- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.181
ozdycim, seni burda bizlerle paylaşım yaparken görmek çok güzel..işlerin yoğunlaşmış ama yine de arada gelmeye çalış.
dediğin gibi eskidik biz :) bunu yazmak hayal gibi gelirdi eskiden ama ben rutine geçtim...beklemedeyim...şişliklerimin tamamen inmesini ve iki memenin nihai görüntüsünü merak ediyorum.
Selam barbim benim,sen iyi ol yapacak çokda birşey yok allah sabırlar versin.Ya evet ben şimdi onu bekliyorum nisan sonu gibi düşünüyorum kısmet,olmadı suit oda tutarım kalabalık olursak,çok sağol canım benim bilirim gelirsin.Çok öptüm seni ara ara da olsa gel özletme kendini.
:78::78::78:şımartın bakalım kimse tutamaz artık beni
herkese merhaba,ben 19 martta cüneyt özeke meme küçültme ameliyatı oldum. bugün bandajlarım alındı, sonuçtan çoookkkk memnunum. kendisinin hastalarıyla çok farklı bir ilişkisi var. izmirde herhangi bir konuda estetik ameliyat düşünenlerin kendisiyle mutlaka görüşmelerini öneriyorum.
ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun, ameliyat olmayı bekleyenlere ise şimdiden her şey gönüllerince olsun diyorum.
Sizler nasıl oldunuz? Her geçen gün daha da iyiye gidiyordur umarım.
Bütün arkadaşlara selamlarımı gönderiyorum. Nasılsınız? Epeydir görüşemedik. Hepinizi çoook öpüyorum kızlar :)
herkese merhaba,ben 19 martta cüneyt özeke meme küçültme ameliyatı oldum. bugün bandajlarım alındı, sonuçtan çoookkkk memnunum. kendisinin hastalarıyla çok farklı bir ilişkisi var. izmirde herhangi bir konuda estetik ameliyat düşünenlerin kendisiyle mutlaka görüşmelerini öneriyorum.
ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun, ameliyat olmayı bekleyenlere ise şimdiden her şey gönüllerince olsun diyorum.
Canım desenim, dediğin gibi hergeçen gün daha iyiyavaş yavaş ufaklığı da sarıp sarmalamalara başladım, keyfim yerinde...
senin dersler nasıl gidiyor..havalar da ısındı, dışarıda gezinmek varken ders cazip gelmiyordur eminim...
Herkese günaydın dender ve bentoprak arkadaşlarımıza çook geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsiniz. çok yoğun bir 10 gün geçirdim ama elimden geldiğince sizi takip etmeye çalıştım. Sevgili jelesec hakkındaki sözlerinize %100 katılıyorum.toplanmaya karar verdiğinizde beni unutmayın sakın bende sizi tanımak istiyorum.
sağol canım,ara ara gelmeye çalışacağım, bu gün bir ara buldum geldim :)
evet evet suit oda tut sen :))) anca sığarız...
daha zaman var, ama yine de haber ver bana..burada olmasam da telefonlaşırız...
sevgiler..
Sizler nasıl oldunuz? Her geçen gün daha da iyiye gidiyordur umarım.
Bütün arkadaşlara selamlarımı gönderiyorum. Nasılsınız? Epeydir görüşemedik. Hepinizi çoook öpüyorum kızlar :)
nasılsın?bir sıkıntın yoktur umarım?sayfa sayfa sürecini paylaşanlar oldu sen de tık yok,hadi ben artık geyik yapar oldum.Eskidim 5 ay sen yaz birazda yeni olacak arkadaşlar faydalansın.Çok çok öptüm seni
Selam canım nerelerdesin?Bizleri takip etmeye devam et sonrada bizler senin sürecine takip ediyor olacağızSeni unutmak olmaz tabi canım mutlaka haber veririz.
takip etmez olurmuyum sizi bazen topluca birkaç sayfa okuyorum arada yazmaya çalışıyorum. bu hafta biraz işler hafifledi ama ameliyat olana kadar 3-4 kilo vermek istediğim için arada kilo ile ilgili topiklere bakıyorumvalla kilo veriyim ameliyattan sonra hep burdayım
zerdalim hoşgeldin...herşeyin güzel gidiyor
kimseler yok, herkes nerelerde?
jelesecciğim sen nerdesinnnn ?
sevimli sende burdaymışsın
bodyrock.tv diye başlık var..bi bak istersen, ordaki arkadaşlar çok güzel spor yapıyorlar...benim de içim gidiyor açıkçası ama ameliyatın üzerinden biraz daha geçsin diye bekliyorum..sonra tut tutabilirsen beni
uzun zamandır yokum buralarda malesef okul yoğunluğundan fırsat bulamıyorumameliyat olan bütün arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diliyorum inş biran önce iyileşirler ve istedikleri sonuca kavuşurlar.
ben bilgi sahibi olmak isteyenler için sürecimden bahsetmek istiyorum ameliyat olalı iki ay dolmak üzere son kontrolümü olalı da bir kaç gün oluyor. hiç bir sorunla karşılaşmadım bu süre içersinde çok şükür.. doktorum iyileşmemin önde olduğunu söylüyor son kontrolümde bir de izler için krem yazdı bunu devlet karşılamıyor herhangi bir medicalciden alabilirsiniz fiyatı 25 - 30 tl civarı küçük ama çok yoğun bi krem adı XERAJEL sabah akşam masaj yaparak uygulanıyor mercimek tanesi kadar sıkılıyor ve yediriliyor yaranın büyüklüğüne göre miktarı artırabilirsiniz ben öyle yapıyorum :)) umarım iyi sonuçlar alırım yine bu konuda bi sorunuz olursa seve seve yanıtlarım görüşmek üzere hepinizii öpüyorum başta jelesec desendesen serap38 matraa ve aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım :))) Allah'a emanet olun...
takip etmez olurmuyum sizi bazen topluca birkaç sayfa okuyorum arada yazmaya çalışıyorum. bu hafta biraz işler hafifledi ama ameliyat olana kadar 3-4 kilo vermek istediğim için arada kilo ile ilgili topiklere bakıyorumvalla kilo veriyim ameliyattan sonra hep burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?