Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar merhaba ,24 yaşındayım benim de göğüs bölgem çok büyük bu herkeste olduğu gibi bende de sırt ve bel ağrısı durumu çok fazla,burada ki yazılarınızı okuyarak bu ameliyatı olmaya karar verdim ameliyat günüm belli Allah izin verirse 28 şubatta gerçekleşecek biraz gerginim devlette iyi bir cerrah buldum ona olacağım umarım sizin geçtiği gibi benim de güzel geçer

nerde ve ne kadara anlastınız

İnşallah guzel gecer .

Şimdi nasıl daha dikkatli mı davranıyorsun Dr neden açıldı dedi Gözüm korktu bugün ağrılarım var benimde üşüttüm galiba Dr kontrolüm var soracağım geçmiş olsun canım tekrar
Daha dikkatliyim canım cuma görüşücem bende şuan iyi gibi dikişi tekrar atılan yerim doktor cok büyüktü dokun fazla çıktı ben bekledim dedi böyle birşeyi senden dedi bende dikkat etmedim hocam 2 kızım var biri ufak dedim biliyor kızımı haklısın olur ögle dedi dikkat et ama dedi az da olsa gecen cuma dikerken

MERHaba bende 26 yasındayım :) hiç korkma bir hafta sonra hersey cok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…