- Konu Sahibi MeDuSa
ya valla okadar özendirdinki beni derhal yarın gidip yatabilirim ameliyat masasına :):) ben bekarım ilerde çoluk çocuğa karışırsak bi sorun teşkil edermi acaba emzirme konusunda? bide maliyeti çok fazlamı.. son olarakta zamnla sarkma veya bozulma oluyomu göğüste :)ya kızlar selam sitenin bu kısmı mı değişti_?? ben 2 ocakta ameliyat olmuş bir genç kız olaraakk sizlere şunu öneriyorum "OLUN BU AMELİYATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII......................................"
boşuna çekmişim yıllarca sırt ağrısı istediğini giyememek hep saklamak hep siyah giymek...pembelere iç çekmek...boyun bel ağrılarına spor hareketleriyle çözüm bulmaya çalışmak...
hep korktum ama şimdi süperimm..göğüslerim ise daha süperrrrrrrrrrrrrr..................şekli duruşu büyüklüğü o kadaar ideal ki..şuan ben izler için krem kullanıyorum...daha 3 ay oldu hala sporcu sütyeni kullanıyorum ama kendi isteğimle...çokta memnunum...
kızlar boşuna korkmayın çekmeyin bu çileyii...senelerce çektim..ameliyata karar verdim anesteziden ağrıdan sızıdan korktum...
grip olsam vücudum daha bitkin hissederdi heralde...hiç ağrı sızıda yoktu....harikaydı herşey hala harika...
bu yaz bikini giyeceğimm yupppiiiiiiiiiiiiiiii
inşallaaahh sizde kurtulursunuz canlarımmmmmmmmmm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz