Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ablacım, sana ne kadar teşekkür etsem az.
İlki bana doğru dr.u bulmamda yol gösterdiğin, tüm dürüstlüğün ile tecrübelerini paylaştığın için; İkincisi telefon görüşmelerimizde o tüm pozitif enerjinle beni bu sürece cesaretlendirip,motive ettiğin için..

Allah senden razı olsun.Seni çook öpüyorum:16:

Evet ya bende çok mutluyum,sizler mutluyuz iyi seçim yapmışız diye yazınca...ister istemez oh çekiyorum.Sonuçlarından herkes mutlu olsun, tüm kalbimle bunu diliyorum.Doktorumuz aynı olsun olmasın...herkes yüz güldüren sonuçları yaşasın inşallah.

Sende çok pozitif sin canım,senin biraz cesarete ihtiyacın vardı,hepsi bu...seni bende çok öpüyorum,güzel sözlerin içinde teşekkür ediyorum

kızlar herkese merhaba dr. konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğimi birkez daha anlamış oldum.
dün buraya yazdıktan sonra ercan beyi aradım bana önemli bişey olduğunu düşünmediğini ama içimin rahat etmesi için pazartesiye kadar beklemememi ve mutlaka gelmem gerektiğini söyledi ve gerçektende gittiğimde muayene sonunda herşeyin normal olduğunu ve dikişlerin gayet güzel iyileştiğini söyledi.sızıntı denen olayın normal olduğunu söyledi ki dünden beri bi rdaha sızıntı olmadı.Pazartesi günü kontrol günümü perşembeye aldı ve dikişlerimi alabileceğini iyileşmenin gayet güzel gittiğini söyledi.şimdilik herkese çok çoook sevgiler

Panik arkadaşım benim:))) çok iyi yaptın hemen gitmekle için rahatladı en azından.Sende haklısın, daha önceki tatsız olay ister istemez korkutuyor seni.Hayatımız boyunca Allah hep doğru kararlar vermemiz için bizlere yol göstersin. Benden de sevgiler çok öpüyorum seni

Son düzenleme:
Bende çok mutluyum dünden beri kaç oldu uzun uzun mesaj yazıyorum hem sürecimi anlatayım hem Ercan bey tanımama vesile olan ogltkn,ameliyat oncesi beni sabırla dinleyen cesaretlendiren ogltkn,jelesec,ameliyattan sonra hastanede yanımda olan nlgdp,ameliyat sonrası süreçte paylaşımlarda bulunduğumuz ogltkn ,jelesec,juju ....hepinize teşekkür ederim...
Ercan bey le beni tanistirdigin İcin Allah senden razı olsun ogltkcim canım.tatlı insan jelesec ,cesaret meleği çok teşekkür ederim.
Dikişlerim alındı dün .araba kullanabilirsin dedi Ercan bey bugun denedim olmuyor mümkün değil daha erken 15 gun.bu ameliyatı isteyen herkes mutlaka olmalı.herkesin gönlüne göre olsun herkes mutlu olsun yüzü gülsün .
(bu mesaj çok kötü oldu ama bir sorun var sanırım 2gundur Guzel Guzel uzun mesaj yazıyorum giriş yapmış oldugum halde giriş yap diyor ve mesaj siliniyor bu yuzden hızlı ve kısa bir mesaj oldu.)
Bu arada bende Perşembe kontrole gidicem Ercan beye memenin birleştiği yerde ufak bir kısımda sanırım gazlibez ince geldi tahris Yada pisik denilebilir bir kizariklik olmuş herhangi bir akıntı yok ama önlem amaçlı ampul vermişti ampulden sonra silikon bant kullanacağım su anki durum bu şükürler olsun sorun yok pampisler super:))))
Hepinize kucak dolusu sevgiler:)))))

Bende çok mutluyum dünden beri kaç oldu uzun uzun mesaj yazıyorum hem sürecimi anlatayım hem Ercan bey tanımama vesile olan ogltkn,ameliyat oncesi beni sabırla dinleyen cesaretlendiren ogltkn,jelesec,ameliyattan sonra hastanede yanımda olan nlgdp,ameliyat sonrası süreçte paylaşımlarda bulunduğumuz ogltkn ,jelesec,juju ....hepinize teşekkür ederim...
Ercan bey le beni tanistirdigin İcin Allah senden razı olsun ogltkcim canım.tatlı insan jelesec ,cesaret meleği çok teşekkür ederim.
Dikişlerim alındı dün .araba kullanabilirsin dedi Ercan bey bugun denedim olmuyor mümkün değil daha erken 15 gun.bu ameliyatı isteyen herkes mutlaka olmalı.herkesin gönlüne göre olsun herkes mutlu olsun yüzü gülsün .
(bu mesaj çok kötü oldu ama bir sorun var sanırım 2gundur Guzel Guzel uzun mesaj yazıyorum giriş yapmış oldugum halde giriş yap diyor ve mesaj siliniyor bu yuzden hızlı ve kısa bir mesaj oldu.)
Bu arada bende Perşembe kontrole gidicem Ercan beye memenin birleştiği yerde ufak bir kısımda sanırım gazlibez ince geldi tahris Yada pisik denilebilir bir kizariklik olmuş herhangi bir akıntı yok ama önlem amaçlı ampul vermişti ampulden sonra silikon bant kullanacağım su anki durum bu şükürler olsun sorun yok pampisler super:))))

SERAYCIM:)))Allah nazarlardan saklasın pampisleri ni:nazar: çok güzel haberler bunlar,15 gün dikkat et sonrası inan daha kolay canım..benden de sevgiler

Sevindim bişey olmamasına. :) benim için de aynen öyle, günler geçmiyor. şu aralar ölçüye takılmış durumdayım. 80 b dedi doktorum. nasıl bir şey bilmiyorum hayal edemiyorum,büyükmü acaba? Jelesec iyi diyor. ondan resim istedim bakalım gönderecekmi :) ben de onunkileri görmek istiyorum. senin kaç beden yaptı doktor? bi de bu bedenler normal bildiğimiz sütyen bedenleri değilmi? aman bildiklerimi unutmaya başladım :)

bende ölçü konusunda çok kararsızdım benim boyum 1.64 kilom 66 ama omuzlarım geniş ercan bey çizim için geldiğinde dolu b cup yada c cup olsun nasıl olur dedim çok iyi düşünmüşsün uygundur dedi. büyük istemiyorum dedim ama çokda küçük olamsın dedim tamam ben istediğin gibi yapıcam sen hiç merak etme dedi. jelesec ve nldglp çok iyi bilir ameliyat sonrası baktığımda çok küçük olmuşlar dedim. ama onlar daha gözün alışmadı iyi olmuşlar dediğinde biraz içim rahatladı ameliyat sonrası sütyen ölçüm 85 b-c 'ydi ercanbey ödem inince tam ölçün ortaya çıkıcak dedi.bende valla inmesinler bu halide çok iyi dedim.ben çok memnunum hakikatten ertesi gün gözüm alıştı ve şimdi çok iyi bir karar vermişim diyorum. dediğim gibi benim dolu b cup oldu zannediyorum.ben evlenmeden önce yani 2 çocuk olmadan önce desem daha iyi olucak 85 dolu c sütyen kullanıyordum birinci çocuktan conra 85 d cup oldu ama geçen sene 2. çocuktan sonra 85 dd oldu yani baya büyüdü ve süt verme olayı bitince baya bi sarkma oldu. bende iyiki ameliyat olmuşum diyorum. benim plastik cerrrahi arkadaşlarım var gel yapalım dediler hatta cuma günü kontrole gittiğimde birisiyle karşılaştım ameliyatlarını o hastanede yapıyormuş ama ben çok araştırdım ve kararımı ercan beyden yana kullandım gerçekten sonuçtan çok memnunum (arkadaşlarım silikon koymuş kesin diyorlar hala inandıramadım onları hatta ameliyat sonrası yanıma gelen hemşire sizde silikon var galiba kollarına yüklenmeden doğrulun lütfen dedi hayır konulmayacaktı ama belki ameliyat esnasında gerek duymuştur dr. bey dedim ama sorduğumda gerek olmadığını ama maşallah silikonlu gibi olduğunu söyledi dr.um)

inşallah senin ameliyatını ve güzel sonuçlarını buradan alırız.

Perşembe olası, sevimli saatini verirse kontrol için ona göre toplanırız ok.Hafta içi olduğundan çalışanlar gelemiyor tabii.Ufak bir görüşme olur sanırım.

ya kızlar benim eve gelince aklıma geldi ben perşembe olarak kızcağıza yazdırdım ama bana saat söylemedi şimdi okuyunca dank etti. pazartesi rapor olayı için alo diyicem o zaman saat alırım ona göre belli olur benim saatim ama perşembe günü saat alanlar varsa ben ona yakın bişey alıyım bari daha iyi olu ben arabayla gelicem kendim kullanıcam ercan bey gelebilirsin dedi deniycem bakalım yanlız gelirsem görüşmemizde rahat olur :46:

perşembe bünü kaçta randevun canım bende perşembe gidicem ama şaşkınlık saatimi almamışım dikişlerimi aldırmak için gidicem pazartesi sabah saati alım artık saatleri denk getirebilirsek görüşürüz inşallah.

bende ölçü konusunda çok kararsızdım benim boyum 1.64 kilom 66 ama omuzlarım geniş ercan bey çizim için geldiğinde dolu b cup yada c cup olsun nasıl olur dedim çok iyi düşünmüşsün uygundur dedi. büyük istemiyorum dedim ama çokda küçük olamsın dedim tamam ben istediğin gibi yapıcam sen hiç merak etme dedi. jelesec ve nldglp çok iyi bilir ameliyat sonrası baktığımda çok küçük olmuşlar dedim. ama onlar daha gözün alışmadı iyi olmuşlar dediğinde biraz içim rahatladı ameliyat sonrası sütyen ölçüm 85 b-c 'ydi ercanbey ödem inince tam ölçün ortaya çıkıcak dedi.bende valla inmesinler bu halide çok iyi dedim.ben çok memnunum hakikatten ertesi gün gözüm alıştı ve şimdi çok iyi bir karar vermişim diyorum. dediğim gibi benim dolu b cup oldu zannediyorum.ben evlenmeden önce yani 2 çocuk olmadan önce desem daha iyi olucak 85 dolu c sütyen kullanıyordum birinci çocuktan conra 85 d cup oldu ama geçen sene 2. çocuktan sonra 85 dd oldu yani baya büyüdü ve süt verme olayı bitince baya bi sarkma oldu. bende iyiki ameliyat olmuşum diyorum. benim plastik cerrrahi arkadaşlarım var gel yapalım dediler hatta cuma günü kontrole gittiğimde birisiyle karşılaştım ameliyatlarını o hastanede yapıyormuş ama ben çok araştırdım ve kararımı ercan beyden yana kullandım gerçekten sonuçtan çok memnunum (arkadaşlarım silikon koymuş kesin diyorlar hala inandıramadım onları hatta ameliyat sonrası yanıma gelen hemşire sizde silikon var galiba kollarına yüklenmeden doğrulun lütfen dedi hayır konulmayacaktı ama belki ameliyat esnasında gerek duymuştur dr. bey dedim ama sorduğumda gerek olmadığını ama maşallah silikonlu gibi olduğunu söyledi dr.um)

inşallah senin ameliyatını ve güzel sonuçlarını buradan alırız.

o zaman b cup uygun gibi gözüküyor benim boyum 1,68 kilomda 58 falan. buna göre o uygundur heralde. dediğim gibi ben bildiğim şeyleri de unutmaya başladım heyecandan. ameliyata gireceğim gün doktorla tekrar konuşurum artık. heralde bunun içinde önceden aramak olmaz dimi :) göğüslerin silikonlu gibi duruyorlar demek maşallah :) inşallah canım amin. herkes için iyi olsun bütün süreçler.

perşembe bünü kaçta randevun canım bende perşembe gidicem ama şaşkınlık saatimi almamışım dikişlerimi aldırmak için gidicem pazartesi sabah saati alım artık saatleri denk getirebilirsek görüşürüz inşallah.

Bende saat almadım ben sabahtan Tuzla'ya gececeğim İcin sanırım 3-4 gibi orada olurum tamamen trafiğe bağlı birazda.4 olur muhtemelen uyarsa görüşmek isterim bende .aramayız gidicem demişsin ben dün 15.gunumdu araba kullanmayı denedim evimden ofisime gittim beni epey zorladı kollarımı yani.deneme yapmadan yola çıkma derim kollarına rahatsızlık veriyor haberin olsun.))))

selam kızlar, Allah izin verirse cuma gün ameliyata giricem, geri saym ne kadar zormuş vakit geçmiyor bir türlü. Sabahtan beri ameliyat fotoğraflarına bakıyorum meme görmekten kusucam birazdan hepsi de yamuk yumuk:))) 1000 fotoğraf gördüysem içinden iki tanesini ancak beğendim, umarım hayal kırıklığı yaşamam! Bu hafta kendime tuhaf tuhaf ritüeller yapıyorum sütyenlerimle vedalaşıyorum mesela:))) Kendinize iyi bakın...

selam kızlar, Allah izin verirse cuma gün ameliyata giricem, geri saym ne kadar zormuş vakit geçmiyor bir türlü. Sabahtan beri ameliyat fotoğraflarına bakıyorum meme görmekten kusucam birazdan hepsi de yamuk yumuk:))) 1000 fotoğraf gördüysem içinden iki tanesini ancak beğendim, umarım hayal kırıklığı yaşamam! Bu hafta kendime tuhaf tuhaf ritüeller yapıyorum sütyenlerimle vedalaşıyorum mesela:))) Kendinize iyi bakın...

az kalmış. senden bir hafta kadar sonra da ben ameliyat olucam ALLAHın izniyle. ameliyat olacak olan herkese şimdiden acil şifalar dilerim. umarım hepimiz hayal ettiğimize kavuşuruz ben de çok bakıyorum. ben sağlıklı besleniorum kan yapıcak şeler yiyorum :D çok komik hazırlık aşmaları :D ama eğlenceli

az kalmış. senden bir hafta kadar sonra da ben ameliyat olucam ALLAHın izniyle. ameliyat olacak olan herkese şimdiden acil şifalar dilerim. umarım hepimiz hayal ettiğimize kavuşuruz ben de çok bakıyorum. ben sağlıklı besleniorum kan yapıcak şeler yiyorum :D çok komik hazırlık aşmaları :D ama eğlenceli

Ameliyatınızı nerde olacaksınız sizde Ercan beye mı olacaksınız ?

Back