- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.721
Beden olarak aynıyız ben de tişort almak istediğimde xl anca oluyo bluz bedenlerinde ise 44-46 anca gömlek hiç giyemiyorum alt bedenm 40-42 aralarında2 beden fark var demekki ameliyattan sonra dengelenicek inşBenim biri 35 cm digeri 36 cm di ben beden olarak soyle diyim xl giydiğim zaman goguslerim bile zor sigiyordu simdi m bile cok rahat giyiyorum doktoruma olabildigince küçük olsun istiyorum dedim ergenligimden beri goguslerim büyük cok zorlandim kiyafet konusunda cok şükür simdi hem sagligim hem yasam standartlarim cok cok düzeldi simdiki aklim olsaydi 20 yasinda yapardim beklemezdim 9 sene
Emzirememek olarak düşünmeyin, genelde büyük memeli kadınların kucuklere oranla daha az sütü oluyor bu bir gerçek. Ama his konusunu iyi düşünmek lazım. Hangi teknik kullanılırsa kullanılsın 100 hastanın 5 inde kalıcı his kaybı goruluyormus, sinirler ameliyat esnasında gözle gorulemedigi için alınan dokunun içinde dominant siniri varsa erotik his bir daha geri gelmiyor malesef.Anladım canım ben de aynı düşüncedeyim zaten ama tabi his kaybı emzirememek düşündürüyodu ama biraz da insanın kendini düşünmesi lazım nasipse 13 gün sonra olucam ameliyatımı kurtulucam burdan da sizinle paylaşırım memnun kaldım mı kalmadım mı
İnşallah bakalım dört gözle bekliyorum senin kaç bedendi kaça düştü canım benim şuanda komun barbara modeliyle 85 dd veya 85 e oluyo doktor 85 b te düşürürüm demişti muayenede minyon bi kadın değilim küçük olsun istiyoeum yoksa çok iri görünüyoeum doktor uygun olanı bilir diye düşündüm
Dualarimiz seninle canım sorunsuz atlatirsin insallah guzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar ben de yarın ameliyata giriyorum çok dua edin bana dualarınıza ihtiyacım var
Amin kuzum inşallah yazacağım buraya habersiz bırakmam sizkDualarimiz seninle canım sorunsuz atlatirsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz
İnş sorunsuz atlatırsın isteğine kavuşursun canım Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben de yarın ameliyata giriyorum çok dua edin bana dualarınıza ihtiyacım var
İkimizin doktoru da aynı inş benim ameliyatımda da doktor serbest meme ucunu kullanmak zorunda kalmaz bana da 85 b falan yaparım demişti bakalım nasıl yapıcak ben de 167 boy ve 75 kiloyum ama olabildiğince küçülsün istiyorumBenimde 75 dd ve 35 cm de sarkıktı . Boyum 1,75 kilom 63 hsonu normal sütyen aldım 80 c . Zaten doktoruöimda b ile c arası yapıcam demişti . Hala ödem var tabiki temmuz 25 de kontrolum var bakalım
Iyi misin canım merak ettim seniAmin kuzum inşallah yazacağım buraya habersiz bırakmam sizk
Iyiyim kuzum dün ameliye girdim saat 12.30da saat 5 de ciktim tâbi bunun 2 saati ayiltmalarina gitti. 1500 gram doku alındı. GÖRKEM beye ameliyat olacaklar hiç korkmasın eli çok hafifIyi misin canım merak ettim seni
Ohh miss kurtuldun o yüklerden çok geçmiş olsunIyiyim kuzum dün ameliye girdim saat 12.30da saat 5 de ciktim tâbi bunun 2 saati ayiltmalarina gitti. 1500 gram doku alındı. GÖRKEM beye ameliyat olacaklar hiç korkmasın eli çok hafif
Evet canım herşeye rağmen iyiki diyorum ve kesinlikle ertelenecek bir ameliyat degilOhh miss kurtuldun o yüklerden çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun tatlım ilk on günü atlattıktan sonra iyileşme hizlaniyo sıcaklar zorluyo mu siziBen de 2 gün önce küçültme dikleştirme ameliyatı oldum. Suan iyiyim inşallah sorunsuz şekilde iyileşir yaralarım
İnş benim de 15 temmuzda görkem beye ameliyatım var bakalım ben de umarım öyle düşünürümIyiyim kuzum dün ameliye girdim saat 12.30da saat 5 de ciktim tâbi bunun 2 saati ayiltmalarina gitti. 1500 gram doku alındı. GÖRKEM beye ameliyat olacaklar hiç korkmasın eli çok hafif
Geçmiş olsun tabiki canım unutmuşum inş en kısa zamanda toparlanırsınIyiyim kuzum dün ameliye girdim saat 12.30da saat 5 de ciktim tâbi bunun 2 saati ayiltmalarina gitti. 1500 gram doku alındı. GÖRKEM beye ameliyat olacaklar hiç korkmasın eli çok hafif
Çok geçmiş olsun , darısı başımıza ..Evet canım herşeye rağmen iyiki diyorum ve kesinlikle ertelenecek bir ameliyat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?