- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.521
Aa o zaman çok normal, yoğun batma hissedersiniz dokular kaynıyor çünkü bu süreçte, bir süre sonra içten gelen bir kaşıntı hissi de başlayacak çoook abartılı bir yoğunluk hissetmedikçe içiniz rahat olsunEvet iğne batması gibi yani dün gece başladı bayaa yoğun.Kesik derken belki tarif edemiyor olabilirim iğne batması gibi..Bugün tam 7 gün oldu benim.
Oh çok şükürAa o zaman çok normal, yoğun batma hissedersiniz dokular kaynıyor çünkü bu süreçte, bir süre sonra içten gelen bir kaşıntı hissi de başlayacak çoook abartılı bir yoğunluk hissetmedikçe içiniz rahat olsunben o batma ve kaşıntı hislerini seviyordum açıkçası iyileşiyor mutluluğu yaşıyordum, iyileştim de darısı başınıza
Aynen sızlama gibi oyle kesik gibi degilAcı dediğiniz sızlama gibi mi?
Anladım benimde öyle demek ki.Çok teşekkür ediyorummAynen sızlama gibi oyle kesik gibi degil
Rica ederim sanirim iyilesme surecimiz benzesiyorAnladım benimde öyle demek ki.Çok teşekkür ediyorumm
Evet sanırım öyleRica ederim sanirim iyilesme surecimiz benzesiyor.
Dikleştirme de mi oldun yani meme başında da işlem var mı ?Kizlar merhaba bisey sorucam size benim ameliyat olali 1.5ay oldu dunden beri sol meme basim ve yani cok agri dokunamiyorum agriyla acima gibi bisey bilen yada basina gelen varmi acaba
Evet hem kucultme hem diklestirmeDikleştirme de mi oldun yani meme başında da işlem var mı ?
Aslında yeni olsa ameliyatın normal derdim ama 1,5 ay sonra birden ağrı olduysa belki gece o tarafa çok yüklendin belki reglin yakın o meme ucunun hassasiyeti ameliyat sonrası daha fazladır hemen korkma derim benim de oluyor ara ara üstelik 2 ay oldu yakın zamanlardayız sonra geçiyor dayanılır gibi değilse doktoruna yaz benceEvet hem kucultme hem diklestirme
Morarma oluştu muKizlar merhaba bisey sorucam size benim ameliyat olali 1.5ay oldu dunden beri sol meme basim ve yani cok agri dokunamiyorum agriyla acima gibi bisey bilen yada basina gelen varmi acaba
Anladim cok tesekkur ederim yok dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz ediyo yani adet donemimmi bilmiyorum malesef menopoz donemindeyim cok karisik oluyoAslında yeni olsa ameliyatın normal derdim ama 1,5 ay sonra birden ağrı olduysa belki gece o tarafa çok yüklendin belki reglin yakın o meme ucunun hassasiyeti ameliyat sonrası daha fazladır hemen korkma derim benim de oluyor ara ara üstelik 2 ay oldu yakın zamanlardayız sonra geçiyor dayanılır gibi değilse doktoruna yaz bence
Yok şükür ole biseyMorarma oluştu mu
Korkma o zaman zaten o dönemdeysen eğer ister istemez arada şişliğin ödemin arada meme hassasiyetin olur bundan bağımsız şekilde bir anormallik ağrıda dayanılmaz bir seviye vs olursa vakit kaybetme doktoruna git ama bana sorarsan normal bende de oluyor ister istemez bir kesi bir yaramız var soğuk bile etkiliyor benim sızımı memede korkma içini ferah tut çabucak atlatırsın inşallahAnladim cok tesekkur ederim yok dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz ediyo yani adet donemimmi bilmiyorum malesef menopoz donemindeyim cok karisik oluyo
Cok sagol canim Allah razi olsun insallah hepimiz cok cabuk toparlariz butun sıkıntilarimiz biterKorkma o zaman zaten o dönemdeysen eğer ister istemez arada şişliğin ödemin arada meme hassasiyetin olur bundan bağımsız şekilde bir anormallik ağrıda dayanılmaz bir seviye vs olursa vakit kaybetme doktoruna git ama bana sorarsan normal bende de oluyor ister istemez bir kesi bir yaramız var soğuk bile etkiliyor benim sızımı memede korkma içini ferah tut çabucak atlatırsın inşallah
Olursun tabi çok geçmiş olsun süreci yaşayıp çabucak rahatlıkla atlatırsın inşallahBende salı günü oldum bitti kızlar.. Bi oh çekiyorum.. Yıllardır hayalimdiilk gün sızı vardı. Şimdi dikiş yerleri biraz hissettiriyor. Ağrı gibi ama çok da değil.. 5 güne daha iyi olurum inşallah
Çok tşk ederim..Olursun tabi çok geçmiş olsun süreci yaşayıp çabucak rahatlıkla atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?