Gogus kucultme sonrasi yara izi tedavisi

Felisdomesticus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
39
32
Arkadaslar merhaba, ben iki ay once gogus kucultme ameliyati oldum cok sukur hic bi problemim yok iyilestim tamamen. Simdi artik dikis izlerime odakliyim. Doktorum bana yara izleri icin silikon tabaka ya da bi krem onerdi. Ben ilk etapta kremi kullanmak istedim ve bir haftadir kullaniyorum. Ama biraz pisman oldum gibi cunku krem jel kivaminda surunce kuruduktan sonra kabuk kabuk dokuluyo ve cok kasinti yapiyo ayrica sabah aksam uygulamasi da zor. Bide ne kadar ise yariyacak bilmiyorum. Ameliyat sonrasi krem ya da silikon tabakayi kullanan var mi? Acaba hangisi daha etkili olur bilgisi ve tecrubesi olan varsa lutfen paylassin..

ben ameliyat olmadım canım ama ameliyat izlerine countractubex jel kullanılıyor genelde bu kremde 6 ay falan düzenli kullanılması gerekiyor bu kremde kabuklanıyor sanırım cok ince sürüp iyice yedirmek gerekiyor:79:

ben ameliyat olmadım canım ama ameliyat izlerine countractubex jel kullanılıyor genelde bu kremde 6 ay falan düzenli kullanılması gerekiyor bu kremde kabuklanıyor sanırım cok ince sürüp iyice yedirmek gerekiyor:79:

Canm bende suan contractubex jeli kullaniyorum ama 6 ay buna tahammul etmem cok zor kasinti beni mahvetti ya:KK43: peki bu jelin ise yarayip yaramadigi konusunda senin bi bilgin var mi kullanan birilerini biliyo musun. İse yarayacagini bilsem yine gayret edicem kullanmaya mecburen:KK43:

X