- 4 Şubat 2016
- 178
- 254
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.161
Merhaba güncel olarak Kocaeli'nde göğüs küçültme ameliyatı olan var mı? Devlet hastanesinde Meral Yaman Özbaba varmış. Kendisi nasıldır?
ben aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum bir kaç doktorla görüştüm ama içime sinen Hasan Fındık oldu. ağustos aylarında gitmiştim görüşmeye kombine ameliyat düşünüyorum o tarihlerde hava sıcaklığı iyileşme sürecini etkileyeceği için ertlemiştim ama artık olmak istiyorum buradaki yorumlar benim için çok önemli devlette gittim 2 doktora olmalısın dediler özelde olmayı düşündüğüm için araştırdım ve sadece Hasan beyle görüştüm ama bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum
Kızlar merhaba ameliyat olalı 1 sene olacak 11 Aralıkta ve aşırı memnunum. Olmayı düşünen varsa 1 saniye bile beklemesin iyi ki genç yaşımda olmuşum yoksa cok pişman olurdum diyorum. His kaybı oldu bende ama kısa süreli 6 ay bile sürmedi şimdi gayet hissi var. Her şey mükemmel iyi ki bu ameliyatı olmuşum
B cup evet iyi ki b olmus c bence büyük bazen b bile gözüme büyük geliyor ama aslında tam ayarında cok iyib cup mı oldu sizin benm gittiğim doktorlardan biri b küçük olur c yapalım dedi bana burda gördüğüm genelde herkes b yapıyor
Evet bunu kimse sormamıştı benimde aklıma hiç gelmedi ama şimdi düşünğyorumda, tegl okurken vve olmadan önce göğüslerim şişer ve ağrırdı şimdi hiç olmuyor. Ben rahatladm bu konuda evetAmeliyat olan arkadaslar, regl oncesi olusan agirlik ve acilar da ameliyattan sonra azaliyor mu acaba?ameliyat dusunmemin nedenleri; birincisi sicakta pisen gogus altlari, ikincisi de bu agrilar..
ameliyatini olup atlatanlara gecmis olsun umarim istediginiz goruntuye kavusmussunuzdur.
ben gibi bekleyenlere de hayirlisiyla kurtulmak nasip olsun insallah..
Drenler olmasa 3 güne dönerdim ama dren olduğu için 1 hafta yatmak zorunda kaldım çok rahat geçti benim sürecim tabi kişiden kişiye göre değişirEn önemlisi iyileşme süreci bence ne kadar sürede toparlanikip günlük hayata dönülebilecegi beni en çok o korkutuyor
Aralıkta olucam bende 20si gibi hayırlısı ile umarım iyi gecer 2 kızım var biri 4 diğeri 2 olcak ocaktaDrenler olmasa 3 güne dönerdim ama dren olduğu için 1 hafta yatmak zorunda kaldım çok rahat geçti benim sürecim tabi kişiden kişiye göre değişir
Sizden haber bekliyorum çocuklu nasıl geçecek çok merak ediyorumAralıkta olucam bende 20si gibi hayırlısı ile umarım iyi gecer 2 kızım var biri 4 diğeri 2 olcak ocakta
Ailem maddi manevi yanımda değiller nasıl olcak bende bilmiyorum planım yok dahaSizden haber bekliyorum çocuklu nasıl geçecek çok merak ediyorum
Canım inanmıyorum sonunda oldun heKizlar selam benim bugün ameliyatımın 11.günü yillarca bu siteyi takip edip bazı arkadaşlarımın motive etmesiyle 1 yıl önce karar aldim yasadigim sureci yazmayi kendime borc bildim.Gecen sene ekim ayında, yaşadığım şehrin tip fakültesinde herkesin çok övgüyle bahsettiği bir dr.la görüştüm ki yaşadığım şehirde biri özelde biri devlette iki dr. Şansım vardı.ozeldeki doktorun yaptığını görüp hiç beğenmemiştim.ocak ayına gün vermişti fakat 5 kez ertelendi ve ben 20 kasım da tip fakultesinde ameliyatımı oldum.ameliyat öncesi anestezi doktorum iki tane igneyi narkoz vererek ameliyat sonrasi agrım olmaması için yaptı.ameliyat öncesi narkoz verildiği için hiçbirşey hatırlamıyorum .gözümü açtığımda ağrı sızı yoktu sargılı şekilde odamdaydim.narkozla igne falan yapildigi icin odamdan cikip tekrar odama gelmem 4 saat sürmüş.2250 gr kadar doku çıkarılmış.95d den 90 b ye indi ölçüm şu an sis var buna rağmen küçük görünüyor. Ameliyat sonrasında elime ağrı butonu verdiler agrım oldguunda basıp seruma ağrı kesici ekliyordum. ilk gece dikiş yerlerimden sızıntı şeklinde kan geldi bayağı fazlaydı gece asistan dr.gelip kanamayi durdurdu ikinci gun agrim oldu biraz ucuncu gun taburcu oldum,direnlerim çıktı.8.gün kontrole gittim çoğu kendineriyen çıkıştı ama alınacak dikişler de alındı şu an iyiyim hergun pansuman yapip antibiyotik krem suruyoruz.uzerine sargı bezi kapatıyoruz.bu arada 2. Gün korse giydim .korse için 380 tl ödedim tanıdığımız olduğu normalde 500 tl idi .devlet karşıladığı için bunu dışında herhangi bir ücret vermedim.
Cok gecmis olsun, sikintisiz atlatmaniza sevindim.Kizlar selam benim bugün ameliyatımın 11.günü yillarca bu siteyi takip edip bazı arkadaşlarımın motive etmesiyle 1 yıl önce karar aldim yasadigim sureci yazmayi kendime borc bildim.Gecen sene ekim ayında, yaşadığım şehrin tip fakültesinde herkesin çok övgüyle bahsettiği bir dr.la görüştüm ki yaşadığım şehirde biri özelde biri devlette iki dr. Şansım vardı.ozeldeki doktorun yaptığını görüp hiç beğenmemiştim.ocak ayına gün vermişti fakat 5 kez ertelendi ve ben 20 kasım da tip fakultesinde ameliyatımı oldum.ameliyat öncesi anestezi doktorum iki tane igneyi narkoz vererek ameliyat sonrasi agrım olmaması için yaptı.ameliyat öncesi narkoz verildiği için hiçbirşey hatırlamıyorum .gözümü açtığımda ağrı sızı yoktu sargılı şekilde odamdaydim.narkozla igne falan yapildigi icin odamdan cikip tekrar odama gelmem 4 saat sürmüş.2250 gr kadar doku çıkarılmış.95d den 90 b ye indi ölçüm şu an sis var buna rağmen küçük görünüyor. Ameliyat sonrasında elime ağrı butonu verdiler agrım oldguunda basıp seruma ağrı kesici ekliyordum. ilk gece dikiş yerlerimden sızıntı şeklinde kan geldi bayağı fazlaydı gece asistan dr.gelip kanamayi durdurdu ikinci gun agrim oldu biraz ucuncu gun taburcu oldum,direnlerim çıktı.8.gün kontrole gittim çoğu kendineriyen çıkıştı ama alınacak dikişler de alındı şu an iyiyim hergun pansuman yapip antibiyotik krem suruyoruz.uzerine sargı bezi kapatıyoruz.bu arada 2. Gün korse giydim .korse için 380 tl ödedim tanıdığımız olduğu normalde 500 tl idi .devlet karşıladığı için bunu dışında herhangi bir ücret vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?