Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba ben de bu şubat başında olacağım ama kilom biraz fazla olduğu ameliyatta problem çıkar mı diye korkuyorum beden kitle indeksim35 in üstünde böyle olup ameliyat olan var mı ?
ayrıca benim memelerim çok çok büyük g ya da f kup zor bir meme dedi doktor fazla küçülmez yarısına iner dedi ben artık toparlayıcı kullanmayacağım evreye geçmek istiyorum

Merhaba hangi doktora karar verdiniz yaptırdınız mı sizin yorumunuzdan görüp ben de asude hanıma karar verdim şubatta asude hanıma olacağım

Merhaba 3 sene geçmiş ama ben de bu hafta asude hanım da ameliyat olacağım insallah benim de böyle güzel sonuçlar

Merhaba hangi doktora karar verdiniz yaptırdınız mı sizin yorumunuzdan görüp ben de asude hanıma karar verdim şubatta asude hanıma olacağım
Merhaba ben oldum 2 hafta önce Çiğdem Ünal’a karar vermiştim.Asude hanım ile de görüşmüştüm ancak Çiğdem Hanım’a karar vermiştim ben eleme yapınca.Sonuçtan memnunum inşallah sizinkide gönlünüzce olurAsude hanım ile görüştüğümde o da ilgili ve alakalıydı sağolsun

7. Günden bildiriyorum kızlar
Ben de geçen hafta ameliyatımı olmuştum. Şimdilik kötü bir gidişat yok. Meme içten ince, ten rengi bir bantla kapalı. dıştan da kalın gazlı bezler vardı. Bu hafta kalın kısmı doktor aldı. İnce bantları da ben 10. Günde çıkaracağım. Tamamen dikişle kalacağım.. Ama bugün dikiş yerleri biraz gerilmeye başladı...doktoruma danışacağım bir kreme ihtiyaç var mı diye. Gerilme biraz can yakıyor çünkü. Ama ne güzel şeymiş küçük memeli olmak yav.. Gerçekten üzerimden bir yük kalkmış.. Darısı isteyen herkese

Merhaba geçmişler olsun tekrardanBende bugün 16. Günümdeyim.Ödem durumunuz nasıl?Benim bantlarım duruyor hala doktorum Pazartesi çıkartacak sanırım

Merhaba geçmişler olsun tekrardanBende bugün 16. Günümdeyim.Ödem durumunuz nasıl?Benim bantlarım duruyor hala doktorum Pazartesi çıkartacak sanırım
16. Günde havadisler nasıl?
Ödem devam ediyor Ama az miktarda bir rahatlamayı 2 gündür farkediyorum. Yrn da duş sonrası ince bantları çıkaracağım. Haftaya tekrar bir kontrol olacak.

16. Günde havadisler nasıl?
Ödem devam ediyor Ama az miktarda bir rahatlamayı 2 gündür farkediyorum. Yrn da duş sonrası ince bantları çıkaracağım. Haftaya tekrar bir kontrol olacak.
Benimde iyi çok şükür ödem hala var tabii ki özellikle sol tarafta biraz daha fazla.Bir an önce 1. Ayı bitirmeyi bekliyorumSizin ne kadar küçüldü?

Benimde iyi çok şükür ödem hala var tabii ki özellikle sol tarafta biraz daha fazla.Bir an önce 1. Ayı bitirmeyi bekliyorumSizin ne kadar küçüldü?
Bende 2 aya daha rahat ederiz diye düşünüyorum.. Umarım biran evvel sağlıkla geçer. Benim 75 Dkuptı. ilk ameliyat çıkışı daha minikti ödemle bir şişlik geldi. Ona rağmen b cup gibi. Ama doktorla konuşurken A ya bakan bir B diye konuşmuştuk bence yaptı ama

Evet inşallah zaman su gibi akarda ben 1 ayada razıyımNe güzel benimde C ye bakan B ama acaba bir tık daha mı küçük olsaydı diyorumİlk günler aşırı mı küçük diye endişelenmiştim şuanda dahada mı küçülseydi diyorum.Bugün yarın regl olacağım ondan dolayıda iyice şiştim

Fiziksel olarak yapınız kaldırıyorsa C kup da neden olmasın? Benim daha regl başlamadı ama burada zor geçtiğini okudukça korkuyorum.. Ben küçük meme seviyorum birde o yüzden istemiştim

Fiziksel olarak yapınız kaldırıyorsa C kup da neden olmasın? Benim daha regl başlamadı ama burada zor geçtiğini okudukça korkuyorum.. Ben küçük meme seviyorum birde o yüzden istemiştim
Bende küçük seviyorumBakalım regl dönemini bir atlatayım ödemde biraz daha gitmiş olacak o zaman sanırım ortaya çıkacak daha çok.Benimki dolu B cup oldu sanırım

Birde sizden kaç gr doku çıkartıldı acaba merak ettim

Kızlar merhaba. Ben 2 buçuk ay önce meme küçültme ameliyatı oldum. 3. Haftamdan sonra dikişim açıldı ve tedaviye başladık. 2.ayımda dikiş açılan yer kapandı fakat iki hafta sonra tekrardan açıldı. Şuan evde çıldırıyorum. Yani bu asla kapanmayacak mı anlamadım bir türlü. Başına gelen varmı kapanıp, tekrardan açılan.

Dikis attir en iyisi yoksa uzun surer yine benim uc ay oldu hic acilmam olmadi fakat acilinca uzun surcegi kesin dikis en iyisi

Benimde 3. Haftamda açılmıştı kapandı bir daha sorun olmadı ama bir sebebi vardır açılmasının kan mı birikiyor devamlı baskı yapıyor ne bileyim korsen mi denk geliyor veya sen mi zorluyorsun acaba durduk yere açılmaz kapanınca bence buna bir bakmalısın önce yoksa minicikse dikiş gerekmeden kapanır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…