Sonunda bende atlattım. Dün sabah 8'de hastahaneye gittik. 8:30 gibi tahlillerimi yaptılar. Damar yolu açıldı. Canım çok yandı, çok bağırdım. İnanın ameliyat daha kolay damar yolundan :) 9:30 gibi geldiler. Sedyeye yatırdılar. Hemşire 70lik rakı geldi dedi cesaret iğnesi yaptı. Orda film bende koptu. Kendimde olduğumu ispatlamak için tekerleme okumuşum :) Sonra ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum. Tansiyon ölçtüler şimdi narkoz verioruz dediler, sonrasını hatırlamıyorum. Bir kaç saniye sonra odamda uyandım resmen :) Hala beni alıp götüreceklerini sanıyorum. 85D'ye bile zor sığıyordum. Doktorum 80b yaptığını söyledi ama şu an çok şiş ve dikler. Az önce çıktım hastahaneden, çok fazla ağrım yok. Dediğim gibi bana en zor gelen kısmı damar yolu ve oradan verilen antibiyotikti. Onun dışında çok ağrı çekmedim. Benden toplamda 2 kg çıkarılmış
Nasıl taşımışım bunları, Olduğuma hiç pişman değilim. Bir de diren kullanmayacaktı doktorum ama bana gerek duymuş, Drenlerim vardı, drenler hareketimi kısıtlıyordu. Allahtan onu da 1 gün sonra çıkardı doktorum, çıkarırken biraz canım acıdı ama rahatladım. Herşey süperdi, şu an şiş haliyle bile çok farklıyım. Sizden ricam doktorunuzu iyi araştırın.2 saatte benim doktorum benim gibi büyük göğüsleri olan birinin ameliyatını büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Normalde ameliyatlar 3-4 saat sürüyor. İşte burada gerçekten doktor fonksiyonu çok önemli.Hİç korkmayın, şu an evdeyim.Sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum. Ağrı kesiciye gerek duyacağımı sanmıyorum. Sadece devamlı sırt üstü yattığım için, sırt ağrısı oluyor. Bu yüzden alabilirim. Salı günü pansumana çağırdı ve banyo yapabileceğimi söyledi. Her şeyi sizle paylaşacağım. Bu arada sütyen bir harika. Önden fermuarlı, dehşet bir şey. İyileştikten sonra bile kullanmayı düşünebilirim. Doktorum sayın Prof. Fuat Yüksel'e de burdan sonsuz teşekkürler ediyorum. Görüşmek üzere...