Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat kaygilari hep oluyor hele son aksam kabus gibi oluyor. Ben 29 martta oldum ameliyat oncesi sırt agrılarımdan sabahları külçe gibi kalkiyordum ameliyattan hemen sonra sırt agrisi diye bir seyim kalmadı en cok ona sevindim. Ameliyat sonrasi agrilar sızı seklinde oluyor dayanilmayacak bir agrın olmuyor forumdaki diger arkadaslardanda hep bunu okudum ilk 1 hafta biraz zorlaniyorsun 1 ay dikkat etmen gerekiyor odemler falan oluyor simdi dikis yerleride iyilesti gibi 42 gun oldu su an iyiyim. Tamamiyla dr ve bunyeye bagli bir sey. Keske daha once cesaretlenip yaptirsaydim diyorum. Bence hic vakit kaybetme derim. Ama 2 cocugu yapacaksan sonrasindada deforme olabilir o yuzden karari sana bagli.

Harikasin M medusa dejavu aynende dediğin gibi anlatım dilin harika şimdi benimde bir sorum var yarın tam bir aylık oluyorum a iki gündür kaşıntı dan olecegim sizdede vaiydi böyle bir sorun vardiysa nasıl bir çözüm buldunuz bilen kızlar yardım lütfen

Cvp için çok teşekkür ederim . Benim gibi bu kaygıları korkuları başka arkadaslarında hissetmesi bunların normal olması rahatlattı . 2. Çocuk yapabilirim ama benim aşırı sarkık oldugu içğn tüm süt bezleri ve kanalları alınacak ki o saatten sonra deforme olmaz diye ümid ediyorum. Göbeğime değdi degecek Görkem bey ile çalışmış bir hemşirr akrabam var o bu konuda aşırı titiz oldugunu içimin rahat etmesini söyledi . Hemen hemen herkes ameliyat sonrası aşırı ağrı olmuyor diyor bu beni dahada cesaretlendirdi

Slm kızlar uzun süre giremedim foruma 28 martta bende oldum ameliyatım çok iyi geçti sonrasında zorluklarım oldu tabi ama geçti gitti her hafta kontrole gidiyorum ilk günler çok küçük geldiler bana ama iyileştikce çok hoşuma gittiler doktorum daha tam şeklini almadı diyo bu haliyle bile çok iyi

Merhaba, ben de ameliyat oldum. Daha çok erken konuşmak için -1 hafta- ama iyi ki olmuşum diyorum. Çok kaygılıydım ancak geçti gitti. Şimdi inanılmaz bir kaşıntı var bende. Ağrı sızı dayanılmayacak gibi değil, ağrı kesici almıyorum.

Aynen canım ağrısı çok yok sadece iyileşme süreci biraz zorluyor ama hepsine değdi ben hala kendime inanamıyorum nasıl ceraset ettim diye kendim için yaptığım en güzel şey

Merhaba, arkadaşının doktorunu öğrenebilir miyim? Hangi hastanede ameliyat olmuş? Benimde yıllardır en büyük dertlerimden biri bu artık katlanamiyorum

Benim tavsiyem ameliyati bahar ya da kış aylarında yapmak niye diye sorarsanız acayip kaşıntı oluyor dikiş yerlerinde bide yazın ter sıcaklık bence etkiler ben 10 nisanda oldum iyiki yaza yapmamışım diyorum korse bile bazen bunaltip terleriyle insani

Merhaba kızlar
Bende kasım ayında meme küçültme ameliyatı oldum Ankara medikal park hastanesinde. Çok çok memnunum ne bi ağrı ne akıntı ne kanama hiçbir sıkıntım olmadı.
Bu hastane bana çok yakın doktor ismi nedir acaba ve fiyat olarak ne ödediniz. Biraz ameliyat sonrası için bilgi verebilir misiniz?

Gorkem
Beyin soyai nedir.istanbuldami.

Nerede oldunuz acaba? Ben İstanbul'dayım ve artık ciddi ciddi düşünüyorum sırt ağrıları ve artı sizin dediğiniz gibi kıyafet sorunsalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…