Gogus kucultme estetigi sonrasi sorun yasayanlar, paylasalim..

Yellowrose

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
70
5
Merhaba Arkadaslar,
Ben iki ay kadar once gogus kucultme ameliyati oldum..Yillardir cok iri ve sarkik olan goguslerimden kurtulmak elbette cok iyi oldu ancak, gogusler cok iri oldugundan meme basi ve cevresi yukari tasinarak ameliyat yapildi..O nedenle bu kismin iyilesmesi oldukca zaman aldi..daha yeni kabuklar dokuldu ve antibiyotikli krem surmeyi biraktim..Benim sorunum, meme cevresindeki kahverengi bolge sanki yama gibi duruyor(sonradan dikildiginden olsa gerek) ve meme basi da maalesef cok basik gorunuyor..Bunu doktorumla tekrar gorusecegim ama, benimle ayni sorunu paylasanlar varmi merak ediyorum ve ne yaptilar, zamanla duzeldimi?? Mesajlarinizi bekliyorum..Baska tur sorunlar yasayanlar da yazarsa, birbirimize yardimci olabiliriz..Saglik ve sevgiyle kalin..

yellowrose,
meme küçültme ameliyatında ; areola komple kesilip yukarı taşındığı için yama görüntüsü kaçınılmaz oluyor. Ancak ben bunu önceden de bildiğimden mi, yoksa dikişlerimin inceliğinden mi sebep bilmiyorum ama benim görüntüm beni rahatsız etmiyor. Benim ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Bence biraz daha bekleyip, eğer görüntü seni rahatsız etmeye devam ederse, meme başı ile cilt arasındaki keskin geçişi yumuşatmak için uygulanan dövme tekniğini deneyebilirsin. Meme başı basık demişsin, yani içe göçük bir görüntüsü mü var ? eğer bu görüntü ameliyattan sonra olduysa bunu doktoruna sormalısın. Biz meme küçültme topiğinde yazışıyoruz, ve böyle bir sorun yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla...

Meme başına dövme tekniği :44: İyiymiş

Sanirim cok iri ve sarkik goguslerde areola kesilip yukari tasiniyor .. bu durumda sut kanallari ve sinirler de zarar goruyor sanirim..sizin nasil oldu? Ben biraz da okuduklarimdan meme basinin duz hale gelmesinin, sut kanallarinin zarar gormesi veya alinmasi diyelim, ile ilgili oldugunu dusunuyorum.. Evet, meme basi onceden normaldi simdi basik da degil ama duz ve ortasinda kesik gibi cizgiler var.. Meme kucultme topigini biraz okudum cok az bole bir soruna rastladim, ameliyattan sonra degilde, normalde meme basi cikintisi az veya hic olmayanlar cogunlukta.. Birkac kisi de dr a danistigini, bunun kucuk ve ucuz maliyetli bir operasyon oldugunu, meme ameliyati ile birlikte yapilabilecegini, ve bebek emzirme durumu olmayacaksa, yani cocuk dogumlari bittikten sonra onermisler, sut kanallari etkilenirmis vs..
Benim yeni yeni duzeldi meme basi ve areola bolgesi, ilk ziyaretimde bunlari dr umla konusacagim,,, yama goruntusu zamanla daha dogal hale gelir diye dusunuyorum ama meme basi olmayisi memeyi daha sakil hale getiriyor, kadin olarak da hos bir sey degil tabii.. umamrim benimkini basit bir islemle normale dondurebilir doktorum..
Madem siz de birkac ay once ameliyat olmussunuz bir konuyu daha dile getireyim.. Benim iki gogus arasinda, yani ortada, alt kisimda, dikislerin kesistigi yerde diyeyim bir potluk, buzusme ve yag birikintisine benzeyen bir sislik var, sizin bu bolge nasil dumduzmu yoksa buna benzer bir durum varmi? Doktoruma bunu soyledigimde, bu olur, masaj yapin demisti, bunu da daha ayrintili soracagim kendisine..
Size de gecmis olsun, umarim ameliyatinizdan memnunsunuzdur ve rahat etmissinizdir..saglicakla kalin..

canim merhaba bende iki yil kadar önce meme kücültme ve diklestirme yaptirdim, beni rahatsiz eden dikislerimin görüntüsü,, tekrar bir operasyon yapilacak bana. meme basin kesilip tekrar dikildigi icin ilk aylarda hissiz olabiliyor, kendine gelmeside birkac ayi bulabiliyor, ne yazikki bu ameliyati yapanin isinin ehli olmasi lazim, bende meme basi kesiginden ve dikis izlerimden rahatsizim ama distan görüntü oldukca iyi ..gecmis olsun sanada moralini bozma, bi terslik varsa düzeltmek zorundalar...

canim merhaba bir tövme tekniginden bahsetmissin meme basi icin, bunu nerede yapiyorlar, normal bildigimiz dövmecilermi yoksa kalici makyaj yapan kozmetikcilermi ?

Evet gogusler kuculuyor, oldukca rahat ediyoruz ama degisik sorunlar olabiliyor bunun yaninda.. Kimi doktorun meme ameliyatindan cok memnun olup, diger bir operasyondan sikayetci olan olabiliyor..
Dikislerin goruntusunden rahatsiz oldugunu yazmissin, hangi kismindan? benim kol altina dogru dikisin bittiigi yerde bir sislik potluk var, bunu aslinda pek onemsemiyorum.
Ama iki gogus ortasinda altta, her iki gogus altindan gelen dikislerin bitip kesistigi yerde, tam da dekoltedeki potluk sislik cok rahatsiz ediyor beni, ozenmemis gibi geliyor. Bu durum sendede varmi acaba?
Ben de yakinda dr uma gidecegim tum bu konulari gorusecegim ama, oncelikle baska ameliyat olanlarda da varmi bu sikayetler bilmek istiyorum.. Genel bi durumsa yani olagansa sineye cekicez, ama nadir gorulen bir durum, yani dr hatasiysa da duzeltmesi gerektigini dusunuyorum
sevgi ve selamlar

sendeki dikis teknigini farkli kullanmislar bende yukaridan asagiya dogru bir kesik var tam ortadan ve meme altinda kesik var ve basinda ama senin dikis teknigini biliyorum internetten görmüstüm, daha büyük izlerin oldugu bir teknik, suanda senin memelerinde sislikler var, sen doktorunu ara ve bazi seylerden sikayetinin oldugunu ve eger sislikler tamamen kaybolmazsa düzeltilmesini istedigini söyle ve kafana takip mutsuz etme kendini sakin, daha cok yeni iki ay olmus, sisilikler inince sekil asIL ozaman ortaya cikiyor.. benimde dikislerimi doktoru yardimcisina yaptirdigi icin memnun degilim, keske en bastan konussaydim.. neysee herseyin cagresi var takma kafana canim

yellowrose,
mesajını şimdi gördüm, meme küçültme topiğinde sorularına cevap verdim. meme başıyla ilgili yorum yapıp, fikir yürütecek kadar bilgiye sahip değilim açıkçası, ancak izlerle ilgili şunu söyleyebilirim. ben lolipop tekniğiyle olduğum için, sadece meme başı ve oradan alta dikey inen bir izim var..bu yüzden dekolte yada kolaltı kısmından görünen dikişlerim yok...bu konuda ters T tekniğiyle ameliyat olan arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler.

canim merhaba bir tövme tekniginden bahsetmissin meme basi icin, bunu nerede yapiyorlar, normal bildigimiz dövmecilermi yoksa kalici makyaj yapan kozmetikcilermi ?

buna "medikal grade dövme" deniyor..yara izlerini, dikiş izlerini görünmez hale getirmek için uyguluyorlar. bunu estetik uzmanları değil, dövme uzmanları yapıyor ama mutlaka profosyonel olması gerekli deniyor..

Tamam canim anladim, senin daha az dikis izi var, tesekkurler..saglicakla kal..

Benim gögüslerim cok büyük ve sarkık ameliyati dusunuyorum ama sigorta karsilar mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar yardıma ihtiyacım var konu başlığim Silikonları çıkartmak istiyorum sayfamı okuyup bana yaptira bilecegim bir hastane bir doktor öneren ola bilirmi ...

Bende 3 gün önce ameliyat oldum 2 göğüsümün altında da potluk var geçer mi bilmiyorum doktorum zamanla inecek kalan potluğu 3 ay sonra küçük bir operasyonla alacağım dedi ama bu durum beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…