- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.581
Bayaa rahat görünüyor.Teşekkür ederim bende bakıyım bunaBana bu sütyeni önerdi aldım. Kopçaları var. Bende önüne iki kopça daha ekledim,daha sıkı tutuyor ve ortada topluyor göğüsleri. Bu arada kopçaları doktorum kendi söyledi yap diye.
Aşırı rahat bir ürün. Üstünüzde birşey yok gibi hissettiriyor. Ben üçüncü haftadan beri takıyorum. Göğüslerim aşırı şekillendi. Doktor üçüncü haftadan sonra şekillendirmeyi nasıl istiyorsanız o şekilde sütyenler tercih edilmeli dedi. Ben 75b takıyorum şuan. Bayağı ayrıklardı, ortada toplandı ve harika görünüyorlar.Bayaa rahat görünüyor.Teşekkür ederim bende bakıyım bunaKopça dikemem ama bakarım bi
Rahat olduğu çok belli zaten şimdi inceledimde ben kopça dikemeyebilirim.Sizin dikme sebebiniz açılıyor falan mı 2 kopçayla yoksa daha sıkı tutsun diye miydi?Sepete ekledim bekliyorumAşırı rahat bir ürün. Üstünüzde birşey yok gibi hissettiriyor. Ben üçüncü haftadan beri takıyorum. Göğüslerim aşırı şekillendi. Doktor üçüncü haftadan sonra şekillendirmeyi nasıl istiyorsanız o şekilde sütyenler tercih edilmeli dedi. Ben 75b takıyorum şuan. Bayağı ayrıklardı, ortada toplandı ve harika görünüyorlar.
Daha sıksın ve ortada birleştirsin diye. Ama asıl amaç ikisinide ortaya doğru çekmekRahat olduğu çok belli zaten şimdi inceledimde ben kopça dikemeyebilirim.Sizin dikme sebebiniz açılıyor falan mı 2 kopçayla yoksa daha sıkı tutsun diye miydi?Sepete ekledim bekliyorum
Bu arada terziye yaptırabilirsin çok minik bir işlem. Eşimin annesi yapmıştı bana daRahat olduğu çok belli zaten şimdi inceledimde ben kopça dikemeyebilirim.Sizin dikme sebebiniz açılıyor falan mı 2 kopçayla yoksa daha sıkı tutsun diye miydi?Sepete ekledim bekliyorum
Tamamdır çok çok teşekkür ediyorum aldım az önceBu arada terziye yaptırabilirsin çok minik bir işlem. Eşimin annesi yapmıştı bana da
Şimdiden güzel günlerde kullanın.Tamamdır çok çok teşekkür ediyorum aldım az önceDediğiniz gibi yaparım gelsin bir deneyeyim.Benim Pazartesi 1 ay olacak giyerim onu
Evet öyle duruyor şu medikal gibi naylonumsu şeylerden sıkıldım artık.Çok teşekkür ediyorum yardımınız içinŞimdiden güzel günlerde kullanın.Hem çok rahat, ileride de giyilecek bir ürün. Kumaşı filan harika gelince göreceksiniz.
Geçmiş olsun umarım tüm süreciniz güzel geçerMerhaba arkadaşlar.Uzun süredir meme küçültme ameliyatı olmak istiyordum. şubat ayının 6 sı için medipol çamlıca hastanesinde Ayşin hanıma ameliyat için gün almıştım.çarşamba bir
telefon geldi yarın ameliyata alınacaksınız Anestezinin görmesi lazım saat akşam 7 ye kadar tahliller filan sürdü .Sabah tekrar 6:30 da gelin dediler.Ben de bir daha sabah stres yaşamamak için o geceyi de hastanede geçirmek istedim.Sabah 9 gibi ameliyathaneye indik Öğleden sonra 15 :30 da yatağıma geldim toplam 1 kilo doku alınmış .şimdi evdeyim fakat direnler takılı duruma göre cumartesi veya pazar çıkarılacak
Ben iz kremine tam 1 ay geçtikten hemen sonra başladım.Arkadaşlar iz kremine başlamak için kabukların komple düşmesini mi beklediniz?
Teşekkür ederim.Benimde haftaya 1 ay oluyor.Çok az kaldı kabuklar tamamen geçince başlayacağım bendeBen iz kremine tam 1 ay geçtikten hemen sonra başladım.
Benim izlerim hiç kabuklanmadı benim doktorum ilk günden itibaren antiseptik görevi gören nemlendiren kremlerle bölgeyi kurutmamamı söyledi iki aya yaklaşınca da iz kremine başladım ki iz kremleri de zaten nemli tutuyor kurutmuyor esnekliği koruyarak iyileştiriyor kabuk değilde yaralarında hiiiç açıklık kalmadıysa kullan bence bu bir ay olur iki ay olur sonuçta herkesin aynı anda kapanmıyor geçmiş olsunArkadaşlar iz kremine başlamak için kabukların komple düşmesini mi beklediniz?
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Sizede geçmiş olsun.Doktorların tedavi yöntemleri farklılık gösteriyor bayaa.Bende hiç ellemedim şimdi kabuklarım düşmeye başladı,az kaldı.Siz hangi kremi kullandınız acaba?Benim izlerim hiç kabuklanmadı benim doktorum ilk günden itibaren antiseptik görevi gören nemlendiren kremlerle bölgeyi kurutmamamı söyledi iki aya yaklaşınca da iz kremine başladım ki iz kremleri de zaten nemli tutuyor kurutmuyor esnekliği koruyarak iyileştiriyor kabuk değilde yaralarında hiiiç açıklık kalmadıysa kullan bence bu bir ay olur iki ay olur sonuçta herkesin aynı anda kapanmıyor geçmiş olsun
Ben bepanthenin bir ucunda rollon olan kremini kullanıyorum çünkü bu benim meme ucu revizyon ameliyatımdı, protezlerimi 2 yıl önce meme Altı kesisi ile olduğumda bunu kullanmıştım ve bende çok işe yaramıştı meme altı kesilerim bir yılda yok seviyesinde silikleşmişti ama doktorum hep alıp masraf etme sarı kantaron yağı al kullan dedi hakkını yiyemem ne yaparsan yap tene göre değişiyor iz konusu iz kremi çok çok harikalar yaratmıyor diye uyarmıştı beni ben yine de kullanıyorum ikinci tüpüm bu bitince sarı kantaron alacağımÇok teşekkür ederim cevabınız için.Sizede geçmiş olsun.Doktorların tedavi yöntemleri farklılık gösteriyor bayaa.Bende hiç ellemedim şimdi kabuklarım düşmeye başladı,az kaldı.Siz hangi kremi kullandınız acaba?
Hayır kullanmadım doktorum önermedi şuan sadece contractubex adlı kremi kullaniyorum düzenli kullanımda suanlik izlerin kaybolduğunu görebiliyorum. 3 ayım bitti benim 4. Ay sonuna doğru sarı kantaron kullanacagimTeşekkür ederim.Benimde haftaya 1 ay oluyor.Çok az kaldı kabuklar tamamen geçince başlayacağım bendeSormak istedim yinede.Krem dışında bant vs. kullandınız mı acaba?
Bana Dermatix diye bir krem verdi.Sizin kullandığınızıda duydum,soracağım doktoruma.Bayaa karışık işler :) Teşekkür ediyorum tekrardanHayır kullanmadım doktorum önermedi şuan sadece contractubex adlı kremi kullaniyorum düzenli kullanımda suanlik izlerin kaybolduğunu görebiliyorum. 3 ayım bitti benim 4. Ay sonuna doğru sarı kantaron kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?