- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.781
dr şişliklerin inmesi memenin tam şeklini alması 6 ayı bulacak dedi, dik durmaktan korkma dedi oğlunu kcuağına alabilirsin bu dikişlere bir şey olmaz dedi kucağına alabilirsn dedi. dikişlerim de kol altına kadar çok vardı ama meme yapım genişlemesine büyük olduğu için mecbur öyle kesmek zorunda kaldım dedi... dikişler çok iyimiş pansuman yapmıcaz artık bepantol krem kullanıcam 1 hafta sonra iz kremine geçiyorum 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğimDoktorunuzun bu konuda ne dediğini burada paylaşır misinz?Birde sislikleriniz ve morluklariniz ne durumda ?
slm, benimde az kaldı ameliyatıma gün geçtikçe heyecan (yada korku :)) artıyor inşallah sizler gibi memnun olurum sonuçtan bir de benim işe fazla 10 gün sonra başlamam gerekiyor masa başı işim gerçi ama bütün gün oturmakda yorabilir sen ne kadar sonra başlamıştın işe zorluk çektinmi iş yerinde
Bugun dorduncu gunum doktor bana sadece antibiyotik krem verdi birde agri kesici ve antibiyotik ilac.Pansuman yapmıyorum.Dikislerime gunde bir kez antibiyotikli krem suruyorum .Goruntu berbat sislikler ,morluklar biran once gecer umarim.Cok teşekkür ederim sizededr şişliklerin inmesi memenin tam şeklini alması 6 ayı bulacak dedi, dik durmaktan korkma dedi oğlunu kcuağına alabilirsin bu dikişlere bir şey olmaz dedi kucağına alabilirsn dedi. dikişlerim de kol altına kadar çok vardı ama meme yapım genişlemesine büyük olduğu için mecbur öyle kesmek zorunda kaldım dedi... dikişler çok iyimiş pansuman yapmıcaz artık bepantol krem kullanıcam 1 hafta sonra iz kremine geçiyorum 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim
aa ben hiç antibiyotikli krem kullanmadım...2 günde bir pansuman yaptık hem 3 hafta boyunca..Bugun dorduncu gunum doktor bana sadece antibiyotik krem verdi birde agri kesici ve antibiyotik ilac.Pansuman yapmıyorum.Dikislerime gunde bir kez antibiyotikli krem suruyorum .Goruntu berbat sislikler ,morluklar biran once gecer umarim.Cok teşekkür ederim sizede
Pansuaa ben hiç antibiyotikli krem kullanmadım...2 günde bir pansuman yaptık hem 3 hafta boyunca..
Pansuman icin eczaneden ne aldiniz bende alip yapayim ?aa ben hiç antibiyotikli krem kullanmadım...2 günde bir pansuman yaptık hem 3 hafta boyunca..
Baticon sürdük tüm dikiş yerlerine sonra gazlı bez koyduk bantladık bu kadar dikişlerim çok güzel toparladı çok şükürPansuman icin eczaneden ne aldiniz bende alip yapayim ?
Teşekkür ederim .Baticon sürdük tüm dikiş yerlerine sonra gazlı bez koyduk bantladık bu kadar dikişlerim çok güzel toparladı çok şükür
bence doktorunuz ne önerdiyse onu yapın. burda herkesin yarası,meme yapısı farklı. belki açık kalıp havalanması daha iyidir sizin için. bende antibiyotikli krem kullandım. pansuman yapmadım cunku doktorum boyle bisey soylemedi. sizde doktorunuza danışın derim,tabi son tercih sizin.Pansuman icin eczaneden ne aldiniz bende alip yapayim ?
Haklisinzbence doktorunuz ne önerdiyse onu yapın. burda herkesin yarası,meme yapısı farklı. belki açık kalıp havalanması daha iyidir sizin için. bende antibiyotikli krem kullandım. pansuman yapmadım cunku doktorum boyle bisey soylemedi. sizde doktorunuza danışın derim,tabi son tercih sizin.
bence doktorunuz ne önerdiyse onu yapın. burda herkesin yarası,meme yapısı farklı. belki açık kalıp havalanması daha iyidir sizin için. bende antibiyotikli krem kullandım. pansuman yapmadım cunku doktorum boyle bisey soylemedi. sizde doktorunuza danışın derim,tabi son tercih sizin.
[/QUOT Haklisinz sizin dikisler nasil ?cok teşekkür ederim
Reklam amaçlı bir hesap açmış olmayasınız? Onun bu forumda o kadar çok mağduru var ki hiç inandırıcı gelmiyorsunuz. Hesabınızda toplam 13 mesaj attığınız gözüküyor, yarısı ise Ayşegül hanım ile ilgili. 2016’dan beri onu övmüşsünüz, ameliyat olmadığınız halde... 2017 de avukatlığını yaptınız, hakkında yazılan hiç bir negatif yoruma inanmayın demişsiniz, öve öve bitirmediniz. Neye dayanarak bunları yazdınız? Kalmış ki kendisi hakkında “işini iyi yapan biridir” “alanında en iyisidir” “çok iyi bir hekimdir” “keşke herkes onun gibi olsa” demişsiniz. Ameliyat olmadığınız halde bunu nasıl söylersiniz? Asıl siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Yine yalan yorum yapıp çıkmışsınız forumdan, o çıkış o çıkıştır. Hanı diyorsunuz ya o Allahtan korkar diye, bence sizde korkun.Merhabalar.ben de uzun zaman sonra olmaya karar verdim.bugun dr aysegul sivri ile gorustum.muayene etti.21 ocak sabah ameliyati olacagim insallah.
Gogus olcum suan 105c. Istedigim olcu 85c olarak soyledim kendiside onayladi.
Genel anestezi ile 2 saat surer dedi.2tane sporcu sutyeni verecegini soyledi.1gece hastanede kalcakmisim.hastane umraniyede.
En cok merak edilen ucret tabiki.tam fiyatini soylememin dogru olmadigini dusunuyorum.ama 10bin civarı oldugu bilin kabataslak.
Kendisi cok sicakkanli her soruma ictenlikle cevap verdi.arti lari eksileri herseyi anlatti.negatif herhangi bir sey hissetmedim.daha once kendisine kucultme ve buyutme yaptiran arkdslarm vardi zaten.Asistani bayan da iyi,ucret kismini ve hastane detaylarini o gorusuyo..
;nerdeherkese merhabaperşembe günü ameliyatımı oldum çok şükür bugün çok daha iyiyim diğer günler yazcak hali bulamadım kendimde ağrım ve halsizliğim vardı ama bugün çok daha iyiyim
göğüsüm baya bir küçüldü şuandada yok gibi geliyor alışmak zaman alıcak galiba tabi göğüs gidince göbeğim kocamanmış gibi çıktı ortayapazartesi ilk kontrolüme gidicem inş pansuman yapılcak 2.kere bir kaç günlük sıkıntı göze alınarak olunmayacak korkulacak bir ameliyat değilmiş gerçekten
herkese merhabaperşembe günü ameliyatımı oldum çok şükür bugün çok daha iyiyim diğer günler yazcak hali bulamadım kendimde ağrım ve halsizliğim vardı ama bugün çok daha iyiyim
göğüsüm baya bir küçüldü şuandada yok gibi geliyor alışmak zaman alıcak galiba tabi göğüs gidince göbeğim kocamanmış gibi çıktı ortayapazartesi ilk kontrolüme gidicem inş pansuman yapılcak 2.kere bir kaç günlük sıkıntı göze alınarak olunmayacak korkulacak bir ameliyat değilmiş gerçekten
Merhaba! Geçmiş oldun öncelikle doktorunuz kimdi acaba bende ameliyat olucam doktor arayışındayımherkese merhabaperşembe günü ameliyatımı oldum çok şükür bugün çok daha iyiyim diğer günler yazcak hali bulamadım kendimde ağrım ve halsizliğim vardı ama bugün çok daha iyiyim
göğüsüm baya bir küçüldü şuandada yok gibi geliyor alışmak zaman alıcak galiba tabi göğüs gidince göbeğim kocamanmış gibi çıktı ortaya ☺ pazartesi ilk kontrolüme gidicem inş pansuman yapılcak 2.kere bir kaç günlük sıkıntı göze alınarak olunmayacak korkulacak bir ameliyat değilmiş gerçekten
kocaeli gebzede yüzyıl hastanesinde ali aliyeve ameliyat oldum ben siz hangi şehirdesiniz;nerde
Merhaba gecmis olsun nerde ve ne kadara oldunuz acaba
kocaeli gebze yüzyıl hastanesinde ali aliyeve oldum ameliyatımı ben siz hangi şehirdesinizMerhaba! Geçmiş oldun öncelikle doktorunuz kimdi acaba bende ameliyat olucam doktor arayışındayım
Ne kadar ücret ödedinizMerhabalar
Ben 2 Kasım’da meme küçültme ameliyatı oldum.Ameliyatımı Ankara’da Suhan Ayhan TOBB Üniversitesi hastanesinde yaptı.Her şey yolunda gitti.Hiçbir problem yaşamadım.
Sizlere yazmamın sebebi,ameliyata karar verdikten sonra sizin tecrübelerinizden yararlanmış olmamdır.Ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.
53 yaşındayım.Yıllardır hep büyük memeli olmanın sıkıntılarını yaşadım.Ameliyat olmayı hep düşündüm ama narkoz korkum vardı.Her şeyin bir zamanı vardır derler ya benim içinde zaman şimdiymiş.
Ameliyattan uyandığımda acı hissetmedim.İlk gece hafif bir ağrım oldu.Bunun dışında rahatsız edecek şiddette bir ağrı yaşamadım.
İki mememden toplamda 1,5 kg çıkarıldı.İki gün hastanede kaldım.Hastaneden çıkarken doktor drenlerimi de çıkardı.Dren çıkarma süresi hastaya göre değişebiliyormuş.
Dördüncü günü kontrole gittim ve sporcu sütyenimi taktılar.
5 Aralık’ta aylık kontrolüme gideceğim.Kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.Ameliyat olmak isteyen herkese öneriyorum.
Sevgiler
kocaeli gebzede yüzyıl hastanesinde ali aliyeve ameliyat oldum ben siz hangi şehirdesiniz
[/
aydında yaşıyorum siz özel hastanemi oldunuz ve sadece meme büyütmemiydi. Ameliyatınızkocaeli gebze yüzyıl hastanesinde ali aliyeve oldum ameliyatımı ben siz hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?