Göğüs pedi

Happymoon123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
244
102
Selam kızlar bebeğim doğmadan göğüs ucu kremi kullanmaya başladım çok acıdığından hazırlık amaçlı. İyi de geldi açıkçası yumuşattı baya. kremi sürdükten sonra göğüs pedi de koyuyorum iyice yumuşak kalıp çamaşırıma bulaşmasın die.sorum şu ki lansinoh ve baby me nin göğüs pedini kullandım ikisi de aşırı kaşındırıyor. Kaşındırmayan önerdiğiniz bi göğüs pedi markası var mı ?

Wee nin pedi de güzel bide onu dene canım. Ben lansinoh tan çok memnun kaldım arada eşim wee Aldı oda gayet güzeldi losyonlu

Lansinoh kaşıntı yaptı bende. Hassasım galiba :) bi de şey sorucam siz doğum yapmıştınız die hatırlıyorum.39+2 yim iki sabahtır beyaz şeffaf akıntım var çamaşırımı ıslatıyo.ağrım yok.su sızdırıyo olabilir miyim.yarın doktora gidicem

Lansinoh kaşıntı yaptı bende. Hassasım galiba :) bi de şey sorucam siz doğum yapmıştınız die hatırlıyorum.39+2 yim iki sabahtır beyaz şeffaf akıntım var çamaşırımı ıslatıyo.ağrım yok.su sızdırıyo olabilir miyim.yarın doktora gidicem
Olabilti canım benim Doğumdan bi gün önce bi avuç kadar akıntı geldi beyaz . Su kapağı diye bişey varmış o oluyormuş . Bazen sadece akıntı bazen nişan la beraberinde akıntı geliyormuş. Bana teyzem hastaneye git senin su kapağın gelmiş dedi gülmüştüm hakkaten bi sonraki gün Doğum yaptım

Olabilti canım benim Doğumdan bi gün önce bi avuç kadar akıntı geldi beyaz . Su kapağı diye bişey varmış o oluyormuş . Bazen sadece akıntı bazen nişan la beraberinde akıntı geliyormuş. Bana teyzem hastaneye git senin su kapağın gelmiş dedi gülmüştüm hakkaten bi sonraki gün Doğum yaptım
Teşekkürler yarın gidicem ben de:)

Ben de Lansinoh aldim.
Henuz kullanmadim ama umarim kasindirmaz.
Ben de baya hassasim da :)
Ben 36. Haftada göğüs ucu kremine başladım faydasını da gördüm Doğumdan sonra çok sıkıntı çekmeyeyim die.tavsiye ederim. Ama dediğim gibi pedler böyle tam pamuklu değil sanırım kaşındırıyo çıkarıp atasım geliyo.lansinoh pahalı bi de.

Ben 36. Haftada göğüs ucu kremine başladım faydasını da gördüm Doğumdan sonra çok sıkıntı çekmeyeyim die.tavsiye ederim. Ama dediğim gibi pedler böyle tam pamuklu değil sanırım kaşındırıyo çıkarıp atasım geliyo.lansinoh pahalı bi de.

Lansinoh gogus kremi ben bayadir kullaniyorum. Sanirim basladigimda daha 30. haftaya bile gelmemistim :)

lansinoh un tüm ürünlerini öneririm, pompası ve sıcak soğuk jelini de öneririm mastit için birebir :) göğüs pedini belli zaman sonra kullanmamaya başladım, bilemiyorum herkes aynı mı? tabi dışarı çıkarken sızıntılar için falan tercih edilebilir :)

X