Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elgogus pedi gogus ucu kremi ve sophie zurafa uygun fiyata hanimlar
canım merhaba telsiz bu resimdeki ile aynımı resimdeki ile aynı ise fiyat arkadaşa dediğin gibiyse almayı düşünüyorum 70 tl olursa şimdi garantiside geçerlimi bilmiyorum ama eğer geçerliyse alırım int uygun fiyata çok fazla ama güvenemiyorum orjinal olup olmadığını bilmediğim için
Elimde kalan ürünler (fotoğraflar 1. sayfada mevcuttur):
1- Lansinoh pompa 6 7 kez kullanıldı. garantisi devam ediyor. Kutusu, kullanma kılavuzu, yedekler dahil tüm parçaları, faturası mevcuttur. tertemizdir. 120 tl
Merhaba sevgili anneler. urunlerim aşağıdaki gibidir.
1- lansinoh marka çift Sağım sut pompası. Ben 6 7 kez kullandım. Calismadigim icin ihtiyacim olmadi. Faturasi mevcut ve garantisi devam ediyor. en randiman aldigim gogus pompasidir. Tertemiz yeni gibidir. Isteyene paketlenip gonderilecektir. Fiyati: 120 tl
Özellikleri
Sütün borulara ve pompaya geri akmasıni önleyen diyafram sistemi vardır. Custom Expression Teknolojisi bebeklerin emiş ritmine uyum göstererek rahatça beslenmesini sağlar.
Merhaba, sifiri 80 tl. Biz aldik ve cok az kullandik. Yeni gibi. Fotografta gorunenin aynisidir. Bebekler kullandigi icin sorun olacagini sanmiyorum. Ben de pompa almistim burdan cok memnun kaldim.