Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktorunuzun bu konuda ne dediğini burada paylaşır misinz?Birde sislikleriniz ve morluklariniz ne durumda ?
dr şişliklerin inmesi memenin tam şeklini alması 6 ayı bulacak dedi, dik durmaktan korkma dedi oğlunu kcuağına alabilirsin bu dikişlere bir şey olmaz dedi kucağına alabilirsn dedi. dikişlerim de kol altına kadar çok vardı ama meme yapım genişlemesine büyük olduğu için mecbur öyle kesmek zorunda kaldım dedi... dikişler çok iyimiş pansuman yapmıcaz artık bepantol krem kullanıcam 1 hafta sonra iz kremine geçiyorum 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim

ben ctsi ameliyat oldum perşembe işe geldim :) ameliyat sonrası 3-4 gün çok uyku hali oluyor ama sonrasında çabuk kendine geliyorsun ben rapor da almadım hiç 2 gün izin aldım 1 gün de resmi tatildi zaten öyle işe başladım hemen.

Bugun dorduncu gunum doktor bana sadece antibiyotik krem verdi birde agri kesici ve antibiyotik ilac.Pansuman yapmıyorum.Dikislerime gunde bir kez antibiyotikli krem suruyorum .Goruntu berbat sislikler ,morluklar biran once gecer umarim.Cok teşekkür ederim sizede

aa ben hiç antibiyotikli krem kullanmadım...2 günde bir pansuman yaptık hem 3 hafta boyunca..

Pansuman icin eczaneden ne aldiniz bende alip yapayim ?
bence doktorunuz ne önerdiyse onu yapın. burda herkesin yarası,meme yapısı farklı. belki açık kalıp havalanması daha iyidir sizin için. bende antibiyotikli krem kullandım. pansuman yapmadım cunku doktorum boyle bisey soylemedi. sizde doktorunuza danışın derim,tabi son tercih sizin.

Haklisinz

Dün 1 ay oldu ama ben hala doktora kontrol gitmeye devam ediyorum gecen haffa cuma dikilmişti haftaya alacagım dikişi dedi
2 günde 1 pansumana devam ampul kırdırıyoruz artık kıpkırmızı birşey rif ismi
Meme uclarım artık açık sadece iz kremi sürüp normal havadar bırakıyoruz
Bakalım inş biticek bu dikiş sorunum benimde

Reklam amaçlı bir hesap açmış olmayasınız? Onun bu forumda o kadar çok mağduru var ki hiç inandırıcı gelmiyorsunuz. Hesabınızda toplam 13 mesaj attığınız gözüküyor, yarısı ise Ayşegül hanım ile ilgili. 2016’dan beri onu övmüşsünüz, ameliyat olmadığınız halde... 2017 de avukatlığını yaptınız, hakkında yazılan hiç bir negatif yoruma inanmayın demişsiniz, öve öve bitirmediniz. Neye dayanarak bunları yazdınız? Kalmış ki kendisi hakkında “işini iyi yapan biridir” “alanında en iyisidir” “çok iyi bir hekimdir” “keşke herkes onun gibi olsa” demişsiniz. Ameliyat olmadığınız halde bunu nasıl söylersiniz? Asıl siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Yine yalan yorum yapıp çıkmışsınız forumdan, o çıkış o çıkıştır. Hanı diyorsunuz ya o Allahtan korkar diye, bence sizde korkun.
Hiç bir üye doktorunu sizin kadar övmedi, savunmadı. Hiç bir üye dediysem, ameliyat olan üyelerden bahsediyorum.

herkese merhaba perşembe günü ameliyatımı oldum çok şükür bugün çok daha iyiyim diğer günler yazcak hali bulamadım kendimde ağrım ve halsizliğim vardı ama bugün çok daha iyiyim
göğüsüm baya bir küçüldü şuandada yok gibi geliyor alışmak zaman alıcak galiba tabi göğüs gidince göbeğim kocamanmış gibi çıktı ortaya pazartesi ilk kontrolüme gidicem inş pansuman yapılcak 2.kere bir kaç günlük sıkıntı göze alınarak olunmayacak korkulacak bir ameliyat değilmiş gerçekten

;nerde
Merhaba gecmis olsun nerde ve ne kadara oldunuz acaba

Merhaba! Geçmiş oldun öncelikle doktorunuz kimdi acaba bende ameliyat olucam doktor arayışındayım

Ne kadar ücret ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…