Gögüs küçültme ve Emzirme

wapiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
2
0
Arkadaşlar iyi akşamlar. Gögüs küçültme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Henüz evli diilim. Bazı doktorlar emzirmeni etkiler diyor, bazıları ise etkilemez diyor. Göğüs küçültme ameliyatı olup da emzirme tecrübesi yaşayan bayanlar varsa, lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ??? eyvahedigeldismile

meraba arkadaşlar meme küçültmeyle ilgili bu sitede çok fazla yorum okudum.ve bende en sonunda üye oldum.ama meme küçültme amelıyatı olan yada olmak isteyen kısılerı göremıyorum .oyorumları okudugum sayfaya ulasamıyorum neden acaba. bende 3gün sonra meme küçültme amelıyatı olucam fatıhdagdelene.dora hospıtal'da heyecanlıyım ve bırazda korkuyorum.amelıyatı olan arkadaslar varsa sonrası ıle ılgılı benı bılgılendırısenız cok sevırınım az kaldı amelıyat olmama.ve endıselerım var tabı..izler ve gögüs formu sımetrı olup olmaması benı cok dusunduruyo.Benım bedenım 95 c boyum 155 kılom 61 halıyle görüslerım beya buyk duruyo bedenıme göre. benı konuyla ılgılı bılgılendırsenız cok sevınırımmmm.r

xxxxxgögüs ameliyatı olan varmı kızlar nereldersınız.bırı benı bılgılendırsın luten

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba nihan göğüs ameliyatı oldunmu bende xxx düşünüüyorum.ameliyat olduysan nasıl geçti....

Son düzenleyen: Moderatör:
X