Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar, ameliyat sonrası göğsü şekillendirmek için hangi sütyeni takmalıyız? Doktorun tavsiye ettiği bir marka ve model var mı?
Medikal sütyen kullanıyorum. Bu göğsü şekillendirmezmiş.

Arkadaşlar merhaba. Ben de sonunda karar verdim bu ameliyatı olmaya ve hafta sonu Doç. Dr. Ozan Bitik ten randevu aldım. Aranızda kendisine ameliyat olan var mı ??
merabalar ben olmadım ama sadece görüştüm birde tarık tüfekçi ile görüştüm ama karar veremedim düşünme aşamasındayım

Kızlar Merhaba,

Forumdaki değişiklikler ve albümlerin yokluğu sebebiyle bi hayli azalma olmuş gerçekten de. Benim dün ameliyatımın 1.senesiydi.. Gönül isterdi ki sizlerle foto paylaşayım ama maalesef mümkün değil.

Kısaca bahsedeyim son durumdan. Artık acı,sızı,bıçak batması gibi vs hiçbir şey kalmadı. Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Benim ameliyat sonrası (ters T oldum) dikişlerin dış bitiş yerlerinde (yani sırta giden kısımlarda) hafif kulakçıklar kalmıştı. 6.ayda lokal anestezi ile onlar düzeltildi-ve belimdeki et benini aldı doktorum.
Dikişlerime gelirsek areoladaki daire kısmı ve aşağı inen çizgi aşırı soldu. Çok dikkatli bakılmazsa anlaşılmaz bence ama ben bildiğim için görüyorum tabi. Alt kısımda epey soluklaştı. Ama asla ameliyat olmamışcasına olmuyor doğal olarak. Bir de benim derim biraz sorunlu (yani hep öyledir. Bi sivilcemin izi bile 6-7 ay kalır vs..)
Dikiş yerleri hipertrofikscar olmadı ama yine de dediğim gibi sorunsuz değil. Çünkü doktor yapıştırma yapmıştı ve incecik bir çizgi halindeydi dikişlerim. Gittikçe genişledi ve kızardılar.. Sonradan soldular.. Belki herkeste öyledir bilemedim şimdi.

Neyse. Şu "büyük oldu-küçük yapmadı doktor" konusunda ise benim durum şöyle; benim ameliyattan çıktığımda çok fark vardı. ilk 1-2 ay süperlerdi. (çünkü gergin ve şekilsizlerdi -yani tam damla şeklinde meme değildi, füze gibilerdi- fakat gittikçe yerine oturdu memeler. Özellikle 7-8 aydan itibaren tamamen doğallıklarına döndüler. Yine benimle alakalıdır diye düşündüğüm yumuşama ve aşağıya inme oldu. ama köprücükten memecunu ölçünce ameliyat zamanıma göre 0,5cm falan var inme. Korkmayın yani öyle aşırı bi sarkma falan yok. memenin ucundan sonra alt kısımda kalan kısım saldı kendi ve damla şeklini aldı yani. Ay şiştim tam anlatamamaktan. Umarım anlarsınız

Vermem gereken 4-5kg varken üstüne de 2-3 kg aldım kışın. Şahtım şahbaz oldum.

Bir de insanoğlu alışıyor her şeye. Gözüm ve vücudum öyle alıştı ki bu duruma. Bazen düşünmüyor değilim " acaba yine mi büyüdü " diye. Ama ölçünce 0,5cm-1cm bi değişiklik var ki bence tamamen aldığım kilodan kaynaklı.

İşte böyle canlarım..Nickime tıklayıp eski mesajlarımı okursanız her şeyimi ne kadar teferruatlı anlattığımı görürsünüz.. Yine de Sorusu olan varsa cevaplarım.

Bir bucuk ay sonrami acildi benimde 15 gun sonra acildi simdi tedavi asamasindayim siz kapa irken nasil pansuman yaptiniz neler yaptiniz kapanmasi icin

Bir bucuk ay sonrami acildi benimde 15 gun sonra acildi simdi tedavi asamasindayim siz kapa irken nasil pansuman yaptiniz neler yaptiniz kapanmasi icin
doktorum yanık tedavisinde kullandkları bantlardan yapıstırıyordu fazldan veriyordu hergün değşştir diyordu, haftada bir kontrole gidiyordm. Teramisin göz pomadı aldırdı onu sürüp gazlı bez koyuyordum. Kapandı

ben ameliyattan 1 gün önce içmedim ameliyattan 5 gün sonra içmeye başladım 22 şubatta oldum hiç sıkıntı olmadı iyileşti şu an

Gecmis olsun artik iyisinizdir umarim bende 5 gun once oldum iyi bir operasyon ama kotu bi psikoloji sizde oldumu bilmiyorum cok kucuk oldu diye surekli soyleniyorum bi bemdemi oluyor cok merak ediyorum
bende küçük olmasını çok istiyorum doktorunuzu ve nerde ameliyat olduğunuzu öğrenebilirmiyiz

arkadaşlar merhaba ben 5 yıllık üyeyim ama sessiz kaldım uzun süredir :) ben bu ay sonu gibi izmirde Görkem Çalışkana Memem küçültme ameliyatı olmak istiyorum.. 75 dd kullanıyorum acayip sarkık. Bir gögsüm 30 cm diğer 35 cm sarkık ben doğumumu sezeryanla yaptım ve akciğerim pıhtı attı . şu an en büyük korkum ya anesteziden uyanamazsam gibi bir kaygıbozuklu var dr m 2. cocuk düşünüyorsan emziremezsin dedi. ama 37 yasındayım 2. cocuk yaparmıyım ilmiyorum yaparsamda 41 den önce ameliyat olamam demek bu. gençlik gitti zaten o sebeple ben mama hatta pirinçunu ile büyümüşüm benim çocuğumda ki olursa mama ile büyüsün diyorum.
biraz cesarete ihtiyacım var sanırım annelikle ilgili bu endişe ve korku
görkem beyde ameliyat olan arkadaş varmı ?
ameliyat sonrası nasıldınız ? ben sezeryanda 10 günde yardımsız kalkabildim bunda nasıl olur bilmiyorum. birde bayram öncesi hemen düşünüyorum ki işe 10 gün rahatlıkla ara verebileyim

ayy bendeki korku işde ölüm ölürsem ameliyatta oğlumu göremzsem diye deli gibi bazen ağlıyorum sonra saçmalama kendine gel ol kurtul şu çektiklerinden diyorum kendime

Korku hepimizde oluyor illaki, evet riskte var az da olsa ama olmak lazım bence, müthiş bir rahatlama. Görkem beyin adını bu forumda çok duydum hemen arattırın forumun arama butonuna yazıp.
Ama insan kendisi ölçüp biçip karar vermeli tabi fimalde, bol şans dilerim

Çok teşekkürler cvp için :) arasının pişmesi omuzlarımın agrıması hele doğumdan sonra nerdeyse göbegıme degecek Yaaa inşallah bende çok rahatladım derim aratayım forumda çok sağolun

Merhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
Merhaba gögüs küçültmemi acaba . Bende görkem bet ile görüştüm ay sonu ya da haziran gibi düşünüyorum . Ata sağlıkta olacagım inşlh ama çokda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…