Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar istanbul Küçükçekmece Bakırköy avcılar kesimlerinde ameliyat ücretlerini bilen olursa doktor adı hastane ve fiyatı özelden atabilirmi
Ben tekirdag da buldum ama uzak bana cok
Yakın olsun istiyorum

istanbul incirli ethica mehmet haşim güler bey. benim kızım 4 yasında , kucak yasını gecti , anaokuluna gidiyo bide, cok zorlamaz beni cocuk ama sizinki kucukmus daha

benm 4,5 yaşında 1 tane daha var ama bir yaza daha bu şekilde girmeyi düşünemiyorum

bugun doktorla son bi gorusme yaptik. bana memeyle beraber sırt lipo da önerdi cok kararsiz kaldim

peki küçüklüğünden memnun musun yoksa biraz daha büyük olsa mıydı diyorsun?
Doktoruma sordum b mi c mi diye şişlikler insin söyleyeyim dedi benim ki küçük görünüyor ama yanlara yayvan duruyor normal göğsümde koltuk altından geliyordu bu yüzden nerdeyse sırtıma kadar kesi var bu kesiler sis ödem insallah onlarda inince minicik kalacak ki şu halinden bile çok memnunum

İnş gecer canım benim gögüsüm 120 beden koltuk altımada yayılıyor aşırı koltuk altımdaki yapılarıda alıyormu doktor gögüse bağlı

En çok ödem koltuk altına doğru oluyor zaten, kesin iner onlar

İnş gecer canım benim gögüsüm 120 beden koltuk altımada yayılıyor aşırı koltuk altımdaki yapılarıda alıyormu doktor gögüse bağlı
Benimkini almış aynen senin ki gibiydi dikişlerim koltuk altımın hizasını geçmiş nerdeyse sırta kadar ama göğsünden çok o yanlar aşırı ödem eskiye gore çok çok iyi

Merhaba kızlar benim 4 aylık kızım var sütüm damla damla geliyor ve emmiyor artık.. küçültturmek istiyorum.. anneminde çok büyük.. önce annemin olmasını istiyorum ona rahatça bakabilmek için.. annem 55 yaşında tansiyon ve astım hastası göğüsleri karnına kadar iniyor sırt ağrıları oluyor.. annem ameliyat olursa nelere dikkat etmesi gerekiyor biraz ayrıntılı anlatır mısınız?

Merhaba benim oda arkadaşım 65 yaşında bir teyzeydi benden 1 gün önce olmuştu çok rahattı hatta ben vazgeçecektim nerdeyse korkudan bana o kadar destek oldu o kadar motive etti ki anlatamam bize ağrı butonu vermişlerdi o çok sık bastığı için oksijen destegi vermislerdi ameliyatla ilgili bir sikintisi yoktu yani bir de onun korsesi benimkinden farkli olarak tum du karnini da kapsiyordu sebebini bilmiyorum doktorumuz ayniydi zaten

Peki hastanede kalma süresi ve iyileşme süresi ne kadar zaman sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…