- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.701
aml. oldugum ve azımle pc basına gectıgım gunler aklıma geldı..ılk hafta zor ama ınan zamanla hatta gunden gune ıyılesıyorsun
ben sanırım 2.haftadan sonra yan yatmaya basladım, artık agrıdan duz yatamadıgım ıcın sanırım:)
mumkun oldugunca dınlenmeye calıs, cok gecmıs olsun
evet canım yaaa bir yolunu bulucam artık :) senin de gözümüzün önünde 1 ayın doldu... belki de daha fazla...darısı benim başıma...
next time toplantıda ben de varım :)
kucaklıyorum hepinizi
Teşekkürler glorys, kimin nazarıysa çabuk geçsin gördükçe kötü oluyorum
Amin birbusecim amin... Aynen öyle oluyor insanın elinde olmuyor ki ister istemez sıkılıyor İnşallah tez zamanda iyileşsin..
Merhaba ablacım, sen süpersin o zaman aman nazar değmesin :)yiğeninin iz için hangi kremi kullandığını biliyor musun peki ?
anlamadım sırt üstü neden yatamıyorsun
Geçmiş olsun şimdiden..ben de 2 günlüğüm...:) korkma canım:)
benım amelıyatımda alınan parca 3800grdı.yarada buyuk oluyor halıyle.dumduz yatınca derı gerılıyor o yuzden oturur vazıyette yatıyorum ben ama daha kucuk operasyonlarda bu duum gecerlı degıl
evet canım şimdilik iyi gidiyor bakalım. yiğenime con.........ex adlı krem verilmişti.
keşke yarın gelebilseydiniz 2 lafın belini kırardık işallah bir dahakine. tam 1 ay 1 hafta gecti canım bakıcagız seninde öyle gecmiş
çok geçmiş olsun, bayağı büyük parca cıkarılmış, ama rahatlamışsındır, sonradan cok faydasını göreceksin eminim... senin durumun da sıkıntılı....inşallah kısa zamanda şifa bulacağız....
selam kızlar ben bugun ilk görüşmeye gittim.. metin bey ethica leventteymiş yer..i ameliyat oarad olacakmış göğüs 95 c 90 b olacakmış. ve bir göğüsümden potluk olmasın diye lipoteksin?* yapacakmış.. toplam 5500 sizce nasıl fiyat nasıl
selam kızlar ben bugun ilk görüşmeye gittim.. metin bey ethica leventteymiş yer..i ameliyat oarad olacakmış göğüs 95 c 90 b olacakmış. ve bir göğüsümden potluk olmasın diye lipoteksin?* yapacakmış.. toplam 5500 sizce nasıl fiyat nasıl
Ecanım şuan gögüs bedenin kaç onu bilmiyorum ama 95 c 90 b bence büyük ve fiyat konusuna gelince çok pahalı ben özel bir hastanede olmama karşın sınırların üzerinde oldugu için hem kurum karşıladı bende 1750 verdim sonuç mükemmel 85 b yapıldı yine bile bana büyük geliyor bence iyice araştır
eylem25 sen hangi hastanede oldun ne olur beni bigilendiri
mu
arkadaşlar bir kaç gündür yazıyorum. Ankarada ikamet ediyorum ve artık ameliyat olmayı kesin olarak düşünüyorum, sizden doktor önerileri ve yardımlarınızı bekliyorum. özel mesaj hakkım olmadığı için bazı arkadaşlara cevap yazamıyorum. Ankaralı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?