- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.041
İyi maşallah güzel toparlamisisnz .Dikisler nasil iz tedavisine basladinz mi ?küçültme oldum :)
Ne güzel, hızlı iyileşmede yaşda etkili. Ne kadar gençseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz. Bende 20 ocakta izmirde ameliyat oldum. Bugün araç kullanırken zorlandım biraz. Pazartesi işe başlıyorum, 1 hafta daha dinlensem daha iyi olurdu ama mecbur başlıycam. Sizin doktorunuz kimdi18 ocakta ameliyat oldum demiştim inanilmaz hızlı iyileştim doktor bile şaşırdı :) normalde de bi yerim kesilse hemen kaynar alkol sigara yok çok da düzenli yerim ondan mı bilemiyorm :)
neyse sizi yormadan devam edeym ağrı sızı kalmadı ptesi işe başlıyorum normalde bu hafta da başlardım ama öğretmenim bize tatil işe baslamamamin sebebi bu yani ameliyat değil :) ctesi tam 2 hafta olunca foto paylascm ama iyi ki yaptirmisim diyorum şimdi
aklınıza takılanları sorabilirsiniz :)
ameliyatı izmirde oldum izmirde olanlara doktor ismi verebilirm verebilirm
Maşallah diyelim o zaman..fotoğraf paylaşımını merakla bekliyoruz 218 ocakta ameliyat oldum demiştim inanilmaz hızlı iyileştim doktor bile şaşırdı :) normalde de bi yerim kesilse hemen kaynar alkol sigara yok çok da düzenli yerim ondan mı bilemiyorm :)
neyse sizi yormadan devam edeym ağrı sızı kalmadı ptesi işe başlıyorum normalde bu hafta da başlardım ama öğretmenim bize tatil işe baslamamamin sebebi bu yani ameliyat değil :) ctesi tam 2 hafta olunca foto paylascm ama iyi ki yaptirmisim diyorum şimdi
18 ocakta ameliyat oldum demiştim inanilmaz hızlı iyileştim doktor bile şaşırdı :) normalde de bi yerim kesilse hemen kaynar alkol sigara yok çok da düzenli yerim ondan mı bilemiyorm :)
küçültme oldum :)
Çok teşekkürler, Melike güngörü hiç duymamıştım duysam kesin görüşürdüm. Ameliyat öncesi 3 drla görüştüm, içime sinene ameliyat oldum. ben henüz sonucu olumlu yada olumsuz değerlendiremediğim için dr ismi vermek istemiyorum. İnşallah 1 ay dolunca resimlerle birlikte doç drumun isminide paylaşırımmerabalar :) geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
dikişler tamamen kuruyunca iz tedavisine başlamak gerekiyomuş şimdi sadece batikon kullanıyorum ama dikişler yok gibi içten yapılmış sanki morarma da yok yarın pansuman yaparken çekip mutlaka eklerim
doktorun ismini vermek etik mi bilmiyorm tabii ama verenler var o yüzden yazayım melike güngördü doktorum
iki arkadaşımın daha ameliyatını yapmıştı çok memnunlardı o yüzden başka araştırma yapmadan kendisine gittim çok ilgiliydi şuana kadar da herhangi olumsuz bişey görmedim siz izmirde hangi doktora ameliyat oldunuz nevermindd hanımcım :)
çok çok geçmiş olsun size de :)
patolojiye gitmedi benden alınanlar , gitmesimi gerekiyodu acaba tedirgin oldum simdiArkadaşlar patoloji taniniz sonuçlandı mi ?Tanida ne yaziyor sizin ?
Çok geçmiş olsunMerhabalar bugün 13.günümdü bugün sol göğsümden kan akmaya başladı zaten kontrolüm vardı doktora gittim kan birikmiş alttan 2-3 dikişimi açtılar resmen kan boşaldı ordan çok korktum heryerin kan oldu serumla temizleyip kapatıp eve gönderdiler hala akıyor yarın tekrar gidicem bir kaç kez böyle serumla temizlicez kan durduğunda tekrar dikicez dediler çok korkuyorum tekrar dikmeleri acılı mı olucak başka bir problem çıkıcak mı bilmiyorum bu göğsüm çok şişti zaten kan birikmesinden dolayıymış bunu yaşıyanlar var mı acaba?
Alınan bütün numuneler patolojiye gider kötü bir sonuç çıkarsa sizi ararlar aramazlarsa sonuç temizdirpatolojiye gitmedi benden alınanlar , gitmesimi gerekiyodu acaba tedirgin oldum simdi
Çok geçmiş olsun Yinede çok dikkatli ol derim bize basit gibi geliyor ama yinede ağır bir ameliyat ben 3 ocakta oldum 20 günden sonra rahatladım18 ocakta ameliyat oldum demiştim inanilmaz hızlı iyileştim doktor bile şaşırdı :) normalde de bi yerim kesilse hemen kaynar alkol sigara yok çok da düzenli yerim ondan mı bilemiyorm :)
Korkmayin kan disari aktiysa ,iltihaplanma yapmayacaktir.Kanin icerde kalmasi sıkıntılı.Size dren takilmamisti sanirim.Atilmasi gereken kan atılmamış.Morluklarda bu sebepten olabilir .Cok gecmis olsun.Bundan sonra daha cabuk iyileşirsinz.Merhabalar bugün 13.günümdü bugün sol göğsümden kan akmaya başladı zaten kontrolüm vardı doktora gittim kan birikmiş alttan 2-3 dikişimi açtılar resmen kan boşaldı ordan çok korktum heryerin kan oldu serumla temizleyip kapatıp eve gönderdiler hala akıyor yarın tekrar gidicem bir kaç kez böyle serumla temizlicez kan durduğunda tekrar dikicez dediler çok korkuyorum tekrar dikmeleri acılı mı olucak başka bir problem çıkıcak mı bilmiyorum bu göğsüm çok şişti zaten kan birikmesinden dolayıymış bunu yaşıyanlar var mı acaba?
Tekrar dikilirken yine uyustururlar.Zaten cok acik degil anlamazsinz bile inşallah.Merhabalar bugün 13.günümdü bugün sol göğsümden kan akmaya başladı zaten kontrolüm vardı doktora gittim kan birikmiş alttan 2-3 dikişimi açtılar resmen kan boşaldı ordan çok korktum heryerin kan oldu serumla temizleyip kapatıp eve gönderdiler hala akıyor yarın tekrar gidicem bir kaç kez böyle serumla temizlicez kan durduğunda tekrar dikicez dediler çok korkuyorum tekrar dikmeleri acılı mı olucak başka bir problem çıkıcak mı bilmiyorum bu göğsüm çok şişti zaten kan birikmesinden dolayıymış bunu yaşıyanlar var mı acaba?
Merhabalar bugün 13.günümdü bugün sol göğsümden kan akmaya başladı zaten kontrolüm vardı doktora gittim kan birikmiş alttan 2-3 dikişimi açtılar resmen kan boşaldı ordan çok korktum heryerin kan oldu serumla temizleyip kapatıp eve gönderdiler hala akıyor yarın tekrar gidicem bir kaç kez böyle serumla temizlicez kan durduğunda tekrar dikicez dediler çok korkuyorum tekrar dikmeleri acılı mı olucak başka bir problem çıkıcak mı bilmiyorum bu göğsüm çok şişti zaten kan birikmesinden dolayıymış bunu yaşıyanlar var mı acaba?
Size ameliyattan sonra diren takılmış mıydı?Merhabalar bugün 13.günümdü bugün sol göğsümden kan akmaya başladı zaten kontrolüm vardı doktora gittim kan birikmiş alttan 2-3 dikişimi açtılar resmen kan boşaldı ordan çok korktum heryerin kan oldu serumla temizleyip kapatıp eve gönderdiler hala akıyor yarın tekrar gidicem bir kaç kez böyle serumla temizlicez kan durduğunda tekrar dikicez dediler çok korkuyorum tekrar dikmeleri acılı mı olucak başka bir problem çıkıcak mı bilmiyorum bu göğsüm çok şişti zaten kan birikmesinden dolayıymış bunu yaşıyanlar var mı acaba?
Benimde gitmedi doktor bize verdi ben bakamadım eşim bakmış demiş ki benim eşim bakamaz buna 2.5kg bişi dedi vermiş geri onlarda çöpe atacagız demişlerAlınan bütün numuneler patolojiye gider kötü bir sonuç çıkarsa sizi ararlar aramazlarsa sonuç temizdir
Herkese merhaba. Pazartesi günü saat 16:00’da ameliyata girdim. Odada gözümü açtığımda saat akşam 10du. Ameliyatım 5 saatten fazla sürmüş. Sol memeden 1220, sol memeden 980 gr olmak üzere toplamda 2200 gram doku çıkartılmış. İki gece hastanede kaldım, beni en çok direnlerin iki gün takılı kalması ve iki gün boyunca damar yolumun açık kalması yordu. Bu süreçte anladım ki benim acı eşiğim çok düşükmüş, çok dayanıksızmışım. Buna rağmen sonuçtan inanılmaz mutluyum. Aslında hala şoktayım. Bambaşka biri gibi hissediyorum. Eve geleli birkaç saat oldu, zaman geçtikçe daha iyi olacağımı hissediyorum. Operasyonu Dr. Asude Köksal gerçekleştirdi. Hayatımda yaptığım en iyi seçim diyebilirim. Çok kararsızdım çok korkuyordum çok doktor gezdim bi anda neden olduğunu bilmeden Asude Hanımdan gün aldım. Resmen Allah yardım etmiş ben Asude Hocayı bulup bi anda karar vermişim. Herkese tavsiye ederim. İlk pansumanlarımdan sonra da burada fotoğraflarımı paylaşacağım. Çünkü ameliyattan önce sürekli fotoğraf arıyordum biri paylaşsa diye bekliyordum. Herkese tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?