• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme ameliyatı tavsiye lütfen

amethist34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
161
68
48
Merhaba 2 doktor ismi var elimde göğüslerimi küçülttürmek istiyorum.tecrübesi olan varsa paylaşa bilirmi lütfen benimle.bir doktorun adı Tamer Taş diğer doktorum adı volkan serdar ortakçı.
İkisine de tanıdığım kişiler ameliyat oldular fakat hepside büyütme ameliyatı geçirdiler.
Lütfen ufakltma ameliyatı geçirenler bana akıl verebilirlermi.
Sonrası ağrılı oluyormu
Ve memnun kalan varmı?
Çok kararsızım doktor seçiminde.
Kendi doktorunuz varsa onuda paylaşa bilirsiniz benimle

Merhaba 2 doktor ismi var elimde göğüslerimi küçülttürmek istiyorum.tecrübesi olan varsa paylaşa bilirmi lütfen benimle.bir doktorun adı Tamer Taş diğer doktorum adı volkan serdar ortakçı.
İkisine de tanıdığım kişiler ameliyat oldular fakat hepside büyütme ameliyatı geçirdiler.
Sonrası ağrılı oluyormu
Ve memnun kalan varmı?

Operasyon geçirdiniz mi ? Nasıl oldunuz ?

Sonrası ağrılı oluyormu
Ve memnun kalan varmı?

2y eylulde goztepe egitim arastirmada prof. Mustafa tezcana ameliyat olucam.hemsire bir arkadasim oldu memnun kendisi.13 yil oncede fatih dagdelene olmustum goguslerim eski haline geldi ve hala 90 D kullaniyorum.bahsettigin dr.lari bilmiyorum pek.ama dr secerken cogunlukla kucultme yapmis drlar secmeni tavsiye ederim.buyutmede cogu kisi memnun ama kucultme cok daha mesakatli bir ameliyat.agriya gelince benim hic agrim olmadi uyandigimda uzun sure bulantim oldu sigara kullandigimdan dolayi.ilk ozelde olmustum su anda devlette olucam ama profesore oda ilgi alaka vs takilmiyosan devlette prof bulmani tavsiye ederim fiyatlar cok uctu cunku.isinde iyiyse zaten kuafor gibi dusun caddedekide isini iyi yapar ama mahalle arasinda bir dukkana girdigindede yine ayni ustadir

Back