- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.021
Ne Guzel anlatmissin.araba kullanmam gerek benim isim araçla çünkü bilmiyorum Ercan beye gidince sorucam bende 3.haftadan sonra kullanırım diyorum ama öyle yarım saat araba kullanarak benim isim çözülmez ne olacak bakalım .dikişlerin alınmasına gelince kanayan dikiş olayı beni korkutuyor herkeste oldumu bilmiyorum ama umarım bende olmaz?çabuk geçiyor mü kanayan dikiş yerleri yaşayanlar yazabilirler mı? Dikisler alındıktan sonra bir hafta daha herhalde dikkatli olmak lazım.1,5 ay sonra çocuğunu kucağına alirsin demişti Ercan bey bu durumda toplam 45 gun sabretmek lazım gibi...
çok etkilenip doktordan hemen ameliyat mı oldun yoksa? Sesin çıkmadı nasıl geçti 2 kelime yaz arkadaşım
İzmir de araştırma yaptın mı? İstanbul... gelmek, gitmek masraf arkadaşım.Almanya dan şehir dışından gelip Ercan beye ameliyat olan oldu...ama yolu düşün bence,5000 tl yaptırdın diyelim,yol masraflı hemde yorucu olur bence
kimseler yok:)) hepinize benden sevgiler.
İzmirde araştırma yapmam mı 6 aydır araştırıyorum, görüşüyorum hatta geçen ay ameliyat sedyesinden kaçtım:))) sorun ne biliyomusun ben emboli geçirdim 2 yıl önce görüştüğüm dr lardan beklediğim şey bana cesaret ve rahatlık vermesi ama maalesef olmadı bi de çevrem en başta eşim sağlık problemi olmadığı için olmamı istemiyor
Bu yüzden sessiz sakin gidip İstanbul'da halletmek istiyorum Galiba Ercan Bey'i de yaklaşık 15 yıl önceden bir tanışıklığımız var resmini görünce tanıdım. o yüzden hem sizin iz konusunda hassas yorumlarınız hem de güven adına tabii ücret konusu da var Bakalım hayırlısı bana da gezdiğim 4 dr ters T dedi çok büyük değil göğüslerim sadece sarktı. Hadi Jelesec bana da cesaret verrrr:))
nasıl geçti? Umarım tatsız geçmemiştir?
Kesin boşluk vardı oldu ameliyatı siz bekleyin daha
az önce cevap yazdım ama sanırım yayınlamadan kapatmısım :) gecikmeli de olsa geldim dedim :) doktorla konuştum. beni gayet güzel ikna etti. bazı konularda da garanti aldım ve kararımı verdim. :) 14 mayıs :) iple çekiyorum :)
az önce cevap yazdım ama sanırım yayınlamadan kapatmısım :) gecikmeli de olsa geldim dedim :) doktorla konuştum. beni gayet güzel ikna etti. bazı konularda da garanti aldım ve kararımı verdim. :) 14 mayıs :) iple çekiyorum :)
ilk önce jelesec ve nldglp arkadaşıma hast. beni yanlız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. ayrıca iyi dilek ve niyetleriniz için hepinize çok ayrı ayrı teşekkür ederim. evdeki internette problem olduğu için bugüne kadar size bilgi veremedim durumumla ilgili şimdi kısaca yazıyım belli olmaz gider bağlantı çok üzülürüm. bugün 4. günüm drenlerim çıktı şükür o biraz sıkıntı veriyordu ercan bey beni çok iyi gördüğünü söyledi bende kendimi iyi hissediyorum.sadece antibiyotik kullanıyorum ağrım yok. ameliyattan çıktığımdan beri göğüslerimde hizsizlik olmadı buna çok sevindim.ercan bey maşallah silikonlu gibi oldu diyor. bide her gören ne kadar zayıflamışın diyor bana göğüsler gidince çok fark etti bende birden boyum ve belim çıktı ortaya. geriye dönük yazıları okuma şansım olmadı beni düşünen merak eden ve iyi dileklerini sunan herkese kucak dolusu sevgiler
Sen bebeğim karıştırdıno forumdan bir arkadaşımızın arkadaşıydı...ameliyat tarihi aldı 10 mayıs... madamEs ...forumdan tanımıyorum.
tanışalım o zaman :)
İşte böyle çabuk karar veren insanlara imreniyorum cesaret ve kararlılıklarından dolayı:)))
Lütfen şu cesaret melekleri bana da uğrasın madames sizin de göğüs küçültmemi????
Doktor işinde başarılı tartışılmazikna etmede de başarılı baksana kim giderse gün alıp çıkıyor odasından...çok sevindim çok doğru bir seçim bence...hem ameliyatın hemde doktor seçimin hayırlı olsun arkadaşım...14 mayıs büyük gün
Benim pek forumdan tanışmadığım kalmadıgüzel arkadaşlıklar oldu,hastane ziyaretleri toplantılar iyi geldi bizlere,tabi tanışırız canım....niye olmasın
teşekkür ederim. ama bekledikçe insan korkuya kapılıyor tereddüt ediyor. yani ben daha görüşmeye gitmeden acaba büyük değillerde ben mi abartıyorum demeye başlamıştım bile. 14 mayıs çok uzak keşke hemen olsa korkum artmadan :) evet küçültme ve simetri bozukluğu biraz zorlu olacakmış sanırım. ama olsun doktoruma güvendim :)
ameliyata gelebilirsiniz çok güzel esaret olur :) diye bir yüzsüzlük yapayım hemen :)
Kesinlikle katılıyorum, tarih alıp beklemek sıkıcı...bende hemen olsun bitsin istemiştim. Yakında tarih yokmuymuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?