- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.721
Selam Arkadaşlar :)
Yarın saat 15.30 ameliyat olucam.okadar heyecanlıyımki resmen yerimde duramadım bütün gün, yarını nasıl edicem ameliyat saatini nasıl beklicem hiç bilemiyorum :) Dua edin benim için inşallah herşey yolunda gider ve istediğim gibi gögüslere kavuşurum bundan sonra rahat ederim :)
Bana ve yarın ameliyat olacak diğer arkadaşlara tavsiyesi olan var mı ?
Çok teşekkür ederim ozdy iyi dileklerin İcin inşallah iyi olacak...
Amanda aman Seray14 son BİİİİİİRR :)) Senin de herşey gönlüne ve arzu ettiğin şekilde olsun Seray cım.Ercan bey e güven,gerisini merak etme sen:) Yarın ordayım.Sana özelden tel numaramı atıyorum.Bu gece büyük memelere elveda,yarın güzel memelere merhabaa)
evet herşey iyi olacak, bana hiç bir şey olmayacak diye gireceksin ameliyata :)
şimdiden cokkk geçmiş olsun, bir bakmışsın ayaklanmışsın :) sokaklardasın.. ameliyat olduğun bile untacaksın :)
coğumuz böyle olduk inan....
sevgiler...
Selam Arkadaşlar :)
Yarın saat 15.30 ameliyat olucam.okadar heyecanlıyımki resmen yerimde duramadım bütün gün, yarını nasıl edicem ameliyat saatini nasıl beklicem hiç bilemiyorum :) Dua edin benim için inşallah herşey yolunda gider ve istediğim gibi gögüslere kavuşurum bundan sonra rahat ederim :)
Bana ve yarın ameliyat olacak diğer arkadaşlara tavsiyesi olan var mı ?
100 mesaja ulaşmadığım için sana özelden mesaj atamıyorum telefonuna mesaj atıyorum ameliyatım muhtemelen sabah saat 9:30 da..
Bak yine geldim :)
Bana özelden bugün sözünü ettiğin arkadaşın adını gönderirmisin bir bakayım profiline?
öptüm
Nlglb ...telefonda okeyleştik 14 30 da yanındayız.Umarım herşey iyi gidiyordur ameliyatdasın dualarımız seninle
arkadaşlar slm ben 6 nisanda ameliyat oldum ilk iki gün görüntüden çok memnundum ama sonra şişmeye başladı doktorumla konuştum normal olduğunu söyledi ama benim moralim bozuldu tabi biraz tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman geçer bu şişlikler?
Sevgili Seray,
bak, oldu bitti maşallah:) iyileşme sürecinde sorun yaşayacağını sanmıyorum canım..içini ferah tut..
Burdan hareketle kendi durumum hakkında da tüm arkadaşlara bilgi vereyim;
Bugün 8.günüm.dr.um 4.gün duş alabileceğimi söylemişti ama ben korkup duşa girmemiştim taa ki dün akşama kadar..dayanamadım duşa girdim,oh be dünya varmış kızlar..nasıl rahatladım anlatamam:) dikişlerin üzerindeki bantlar su geçirmiyor ,yine de saç kurutma makinası ile bu bölgeyi kuruttum.
Ameliyattan sonra 8 gün boyunca beni rahatsız edecek kadar ağrı, sızı ,akıntı vs yaşamadımsadece ameliyatın verdiği bitkinlik ve kollarımda hareket kısıtlaması vardı, hareketlerime zaten bir süre daha dikkat etmem gerekiyor..
Her iki memede biraz yumuşama var,hissediyorum.. ama sol göğsüm biraz daha şiş görünüyor,ödem sanıyorumki, bugün dr.a kontrole gideceğim,bunu da soracağım.
Dikişlerim ise haftaya cmtsi alınacak
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum..
Kızlar bir düzeltme yapmak istiyorum,ifadem bozuk olmuş.
beni rahatsız edecek kadar ağrı,sızı yaşamadım (ameliyattan sonra birkaç saat hariç) akıntı ise hiç olmadı..
Öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?