Göğüs küçültme nasıl olur?

angela7

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
15
2
18
47
Benim sorunum göğüs ölçülerimin biraz fazla olması..yıllardır göğüs küçülttürmek istiyorum ama birtürlü cesaret edemiyorum.. acaba küçültme tekniğinde neler yapılıyor?... varsa yeni teknikler nelerdir?..

Sevgili angela7,

Burada uygun küçültme tekniği hastanın yapısına göre belirleniyor. Son yıllarda, az iz bırakan ve meme başının duyusunu koruyan teknikler ön planda ve uygulanmaktadır. Meme küçültme ameliyatı sonunda hastanın mutluluk oranı çok yüksektir. Bu ameliyat estetiğin yanı sıra birçok sağlık sorununu da çözmektedir. Bu ameliyatta cesaretinizi kıracak herhangi bir olumsuzluk ya da risk sözkonusu değildir.

Göğüs ucunun çevresindeki dairenin büyültme yada küçültmesi mümkün müdür?...
ayrıca estetikte yaş sınırlaması varmıdır?yani en geç hangi yaşa kadar hasta alınıyor?...

ayrıca estetikte yaş sınırlaması varmıdır?yani en geç hangi yaşa kadar hasta alınıyor?...

Sevgili Angela7

18 yasından sonra hasta kabul edilebilir. Meme başının etrafındaki kahverengi alanı küçültmek mümkündür, bu alanı cerrahi olarak büyütmek mümkün değil ama bazı kanser ameliyatlarından sonra dövme (tatuaj) yaparak büyütülebilir.

Meme estetiğinde ileri yaş sınırı tamamen kişiye göre değişmektedir. Hastanın sağlık durumu ve göğüslerinin müdahaleye uygun özellikler taşıması hastaya göre ileri yaş sınırını belirler..

Ben meme küçültme ameliyatını 4 sene önce 19 yaşımda oldum. Doktorum çok iyi geçtiğini söylemişti. ben zaten o büyük göğüslerden kurtulduğum için çok mutluydum. ameliyat sonrası pek fazla ağrım olmadı 1 hafta kadar yatmaya çalıştım ama çok yattığımda söylenemez. bu sırada doktorum dikiş izleri için bir ilaç vermişti 6 ay kullanmamı istemişti. ameliyattan sonra 2. hafta kontole gittikten sonra kremi kullanmadım. şuan belli belirsiz izler var . benim için hiç sıkıntı yaratmıyor. o kafam kadar göğüslerden kurtulduğum için çok mutlu oldum hala da öyleyim. izlerimle ve dört yıldır taşıdığım göğüslerimle çok mutluyum

pekı hangi doktora oldun ve emzirme kaybı gıbı bı durum oluştumu

arkadaşlar ben daha 15 yaşındayım ama 85-90 numara kullanıyorum.çevremdeki arkadaşlarım göğüdlerimin yapısı aşağıda olduğu için benimle dalga geçiyorlar.ama onun dışında belim 60 numara kalçalarım 87 numara yani tek sıkıntım göğüslerim çok araştırma yaptım tek bulabildiğim sonuç ameliyat .ameliyat olma ihtimalim anca ileride evlendikten sonra olabilir bunun dışında olma ihtimalim yok acaba denememi önerdiğiniz GÜZEL SONUÇ VEREN .göğüs kısmımdan güzel durmamı sağlayan formülleriniz var mı artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…