Canım özel mesajım açık. Telsiz satıldı.sevgilerCANIM KARGO BENDEN 70 OLURSA ALACAĞIM ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM ÖZELİN KAPALI GALİBA ÖZELDEN CEVAP VERİRSEN CİDDİ ALICIYIM :)
Canım özel mesajım açık. Telsiz satıldı.sevgiler
Tatlım telsiz satıldı. Sevgilercanım merhaba telsiz bu resimdeki ile aynımı
resimdeki ile aynı ise fiyat arkadaşa dediğin gibiyse almayı düşünüyorum 70 tl olursa şimdi garantiside geçerlimi bilmiyorum ama eğer geçerliyse alırım int uygun fiyata çok fazla ama güvenemiyorum orjinal olup olmadığını bilmediğim için
CHİCCO CAM BİBERON ARIYORUM AMA SATILMIŞ YAAA
Kismet tatlım. Aradığını bilirsin inşallah sevgiler.CHİCCO CAM BİBERON ARIYORUM AMA SATILMIŞ YAAA
Canim pompa satildi. Sevgiler.Mrb ben pompayi almak istiyorum ama duruyormu
Hala satışta mi acaba pompa ile ilgileniyorumMerhaba sevgili anneler.
urunlerim aşağıdaki gibidir.
1- lansinoh marka çift Sağım sut pompası. Ben 6 7 kez kullandım. Calismadigim icin ihtiyacim olmadi. Faturasi mevcut ve garantisi devam ediyor. en randiman aldigim gogus pompasidir. Tertemiz yeni gibidir. Isteyene paketlenip gonderilecektir.
Fiyati: 120 tl
Özellikleri
Sütün borulara ve pompaya geri akmasıni önleyen diyafram sistemi vardır.
Custom Expression Teknolojisi bebeklerin emiş ritmine uyum göstererek rahatça beslenmesini sağlar.
2-medela purelan göğüs ucu kremi. % 50 duruyor
10 tl
3- lansinoh meme ucu kremi 10gr. 2 3 kez kullanıldı. 10 tl
4-chicco 240 ml cam biberon. Hic kullanilmadi. Hediye gelmisti. Icindr yenidogan biberon basligi mevcut. 15 tl
Hayir canim. Satildi. Yazmistim daha onceHala satışta mi acaba pompa ile ilgileniyorum
Merhaba, sifiri 80 tl. Biz aldik ve cok az kullandik. Yeni gibi. Fotografta gorunenin aynisidir. Bebekler kullandigi icin sorun olacagini sanmiyorum. Ben de pompa almistim burdan cok memnun kaldim.Merhaba zurafa sifir mi?sonuctacta ağız ici kullaniliyor.eger sifirsa goruselim