Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Beden olarak aynıyız ben de tişort almak istediğimde xl anca oluyo bluz bedenlerinde ise 44-46 anca gömlek hiç giyemiyorum alt bedenm 40-42 aralarında2 beden fark var demekki ameliyattan sonra dengelenicek inş

Insallah hayirlisiyla atlatirsiniz korkulacak birsey de yok emin olun bunun ilerisini düşününce iyiki yaptim diyeceksiniz ben ameliyattan oncede emziremedim sütüm gelmedi bazi seyleri istesekte olmuyor

Emzirememek olarak düşünmeyin, genelde büyük memeli kadınların kucuklere oranla daha az sütü oluyor bu bir gerçek. Ama his konusunu iyi düşünmek lazım. Hangi teknik kullanılırsa kullanılsın 100 hastanın 5 inde kalıcı his kaybı goruluyormus, sinirler ameliyat esnasında gözle gorulemedigi için alınan dokunun içinde dominant siniri varsa erotik his bir daha geri gelmiyor malesef.

Benimde 75 dd ve 35 cm de sarkıktı . Boyum 1,75 kilom 63 hsonu normal sütyen aldım 80 c . Zaten doktoruöimda b ile c arası yapıcam demişti . Hala ödem var tabiki temmuz 25 de kontrolum var bakalım

Benimde 75 dd ve 35 cm de sarkıktı . Boyum 1,75 kilom 63 hsonu normal sütyen aldım 80 c . Zaten doktoruöimda b ile c arası yapıcam demişti . Hala ödem var tabiki temmuz 25 de kontrolum var bakalım
İkimizin doktoru da aynı inş benim ameliyatımda da doktor serbest meme ucunu kullanmak zorunda kalmaz bana da 85 b falan yaparım demişti bakalım nasıl yapıcak ben de 167 boy ve 75 kiloyum ama olabildiğince küçülsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…