Bebek İkinci El gogus pedi gogus ucu kremi ve sophie zurafa uygun fiyata hanimlar

Canım özel mesajım açık. Telsiz satıldı.sevgiler
canım merhaba telsiz bu resimdeki ile aynımı
resimdeki ile aynı ise fiyat arkadaşa dediğin gibiyse almayı düşünüyorum 70 tl olursa şimdi garantiside geçerlimi bilmiyorum ama eğer geçerliyse alırım int uygun fiyata çok fazla ama güvenemiyorum orjinal olup olmadığını bilmediğim için
Tatlım telsiz satıldı. Sevgiler

Elimde kalan ürünler:
Lansinoh pompa 120 tl 6 7 kez kullandım. Garantisi devam ediyor. Faturası cantasu

Elimde kalan ürünler (fotoğraflar 1. sayfada mevcuttur):

1- Lansinoh pompa 6 7 kez kullanıldı. garantisi devam ediyor. Kutusu, kullanma kılavuzu, yedekler dahil tüm parçaları, faturası mevcuttur. tertemizdir. 120 tl

2- bebedor göğüs pedi. hediye geldi kutusu hiç açılmadı. 5 tl.

3. medela purelan göğüs ucu kremi. birkaç kez kullanıldı. 10 tl.

Merhaba sevgili anneler.
urunlerim aşağıdaki gibidir.

1- lansinoh marka çift Sağım sut pompası. Ben 6 7 kez kullandım. Calismadigim icin ihtiyacim olmadi. Faturasi mevcut ve garantisi devam ediyor. en randiman aldigim gogus pompasidir. Tertemiz yeni gibidir. Isteyene paketlenip gonderilecektir.
Fiyati: 120 tl

Özellikleri

Sütün borulara ve pompaya geri akmasıni önleyen diyafram sistemi vardır.
Custom Expression Teknolojisi bebeklerin emiş ritmine uyum göstererek rahatça beslenmesini sağlar.

2-medela purelan göğüs ucu kremi. % 50 duruyor
10 tl

3- lansinoh meme ucu kremi 10gr. 2 3 kez kullanıldı. 10 tl

4-chicco 240 ml cam biberon. Hic kullanilmadi. Hediye gelmisti. Icindr yenidogan biberon basligi mevcut. 15 tl
Hala satışta mi acaba pompa ile ilgileniyorum

20151028_101942.jpg
20151028_101804.jpg
Bebedor göğüs pedi 40lı 5 tl
Medela purelan göğüs ucu kremi %50 si duruyor. 10 tl.
Sophie zürafa dişlik 35 tl yeni gibi kutusuyla gönderilecektir. Fotografta detay gorebilirsiniz.

Merhaba zurafa sifir mi?sonuctacta ağız ici kullaniliyor.eger sifirsa goruselim:KK66:
Merhaba, sifiri 80 tl. Biz aldik ve cok az kullandik. Yeni gibi. Fotografta gorunenin aynisidir. Bebekler kullandigi icin sorun olacagini sanmiyorum. Ben de pompa almistim burdan cok memnun kaldim.

X