Göğüs pompası kullanan anneler fikrinize ihtiyacım var..

porttakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2009
1.562
3
116
İstanbul
sevgili ekim anneleri.. doğumdan sonra çalışacağım için göğüs pompası almak istiyorum ama iki marka arasında kaldım.. birisi avent manuel

Philips Avent ISIS Göğüs Pompası Çantalı Set - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

diğeride medela elektrikli

Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

doğum öncesi bu tarz ihtiyaçlarımı halletmek istiyorum ve iki marka içinde çok iyi tavsiyeler aldım.. aventin fiyatı şu an için uygun ve ekstrası biberon olarak kullanılabilecek saklama kabları ve yalıtımlı çantası var. medela içinse benim fikrimi çelen tek yönü elektrikli olması..

sizin yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

ben medela almıştım çokta memnun kaldım
çekimi bebek emer gibi olduğu için daha güzel diğerlerine göre
biraz sesleri kötü oluyo ama onlar için herşeye değiyo

çok gzl bi konu olmjuş portakalcım
bende manuel almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
manuel tavsiyelerinizide alabilirmiyim ??

kesinlikle medela elektrikli pilli süt sağma pompası...
kızım ilk 1 ay sütümü bu pompa sayesinde içebildi...
evde elektrikli olarak kullanabilirsiniz, dışarda acil bi durumda sağmak durumunda kalırsanızda pilli olarak kullanabilirsiniz...
manueli hiç kullanmadım ama kuzenim kullandı (kullanamadı yani) hiç memnun kalmadı...

ben de medela kullandım gerçi ben az kullandım ama ablam çalıştığı için o uzun süreli kullandı.. çok memnundu ben de memnundum ama 2 kullanımlıktan elde edilen memnuniyet yanıltıcı olabiir diye ablamınkini söylüyorum....

canım bence elektırıklı olanından al calısan anneler ıcın ıdeal manuel zor olur senın ıcın

ben de medela almistim.sadece 1-2 kere kullandim. ama tavsiye ederim yinede

ben medela almıştım çokta memnun kaldım
çekimi bebek emer gibi olduğu için daha güzel diğerlerine göre
biraz sesleri kötü oluyo ama onlar için herşeye değiyo

teşekkür ederim hanımlar.. medelayı kullananlar hiç olumsuz yorum yapmamışlar.. kafam ondan karıştı zaten yoksa çoktan avent manueli almıştım. bi de çok ses çıkarıyor diyorlar elektrikli için. iş yerinde rahatsızlık yaratır mı bilmiyorum. sesi çok derken ne kadar çok ki.. korkuyorum aslında elektrikli kullanmanın tehlikeli yönleri var mı?

çok gzl bi konu olmjuş portakalcım
bende manuel almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
manuel tavsiyelerinizide alabilirmiyim ??

canım manueli de sordum bi çok yere en iyi avent manuel diye tavsiyeler aldım. diğer basit tipteki manuel pompalar göğüste kitle oluşmasına neden olabiliyormuş.. aklında bulunsun..

medela dan çok memnunum manuel tavsiye etmiyorum onuda kullandım attım kenara medala aldım çok da kullandım

medela dan çok memnunum manuel tavsiye etmiyorum onuda kullandım attım kenara medala aldım çok da kullandım

ben de medela elektrikli tavsiye ederim.

ben avent eletrikli kullandım memnundum ama sakın manuel alma 30 dk boyunca elini açıp kapamak çok zor

herkes elektrikliden yana gördüğüm kadarıyla.. çalıştığımız için zaman daha da kıymetli olacak tabi kii.. o yüzden sanırım kullanışı en kolay olanını almak.. manuel için bilek ve boyun ağrısı yapabilir diye duymuştum.. o da bana hiç lazım değil..

peki kızlar.. medela elektrikli bi kaç çeşit.. benim baktığım mini elektrikli ve pilli olan modeldi. sanırım işimi görür. ee sütü sağdıktan sonra yine medelanın mini kapları var onda mı saklayacağız.. sizler ne yaptınız.. bebişe verirken bi de ısıtmak lazım değil mi? akannehir onu napcaazz...

biri beni aydınlatsın lütfeennn...

portakalım bende medelanın electrikli ve de çift taraflı olanından aldım
hızlıca işimi halledebileyim diye

canım süt saklama torbaları oluyor lansioh'da var ,onları kullanacağın zamana göre buzluğa ya da dolaba koyabilrsin... anne sütünü ısıtamıyorsun,ancak benmari usulü ısıtabilirsin... süt torbasını bir kaba koyuyorsun, o kabı da sıcak su dolu olan başka bir kaba... bu şekilde ısınmasını sağlıyorsun...

ısıtmak için biberon ısıtıcıları var su buharıyla ısıtıyo çok pahalı bişe değil her marka var çok kullanılışlı diye düşünüyorum

anne sütü ısıtılmıor kızlar..
en pratiği sıcak su ısıtılıp içinde biberonla bekletmek.ama benim gibi ocağın üstünde suyu ısıtırken içine koyup bekletirseniz süt hemen bozulur..:))ilk deneyimler

torba yerine ablam aventin küşük kaplarını ve taşıma çantasını ladı..sütün soğukluğunu muhafaza ediyor..internetten bakabilirsiniz..yıkanıp kullanılabiliyor..

ben izinli olduğum için pompa ara sıra kullandım manueldi ama uzun sürüyordu..

çalışacaklar elektrikli tercih edebilir

portakalım bende medelanın electrikli ve de çift taraflı olanından aldım
hızlıca işimi halledebileyim diye

bende medela da karar kıldım canım. diğer tavsiye topiclerine de baktım herkes medela elektrikliden çok memnun..

evet torbalara da baktım bi de küçük sterilize edilebilir kaplar varmış. onlardan birisinde karar kılacağım artık. ama çok faydalı oldunuz yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

ısıtmak için biberon ısıtıcıları var su buharıyla ısıtıyo çok pahalı bişe değil her marka var çok kullanılışlı diye düşünüyorum

evet yaa bekoda 15 liraya bile var.. çok şaşırdım.. malum bebik alışverişlerinde hiiiç ucuz bi şii yok.. kendi evime olmasa da anneme alacağım bi tane.. çok kolay olur ısıtması..

eşime kalsa cezveye koyup ısıtacak. dur dedim yahuu herşeyin bi usulü var aklinialirimsmile

kızlar o biberon ısıtıcılarından ben aldım arçelik hiç ama hiç memnun kalmadım bikaçkez anca kullanmışımdır...
ısınınca kendisi otomatik atıyo ama o atana kadar epey zaman geçiyo...
bide biberonun en dibinde kireç gibi bi oksitlenme oldu rezistanslardandı sanırım...
çoğu kezde ısıtıcı kendisi attıktan sonra sıcaklığına baktığımda baya sıcaktı bide soğuk suya koyup ılımasını bekledim...
siz bilirsiniz ama bence en iyisi benmari usülü...

Ben chicco manuel aldım ama çalışmadığım için, olursa sütün fazlasını sağmak yada dışarı çıkarken sağıp yanıma almak gibi zamanlarda kullanırım diye düşünüyorum..

Çalışanlar kesinlikle elektrikli almalı bence gece gündüz sağacaklar çünkü bundada en iyisi medala diye biliyorum..

canımm çok teşekkür ederim.. çok kullanışlı gözüküyor ama birinin tavsiyesi daha önemli bence.. ayarında yapamıyorsa ne anladım bu işten.. biz yine eski usul takılalım.. olumunekankayizsmile

haklısın nevyascım. bu aralar alıp doğuma kalmadan o işte bitsin istiyorum. olur ya doğumdan sonra evde de sağmak gerekebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…