- 6 Mayıs 2019
- 11
- 4
- 86
- 39
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.481
Beni izler misiniz
[/QUOT
merabalar ben olmadım ama sadece görüştüm birde tarık tüfekçi ile görüştüm ama karar veremedim düşünme aşamasındayımArkadaşlar merhaba. Ben de sonunda karar verdim bu ameliyatı olmaya ve hafta sonu Doç. Dr. Ozan Bitik ten randevu aldım. Aranızda kendisine ameliyat olan var mı ??
pardon tarık çavuşoğlumerabalar ben olmadım ama sadece görüştüm birde tarık tüfekçi ile görüştüm ama karar veremedim düşünme aşamasındayım
sizin doktorunuz kim acaba bizede tecrübe olsunBenim de fazla küçülmemiş. Moralim bozuk. Eski halimi düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.
Bir bucuk ay sonrami acildiDüğüm yerleri kolay düzelmiyor sabır gerekiyor bir ayda toparlandı benim, dert etmeyin kapanacak
İlk bir buçuk ay gayet iyiydi, bir buçuk ay sonra düğm yerlerinde açılma oldu o da bir ayda kapandı. Doktorum dikiş iplerine reaksiyon gösterdiğmi söyledi
Üzüldüm açıkçası.Açılan yer cokmu geniş bölge.Delik olan yer dediğin diren takılan kısım mı.Çok geçmiş olsun umarım çabucak düzelir
[/QUOTE2 cm kadar biri otekide acimaya basladi diren yerleri degil tam altta dugum yeeleri
Beni de izlermisinFoto yükledim buarada
Doktorunuz kimdi ??Zaten bu yaşa kadar bekledigim icin cok kızgınım kendime ama hastalıklardan o kadar muzdaribim ki korkum ondan sanirim birazda. Birde doktorum inanilmaz icime sindi ama yinede tedirginim gayette guveniyorum ama niye boyle oluyor anlamiyorum.
doktorum yanık tedavisinde kullandkları bantlardan yapıstırıyordu fazldan veriyordu hergün değşştir diyordu, haftada bir kontrole gidiyordm. Teramisin göz pomadı aldırdı onu sürüp gazlı bez koyuyordum. KapandıBir bucuk ay sonrami acildibenimde 15 gun sonra acildi simdi tedavi asamasindayim siz kapa irken nasil pansuman yaptiniz neler yaptiniz kapanmasi icin
ben ameliyattan 1 gün önce içmedim ameliyattan 5 gün sonra içmeye başladım 22 şubatta oldum hiç sıkıntı olmadı iyileşti şu ansigara kullanıyordum ama ameliyattan 18 gün önce bıraktım 71 gündür içmiyorum bugün dr gittim apse azalmış dedi tekrar pansuman yaptı bakalım düzelecek bende hayret ediyorum diyor normalde şeker hastalarının yaraları geç iyileşirmiş sanırım ben sağ tarafımı kullanmakta acele ettim bakalım artık hayırlısı geç olsun yeterki iyi olsun bunada şükür
ben ameliyattan 1 gün önce bıraktım ameliyat sonrası 5 gün sonra içmeye başladım hiç sorun olmadı iyileştimSiz sigara içiyor musunuz maalesef ben içiyorum umarım engel olmaz ameliyata offf
bende küçük olmasını çok istiyorum doktorunuzu ve nerde ameliyat olduğunuzu öğrenebilirmiyizGecmis olsun artik iyisinizdir umarim bende 5 gun once oldum iyi bir operasyon ama kotu bi psikoloji sizde oldumu bilmiyorum cok kucuk oldu diye surekli soyleniyorum bi bemdemi oluyor cok merak ediyorum
ayy bendeki korku işde ölümSerap ben de 42 yaşındayım. Bu zamana kadar bekledim. En son ablamı aradım. O da 10 yıl önce oldu. Doktor çok acemi idi. Berbat bir ameliyat yaptı. Gene de çok mutlu. İyi ki olmuşum diyor. O kadar kötü olmasına rağmen.
Gelgelelim ablama, bana dedi ki, Allahı dediği olur. Ölcekksen evde de ölüsün. Bu ne ya senelerdir oldum olacam. Ol kurtul dedi. Ben de çok etkilendim o cümleden ameliyat oldum.
Ol gitsin. En kötü ne olabilir? Biraz büyük olur, şekli kötü olur.
En kötüsü bile iyi oluyor merak etme.
Çok çok istisnai durumların olacağını zannetmem.
Farzet oldu, iyileşmen bir ay gecikir. Ne olacak sanki. Çocuklarında büyük sanırım. Ne olacak sanki. Deli ol atla gitsin suya.
Çok teşekkürler cvp için :) arasının pişmesi omuzlarımın agrıması hele doğumdan sonra nerdeyse göbegıme degecekKorku hepimizde oluyor illaki, evet riskte var az da olsa ama olmak lazım bence, müthiş bir rahatlama. Görkem beyin adını bu forumda çok duydum hemen arattırın forumun arama butonuna yazıp.
Ama insan kendisi ölçüp biçip karar vermeli tabi fimalde, bol şans dilerim
Merhaba gögüs küçültmemi acaba . Bende görkem bet ile görüştüm ay sonu ya da haziran gibi düşünüyorum . Ata sağlıkta olacagım inşlh ama çokda korkuyorumMerhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?