Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba güncel olarak Kocaeli'nde göğüs küçültme ameliyatı olan var mı? Devlet hastanesinde Meral Yaman Özbaba varmış. Kendisi nasıldır?

Merhaba,

Ben Seka Devlet Hastanesi'nde Sedat Vatansever'e ameliyat oldum. Sedat Bey aşırı yoğun; şimdi gitseniz yaz sonuna anca olursunuz belki (Ben 10 ay bekledim)
Kocaeli Devlet hastanesinde plastik cerrah 3-4 taneydi. Buradaki bi arkadaş o hastanede olmuştu ama doktordan emin değilim. Orada sıra gelme süresi daha kısa olur sanırım.

ben de birkaç doktor arasında gidip geliyorum. hasan fındık ve mustafa keskinle yüz yüze görüştüm. haftaya naci çelikle görüşeceğim. bir de teoman doğanla görüşsem mi diye düşünüyorum ancak hem muayenesi çok pahalı hem de çalışma saatleri bir garip. hasan fındık hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyat olarak mustafa keskinin neredeyse iki katı. acaba bu farkı ödemeye değer bir işlem ve sonuç farkı da var mıdır?

Meme küçültme dikleştirme yaptıran arkadaşlarım koltuk altı yağ dokusunuda alıyorlarmış memeye bağlayan

Kızlar merhaba ameliyat olalı 1 sene olacak 11 Aralıkta ve aşırı memnunum. Olmayı düşünen varsa 1 saniye bile beklemesin iyi ki genç yaşımda olmuşum yoksa cok pişman olurdum diyorum. His kaybı oldu bende ama kısa süreli 6 ay bile sürmedi şimdi gayet hissi var. Her şey mükemmel iyi ki bu ameliyatı olmuşum

b cup mı oldu sizin benm gittiğim doktorlardan biri b küçük olur c yapalım dedi bana burda gördüğüm genelde herkes b yapıyor

Bana kimse yorum yapmamış memem cok büyük ve sarkık 120 beden.
85 istiyecegim aralıkta istiyorum ameliyatı
Koltuk altıdaki memeye bağlı yağıda alıyorlarmı

Merhaba
Foruma birkaç aydır üye olsam da bu grubu 1 seneden fazladır takip ediyorum. Şu an 27 yaşındayım. Yaklaşık 15 yaşından beri bu ameliyatı olmak istiyorum. Aslında geçen sene nisan ayında olmayı planlamıştım ama planladığım gibi bir vakit bulamadım. Kısmetse bu nisanda olmak istiyorum, birkaç değişkene bağlıyım. Ergenliğe girdiğimden beri vücuduma göre büyük ve sarkık memelerim var, dik olduğu bir zamanı hiç hatırlamıyorum. 55 kiloyken bile 75d minimiser kullanırdım, dışardan küçük görünürdü ama bende hep ağrı yapardı. Şu anda malesef 70 kiloya kadar çıktım ve 80dd giyiyorum. Bekarım ve yakın tarihte evlenmeyi düşünmüyorum bu yüzden çocuk sonrasına ertelemem gibi bir şey mümkün değil. Geçen sene mart ayında mustafa keskin’le görüşme ve yaptığı ameliyatlara bakma fırsatım oldu. Aslında kendisi çok aklıma yatmıştı ama görsellerden nedense emin olamadım, görsellee güzeldi yanımdaki arkadaşım sa öyle düşündü ama sanki o görsellerle benim aklımdaki ideal meme algısı biraz farklıydı. Bir de burda devamlı okuduğum evr38 var, istediği büyüklükte olmadığı için 2 kere olduğunu okudum. Beni süreçle alakalı özelden bilgilendirirse çok sevinirim çünkü aklımda başka hiçbir doktor adayı yok. Başka önerebileceğiniz, görüşebileceğim doktorlar varsa da yine önerilenizi beklerim.

Ameliyat olan arkadaslar, regl oncesi olusan agirlik ve acilar da ameliyattan sonra azaliyor mu acaba?ameliyat dusunmemin nedenleri; birincisi sicakta pisen gogus altlari, ikincisi de bu agrilar..
ameliyatini olup atlatanlara gecmis olsun umarim istediginiz goruntuye kavusmussunuzdur.
ben gibi bekleyenlere de hayirlisiyla kurtulmak nasip olsun insallah..

Evet bunu kimse sormamıştı benimde aklıma hiç gelmedi ama şimdi düşünğyorumda, tegl okurken vve olmadan önce göğüslerim şişer ve ağrırdı şimdi hiç olmuyor. Ben rahatladm bu konuda evet

En önemlisi iyileşme süreci bence ne kadar sürede toparlanikip günlük hayata dönülebilecegi beni en çok o korkutuyor

Kizlar selam benim bugün ameliyatımın 11.günü yillarca bu siteyi takip edip bazı arkadaşlarımın motive etmesiyle 1 yıl önce karar aldim yasadigim sureci yazmayi kendime borc bildim.Gecen sene ekim ayında, yaşadığım şehrin tip fakültesinde herkesin çok övgüyle bahsettiği bir dr.la görüştüm ki yaşadığım şehirde biri özelde biri devlette iki dr. Şansım vardı.ozeldeki doktorun yaptığını görüp hiç beğenmemiştim.ocak ayına gün vermişti fakat 5 kez ertelendi ve ben 20 kasım da tip fakultesinde ameliyatımı oldum.ameliyat öncesi anestezi doktorum iki tane igneyi narkoz vererek ameliyat sonrasi agrım olmaması için yaptı.ameliyat öncesi narkoz verildiği için hiçbirşey hatırlamıyorum .gözümü açtığımda ağrı sızı yoktu sargılı şekilde odamdaydim.narkozla igne falan yapildigi icin odamdan cikip tekrar odama gelmem 4 saat sürmüş.2250 gr kadar doku çıkarılmış.95d den 90 b ye indi ölçüm şu an sis var buna rağmen küçük görünüyor. Ameliyat sonrasında elime ağrı butonu verdiler agrım oldguunda basıp seruma ağrı kesici ekliyordum. ilk gece dikiş yerlerimden sızıntı şeklinde kan geldi bayağı fazlaydı gece asistan dr.gelip kanamayi durdurdu ikinci gun agrim oldu biraz ucuncu gun taburcu oldum,direnlerim çıktı.8.gün kontrole gittim çoğu kendineriyen çıkıştı ama alınacak dikişler de alındı şu an iyiyim hergun pansuman yapip antibiyotik krem suruyoruz.uzerine sargı bezi kapatıyoruz.bu arada 2. Gün korse giydim .korse için 380 tl ödedim tanıdığımız olduğu normalde 500 tl idi .devlet karşıladığı için bunu dışında herhangi bir ücret vermedim.

Merhaba ben de 2. Ameliyati düşünüyorum. Asimetri oluştu bende de. Ikincisini kaç ay sonra oldunuz ilk ameliyattan sonra.. ve nasil kolay oldu merak ediyorum kusura bakmayin

Canım inanmıyorum sonunda oldun he süpersin
Yalnız bayağı doku çıkmış senden doktorunu tebrik ediyorum. Yaza bomba gibi gireceksin senin adına çok sevindim.
Dikişlerin düğüm yerleri geç iyileşiyor bazen umarım sende olmaz ama olursada hiç kafana takma geçiyor gidiyor. En sor kısmı atlatmışsın, geçmiş olsun herşey güzel olsun diyorum

Cok gecmis olsun, sikintisiz atlatmaniza sevindim.
darisi bekleyenlerin basina diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…