- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.741
İlk hafta çok dikkat ettim birşey yapamadım sonra yavaş yavaş başladım birşey kaldırmak ve uzanmak yasak kendimi deniyorum yapabildiğim kadar yapıyorum ama çok zorlanmıyorumCok geçmiş olsun.Simdi iyi misinz normal hayatiniza donebildiniz mi?
İnşallah en kısa zamanda iyileşelim.Cok geçmiş olsun morluklar olur geçecektir zamanla
Bende sen gibiydim dikişim acıldı sonra bence zorlamaİlk hafta çok dikkat ettim birşey yapamadım sonra yavaş yavaş başladım birşey kaldırmak ve uzanmak yasak kendimi deniyorum yapabildiğim kadar yapıyorum ama çok zorlanmıyorum
Gerçekten mi çok üzüldüm daha açılmaz diyordum senin ki ne zaman açıldı bir de normal sütyene geçebildiniz miBende sen gibiydim dikişim acıldı sonra bence zorlama
Yarın 1 ay olcak ameliyat olalı 2 haftadır açıktı gecen hafta diktirdimGerçekten mi çok üzüldüm daha açılmaz diyordum senin ki ne zaman açıldı bir de normal sütyene geçebildiniz mi
Şimdi nasıl daha dikkatli mı davranıyorsun Dr neden açıldı dedi Gözüm korktu bugün ağrılarım var benimde üşüttüm galiba Dr kontrolüm var soracağım geçmiş olsun canım tekrarYarın 1 ay olcak ameliyat olalı 2 haftadır açıktı gecen hafta diktirdim
nerde ve ne kadara anlastınızKızlar merhaba ,24 yaşındayım benim de göğüs bölgem çok büyük bu herkeste olduğu gibi bende de sırt ve bel ağrısı durumu çok fazla,burada ki yazılarınızı okuyarak bu ameliyatı olmaya karar verdim ameliyat günüm belli Allah izin verirse 28 şubatta gerçekleşecek biraz gerginim devlette iyi bir cerrah buldum ona olacağım umarım sizin geçtiği gibi benim de güzel geçer
İnşallah guzel gecer .Kızlar merhaba ,24 yaşındayım benim de göğüs bölgem çok büyük bu herkeste olduğu gibi bende de sırt ve bel ağrısı durumu çok fazla,burada ki yazılarınızı okuyarak bu ameliyatı olmaya karar verdim ameliyat günüm belli Allah izin verirse 28 şubatta gerçekleşecek biraz gerginim devlette iyi bir cerrah buldum ona olacağım umarım sizin geçtiği gibi benim de güzel geçer
Ben devlet hastanesinde olacağım Samsun da , heyet raporu ile olacağım herhangi bir ücret yok. Vücuduma boyuma göre çok büyük olduğu için Omurgama bir baskı söz konusu estetiğe girmediği için ücretsiz olacaknerde ve ne kadara anlastınız
Amin inşAllahİnşallah guzel gecer .
Daha dikkatliyim canım cuma görüşücem bende şuan iyi gibi dikişi tekrar atılan yerim doktor cok büyüktü dokun fazla çıktı ben bekledim dedi böyle birşeyi senden dedi bende dikkat etmedim hocam 2 kızım var biri ufak dedim biliyor kızımı haklısın olur ögle dedi dikkat et ama dedi az da olsa gecen cuma dikerkenŞimdi nasıl daha dikkatli mı davranıyorsun Dr neden açıldı dedi Gözüm korktu bugün ağrılarım var benimde üşüttüm galiba Dr kontrolüm var soracağım geçmiş olsun canım tekrar
hm anladim kac beden takiyosunBen devlet hastanesinde olacağım Samsun da , heyet raporu ile olacağım herhangi bir ücret yok. Vücuduma boyuma göre çok büyük olduğu için Omurgama bir baskı söz konusu estetiğe girmediği için ücretsiz olacak
MERHaba bende 26 yasındayım :) hiç korkma bir hafta sonra hersey cok güzel oluyorKızlar merhaba ,24 yaşındayım benim de göğüs bölgem çok büyük bu herkeste olduğu gibi bende de sırt ve bel ağrısı durumu çok fazla,burada ki yazılarınızı okuyarak bu ameliyatı olmaya karar verdim ameliyat günüm belli Allah izin verirse 28 şubatta gerçekleşecek biraz gerginim devlette iyi bir cerrah buldum ona olacağım umarım sizin geçtiği gibi benim de güzel geçer
85b korsem ama oda bol geliyor doktor ödemlerin inince dahada iner demişti şuan 120 idihm anladim kac beden takiyosun
2.5 kg doku cıktı benden dikişim sol kapandı sağ 1 hafta oldu dikildi geriEylül veEylem hanim sizden ne kadar doku cikmisti,dikisleriniz kapandi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?