Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Umarım bu şekilde atlatırsınız Biraz fazlaymış ücret :)

Umarım bu şekilde atlatırsınız Biraz fazlaymış ücret :)
İnanın öyle fiyatlar aldım ki bazı doktorlardan 55.000 , 85.000 tl diyenler hasan bey için referansımda vardı daha önce bir arkadaşım yaptırdı ayrıca çok ilgili bir doktor sonuçta bıçak altına yatıyoruz riske atamadım 5 bin daha ucuzunu yaptırıp pişman olmakta vardı maddi açıdan biraz zorladı ama riske atamadım

85.000 mi Bi dönem çok araştırdım Hasan beyi duymuştum bende hatta görüşme ayarlıyıcaktımki araya pandemi girince erteledim sonrada zaten kararlılığımı kaybedince öyle kaldı bu ara yine bi acaba olsammı ameliyat düşüncesi geziyo kafamda en azından ücretler hangi bantta şuan onu öğrendim sayenizde

Görüşmekte fayda var muayenedi ücretsiz bence bi konuşun bakın öyle karar verin

Rica ederim ne demek ben bi anda karar verip gidip ameliyat oldum bugün aynada gördüğüm memelerime bayıldım pişman olmayacağınız bir karar olacaktır
O kadar çok istiyorumki ameliyat olmayı :) istediğini giyememe boyun ağrısı vs siz anlarsınız beni zaten sadece biraz korkuyorum bide sigara içiyorum önce onu bırakmam lazım :)

O kadar çok istiyorumki ameliyat olmayı :) istediğini giyememe boyun ağrısı vs siz anlarsınız beni zaten sadece biraz korkuyorum bide sigara içiyorum önce onu bırakmam lazım :)
Bende sigarayı 1,5 ay oldu bıraktım içmiyor olmak iyileşme süreci ve narkoz için önemli. Birde doktorun bugün söylediği ameliyatı 1,5 saatte yapıyorum başka doktorlar 4-5 saat süren ameliyatlar yapıolar bu da uzun süre yoğun narkoz ve yaranın uzun süre açık kalması oluyor bu sebeple ayılma ve sonrasında çabuk toparlayamama durumu oluyormuş. Başka doktorlarla görüşürseniz bu konuyu da sorun ameliyatı ne kadar sürede yapıyorlarmış. Ben 11 de girdim 12.30 da doktor arkadaşlarımın yanına çıkmış bilgi vermiş benim ayılmam 13.30 du.

Sorayım mutlaka önemli bi detaymış bilmiyordum hiç birde süt bezleriyle ilgili konuştunuzmu hiç doktorla çünkü ben henüz evlenmedim acaba sıkıntı yaratırmı çok soru sordum kusura bakmayın

Sorayım mutlaka önemli bi detaymış bilmiyordum hiç birde süt bezleriyle ilgili konuştunuzmu hiç doktorla çünkü ben henüz evlenmedim acaba sıkıntı yaratırmı çok soru sordum kusura bakmayın
Ben o konuyu hiç sormadım çocuk doğurmayı düşünmediğim için ama genelde koruyorlar diye duydum

Merhabalar, ben de dikleştirme ve küçültme operasyonu istiyorum. Nisanda ultrason istendi ve ultrason sonucunda Birads3 teşhisi kondu (birkaç elle muayenede fark edilmeyen iyi huylu kist var). 6 ay sonra tekrar ultrason çektirin tekrar bakalım dendi. Bugün çekildi ve yine aynı kistler var yine Birads3 dendi. Doktoruma yine gidip soracağım ama benzeri durum yaşayan, kist varlığına rağmen ameliyat olan var mı merak ettim. Varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.

Ameliyat olalı 3 hafta oluyor.Sakın bırakmadan ameliyat olma.Doktorum ısrarla 1 ay öncesinden bırakmamı söyledi ve ben dinlemeyip birde üstüne içmiyorum diye yalan söyleyip son geceye kadar içtim ve şuan sağ meme başının yarısında doku kaybı gerçekleşti ve ne yazıkki iyileştiğinde diğer meme ucundan farklı olacak. Hiç sigara kullanmayanlar ertesi gün taburcu olurken ben 3 gün kaldım hastanede tabiki herkesin bünyesi farklı her içende bu komplikasyonlar görülecek diye bir kaide yok ama sigara içenlerde bu risk daha fazla ve inanin bu riski almaya değmez..

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız iyice kafama koydum zaten sadece ameliyat için değil genel anlamda zarar veriyor sigara bana en yakın zamanda bırakmayı planlıyorum

Bende daha once kist vardi bunu doktoruma soyledim sorun degil ama nerde nasil oldugunu bilelim dedi mamografi istedi gerci mamografide bisey cikmadi ama ciksaydi da cok ekstra bir durum olmadığı surece doktorum ameliyati yapacakti.

Merhaba. Bende sağ göğsümde tam 3 tane fibroadenom kisti var. Ve her biri 3 cm lik olmasına rağmen bu ameliyatı oldum 9 ay oldu ve hiç bir ağrı yaşamadım elime bile gelmiyorlar artık 3 adet kist de orta kısımda olduğuiçin alınmadı benle halen duruyor

Çok teşekkür ederim cevaplar için ara ara buraya yazıp durumunuz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Dün kontrole gittim benim sürecimde iyi gidiyor fakat dikişlerde sızı ve sanki bıçak batması gibi şikayetlerim olmuştu doktora ilettim bunun normal olduğunu his gelmeye başladığını iyileşme sürecinde olacağını söyledi. Çok ciddi ağrılar değil dayanılmayacak gibi değil tabi. Kan dolaşımı olduğu için ve his geldiği için normalmiş. Dikişlerimin kabuklarının düşmesi için krem verdi hatta şu ana kadar düşmesi gerekirdi dedi sigaramı içiosın dedi fakat ben ameliyattan bi ay önce bırakmıştım üçmediğimi söyledim o sebeple sigara içilmesi yaranın iyileşme sürecinde çok önemliymiş. 2 kadımda tekrar kontrole gidicem kabukların altından çıkan deriye bakalım dedi doktor bence süreç iyi gidiyor. Hala yan yatamıyorum sırt üstü yatıyorum bu biraz sinirimi bızuyor ama ne yapalım her güzelliğin bir bedeli var

Merhaba kızlar ben uzun süredir doktor arıyorum burda bütün doktor tavsiyelerine baktım ama 30.000tl den aşağı küçültme ve dikleştirme yapan doktor yok devlet hastanesinde olmak istiyorum istanbulda randevu aldım gittim ocak ayından önce yapılmıyormuş ameliyatlar pandemiden dolayı ama önüme gelen bi doktora ameliyat olmak istemiyorum var mı istanbulda devlet hastanesinde olan doktor ismi verecek birisi?

Kızlar meme kucultme ameliyatı sonrasında 3 ay geçti çok şükür çok rahaþlamistim ama sirt ağrıları tekrar başladı şiddetlendi böyle bir durum yaşayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…