Bebek Beslenmesi göğüs pompaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba ben ilk bebeğimde avent manuel pompa kullandım memnundum.ama temizlemek için bütün parçalarını sökmek gerekiyor o biraz sinir bozucu.

chicco manuel pompa benim kabusum oldu.Erken dogan bebegime sut sagmaya kalkistimda hic ise yaramadigi gercegiyle yuzlestim,hemde hic ise yaramiyor.Ardindan avent manuel aldim,oldukca faydasini gordum ilk ay surekli onu kullandim ama bebegim agirlikli olarak sagilmis sutle beslenince elektrikli medela swing aldim ve kesinlikle cok memnun kaldim.

ben elektriklisini araştırdım özelliklerini beğendim ama deneyemediğim için çekişini merak ediyorum ne kadar süt sağabiliyor merak ediyorum.

elektrikli chicco konuusnda deneyimim yok,o yuzden bir kiyas yapamayacagim ama bilmelisin ki ne kadar sut sagilacagi herseyden once senin ne kadar sutun olduguna bagli.Emzirirsen(ozellikle geceleri) ve ek olarak sut sagarsan hangi makine olursa olsun daha fazla sut cikacaktir.Ama sadece sagarak sut vereceksen bebegine ne yazik ki sutun nispeten daha az olacak ve duzenli sagmadigin surece de (2 saatte bir) giderek azalacatir.Saglicakla

chicco manuel pompa benim kabusum oldu.Erken dogan bebegime sut sagmaya kalkistimda hic ise yaramadigi gercegiyle yuzlestim,hemde hic ise yaramiyor.Ardindan avent manuel aldim,oldukca faydasini gordum ilk ay surekli onu kullandim ama bebegim agirlikli olarak sagilmis sutle beslenince elektrikli medela swing aldim ve kesinlikle cok memnun kaldim.

sadece sagarak giderseniz sutunuz bir sure sonra gercekten bitiyor.

pompa aslında anne - bebek alisverisinin en önemli kalemi. insan evde bile olsa pompaya cok ihtiyac duyuyor. ben o yuzden aventin elektronik olanını aldım. bana sagladigi konforu anlatamam. evet pahalıydı ama 1 kez aldım bitti. goguslerim hic acimadi, masaj yaparak sagdigi icin daha fazla sut cekebildim, sessiz calisti ve beni hic yariyolda bırakmadı.

istanbulda olanlar icin e-bebek magazlarında denenebiliyor pompalar. almadan bir denemekte buyuk fayda var.

eşim de avent elektrikli olanını aldı denedim gerçekten çok iyi. işe başlayacağım bir ay sonra şimdiden depolamak için aldım çok işe yarıyor hemde hiç canımı acıtmıyor memnun kaldım yani

bu konuya ben de yorum yapmak istiyorum. Ben de ilk günden beri Medela mini elektrikli kullanıyorum. işimi görüyor ama bu kadar faydalı bi alet olduğunu bilseydim kesinlikle hastane tipi bişey alırdım. onlar çok çok daha iyi çekiyormuş. Hatta internetten kiralanabiliyor. sadece motorunu kiralıyorlar. diğer parçaları satın alıyorsunuz. Hatta 250 TL ye falan satıyorlar ve çalışır vaziyette ise sonradan 100 TL ye geri alıyorlar. Elimde olmasına rağmen acaba alsam mı diyorum. Benim Medela 1-2 kez bozuldu ve kendi imkanlarımla tamir ettim. Çok da memnun değilim.

avent elektrikli pompa derim..bende sonra ihtiyacı olupta kullanması için verdiğim kişiler mucize bir alet olduğunu söylediler..

Ben Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası almıştım.Extraucuzluk.comdan çok kullanışlı ürünle ilgili bi sıkını yaşamadım fiyatıda ürünün kalitesine kıyasla çok uygun çok araştırdım benzeri sitede biçok benzer ürün var ama ya kalitesiz yada uygun değil

Back