Gögüs Küçültme ameliyatı olanlar devlet hastanesinde yapılan var mı göğüslerim çok sarktı

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba kızlar Hamilelikten sonra aldığım doğum kilolarını verdim fakat bu sefer göğüslerim sarkttı çok kötü duruyo artık iyiden iyiye rahatsız olmaya başladım ameliyat istiyorum bi tanıdığım olmuş devlet Hastanesinde 110 beden olan göğüslerini 80 bedene kadar düşürmüş ve çok güzel olmuş ama sanırım bi daha hamile kalınca bebek olduğunda emzirme sorunu oluyormuş neyse gelelim konuya ben utanıyorum artık iyiden iyiye düşünür oldum istanbulda yaşıyorum burda da güvenilir emin olduğunu bildiğim bi hastane samanlıkta iğne aramak gibi bişey bide devlet o ameliyatı ssklıya 1000 TL'ye yaptı fakat ayrı bir şehirde oldu arkadaş o ameliyatı kızlar fikirlerinizi merak ediyorum

Evet bir akrabam oldu devlet hastanaesinde 2014'te. O da 1000 liraya yaptırmıştı.
Çok iz kalıyor yalnız.
Bir de çok iyi bakılmanız lazım ameliyat sonrası.
Kolay bir ameliyat değil. Sonunda çok memnun oldu ama çok çok iyi dinlenmek ve elini sıcak sudan soğuk suya sokmamak lazım. Yoksa iyileşemez. Eğer size iyi bakacak, yemeğinizi yapıp her öğün önünüze koyacak biri olursa hiç düşünmeden ameliyat olun ama öyle biri yoksa erteleyin.
Göğüs ucunda his de kalmadı. Ve süt de verilemiyor.

Canım merhaba :) ben araştırma hastanesinde amelyat olucam ve ücretsiz. araştırma hastahanelerini denemelisin gidip muayene olup.

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…