- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.081
Hadi kuzular iyi geceler.İyi kaynatmışsınız bayıldım son yorumlara:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naklen yayınım geldi.Yok mu bu yakında ameliyat olan??
kendikendine dizlerini dövüp gülene ne denir??:)))
Belki son anda sedyeden kaçan olurşaka bir yana her şey gönlünüzce olsun.İnşallah sizin de memnuniyetlerinizi okumak nasip olur.Ercan beyin konuşması farklı anlatmak istediğimde buydu.Aslında sizi ikna etmeye hiç çalışmadı anlatımı ile sizde güven sağladı işte fark bu arkadaşım.
Nasılsınız?
Jelesec'im Krizantenim sen nasılsın kuzum, yeni rütben hayırlı olsun:))![]()
iyimi sin ? Sesin çıkmadı,ben iyiyim bebeğim..hastane ziyaretlerine gidiyorum bu aralar![]()
AAA aldı mı? Ercan bey den mi?
Çok mutlu oldum senden haber aldığıma:) Herşey yolunda demekki.Sen zaten pozitif düşünen,hayata güzel gözlerle bakan,yüreği güzel,kendi güzel bir meleksin.Bizden de sana sevgiler öpücükler.Kendine dikkat et.
ne güzel sözler bunlar valla şımarıyorum haberin olsun. o kadar sevecen ve iyiniyetlisiniz ki özellikle jelesec ve senin ameliyat sonrası bana verdiğiniz morali hiç unutamam hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum.![]()
ne güzel sözler bunlar valla şımarıyorum haberin olsun. o kadar sevecen ve iyiniyetlisiniz ki özellikle jelesec ve senin ameliyat sonrası bana verdiğiniz morali hiç unutamam hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum.![]()
desenim selam canım,
çok ama çok geçmiş olsun...yazından tedirginliğin, kızınla ilgili kaygın o kadar belli ki, okurken ruh halini tamamen hissedebildim. anne yüreği işte...allah hepimizin evlatlarını korusun. ben de kullanıyorum o bantlardan,markası activ'm...değişik boyutları var...mesela benim kullandığım 10x15cm civarı birşey..istediğim boyutu kesip, izin üzerine yapıştırıyorum. yapıştırılan bantı 7 günden fazla ciltte tutmamak gerekiyor, hatta iki günde bir çıkarıp izin olduğu yeri temizleyip (sabunla yıkayın diyor) bantı tekrar yapıştırmak öneriliyor. umarım bantlar da işe yarar ve prensesinde hiç iz kalmaz. tekrar geçmiş olsun canım..
Bizim forumda görünce sordum canım,ben ameliyat oldu zannettim.Hadi bakalım hayırlısı olsun...tam karışık o kadar özelden ve buradan yazışıyorum ki karışıyor.
4 ay oldueski din artık sende benim gibi,bende öptüm seni
![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım, senin de dediğin gibi çok tedirginim ve canım çok sıkkın. Ama Allah daha beterinden korusun diyorum ve şükrediyorum. Bir yandan da kızıyorum neden estetik cerrahi tarafından yapılmadı diye... Bu bantları hemen dikişler alındıktan sonra kullanmaya başlayabiliyoruz dimi canım. İnşallah faydası olur ve iz kalmaz, çünkü çok gözönünde olucak alnının tam ortasında. Bu bantlarla birlikte krem de kullanmış mıydın? Senin izlerin ne durumda şu an? Sen eczaneden mi almıştın?
Hımm ben karıştırdım o zaman...(
Çok giremediğim için geriye gidip cok bakamıyorum, yaşlılık işte...
sevgiler, cok öptüm