canım bence elektırıklı olanından al calısan anneler ıcın ıdeal manuel zor olur senın ıcın
ben de medela almistim.sadece 1-2 kere kullandim. ama tavsiye ederim yinede
kesinlikle medela elektrikli pilli süt sağma pompası...
kızım ilk 1 ay sütümü bu pompa sayesinde içebildi...
evde elektrikli olarak kullanabilirsiniz, dışarda acil bi durumda sağmak durumunda kalırsanızda pilli olarak kullanabilirsiniz...
manueli hiç kullanmadım ama kuzenim kullandı (kullanamadı yani) hiç memnun kalmadı...
ben medela almıştım çokta memnun kaldım
çekimi bebek emer gibi olduğu için daha güzel diğerlerine göre
biraz sesleri kötü oluyo ama onlar için herşeye değiyo
çok gzl bi konu olmjuş portakalcım
bende manuel almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye
manuel tavsiyelerinizide alabilirmiyim ??
ben de medela kullandım gerçi ben az kullandım ama ablam çalıştığı için o uzun süreli kullandı.. çok memnundu ben de memnundum ama 2 kullanımlıktan elde edilen memnuniyet yanıltıcı olabiir diye ablamınkini söylüyorum....
medela dan çok memnunum manuel tavsiye etmiyorum onuda kullandım attım kenara medala aldım çok da kullandım
ben de medela elektrikli tavsiye ederim.
ben avent eletrikli kullandım memnundum ama sakın manuel alma 30 dk boyunca elini açıp kapamak çok zor
portakalım bende medelanın electrikli ve de çift taraflı olanından aldım
hızlıca işimi halledebileyim diye
canım süt saklama torbaları oluyor lansioh'da var ,onları kullanacağın zamana göre buzluğa ya da dolaba koyabilrsin... anne sütünü ısıtamıyorsun,ancak benmari usulü ısıtabilirsin... süt torbasını bir kaba koyuyorsun, o kabı da sıcak su dolu olan başka bir kaba... bu şekilde ısınmasını sağlıyorsun...
ısıtmak için biberon ısıtıcıları var su buharıyla ısıtıyo çok pahalı bişe değil her marka var çok kullanılışlı diye düşünüyorum
anne sütü ısıtılmıor kızlar..
en pratiği sıcak su ısıtılıp içinde biberonla bekletmek.ama benim gibi ocağın üstünde suyu ısıtırken içine koyup bekletirseniz süt hemen bozulur..:))ilk deneyimler
torba yerine ablam aventin küşük kaplarını ve taşıma çantasını ladı..sütün soğukluğunu muhafaza ediyor..internetten bakabilirsiniz..yıkanıp kullanılabiliyor..
ben izinli olduğum için pompa ara sıra kullandım manueldi ama uzun sürüyordu..
çalışacaklar elektrikli tercih edebilir
kızlar o biberon ısıtıcılarından ben aldım arçelik hiç ama hiç memnun kalmadım bikaçkez anca kullanmışımdır...
ısınınca kendisi otomatik atıyo ama o atana kadar epey zaman geçiyo...
bide biberonun en dibinde kireç gibi bi oksitlenme oldu rezistanslardandı sanırım...
çoğu kezde ısıtıcı kendisi attıktan sonra sıcaklığına baktığımda baya sıcaktı bide soğuk suya koyup ılımasını bekledim...
siz bilirsiniz ama bence en iyisi benmari usülü...
Ben chicco manuel aldım ama çalışmadığım için, olursa sütün fazlasını sağmak yada dışarı çıkarken sağıp yanıma almak gibi zamanlarda kullanırım diye düşünüyorum..
Çalışanlar kesinlikle elektrikli almalı bence gece gündüz sağacaklar çünkü bundada en iyisi medala diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?