- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.461
Evet yavaş ve karmasikligindan şikayetçi herkes bu sebeple kimse giremiyor bende ancak bu saatlerde girebiliyorumForumun yeni hali yüzünden böyle oldu sanırım, albümlerimizde görünmüyormesela ben yeni ameliyat olan arkadaşların fotolarını görmek isterdim ya da olacak olan arkadaşlar bizim fotoğraflarımızı görüp fikir edinmeliydi.
Onlar sonradan buyuyor, o sertlik gidiyor daha salıyor telaş etmeyin sakınGecmis olsun artik iyisinizdir umarim bende 5 gun once oldum iyi bir operasyon ama kotu bi psikoloji sizde oldumu bilmiyorum cok kucuk oldu diye surekli soyleniyorum bi bemdemi oluyor cok merak ediyorum
Sizin nekadar oldu ameliyat olali benim simdi sol tarafta acilmaya basladi siz ne kullanihorsunuz krem olarak bana fito verdiBende aynı durumdayım sağ tarafta epeydir pansuman yapıyorum bu iki gündür biraz azaldı gibi akıntı birde deri toprlarsa kendini bende rahat edeceğim
contractubex verdi canım hepsi aynı icerikte istersen baskada alabilirsin dedi. Benimde sag alt dikislerimde kizariklik basladi bugun acimaya basladi elimle yokladigimda iplerin oldugu yerlerde herhalde ipi atamadi ondan. Dr gidiyorum simdi. erkenden onlem alayim diye dusundum. Bakiyorum 1 aylikken herkes bu sikintiyi yasamis degilmi.İz kaybedici olarak ne kullanıyorsunuz ne verdi doktorunuz
Ben oldumArkadaşlar merhaba. Ben de sonunda karar verdim bu ameliyatı olmaya ve hafta sonu Doç. Dr. Ozan Bitik ten randevu aldım. Aranızda kendisine ameliyat olan var mı ??
Memnun kaldınız mı ?? Çok korkuyorum ben 75E-F göğüs ölçüm boyumda kısa artık zamanı geldi diye düşünüyorum ama doktor seçimi çok zorBen oldum
Bende bakabilirmiyimKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
12 Nisan da oldum ben ameliyatımı benim dun itibariyle akıntı olan yer artık yara gibi kurumaya başladı akmıyor sizmiyor artık benim dezavantajim çok alerjik cildim var flaster Bant bile kasindirip yara yapıyor bana gazlı bezi artık sutyene tutturyorim bir avantajın sigara icmiyoruim ben iz kremi kullanıyorum size fito yani antibiyotik ocerkiliki krem vermişler orayı iyileştirsin diye ben antibiyotik hap şeklinde kullandım içerden yani yeni bitti Suan sadece contratubex iz kremi kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum birde o minik yarayı hala baticonluyorum mikrop kapmasın diyeSizin nekadar oldu ameliyat olali benim simdi sol tarafta acilmaya basladi siz ne kullanihorsunuz krem olarak bana fito verdi
Malesef duzelmedi suan bir yara bakim merkezinde tedavi goruyorum acilan yerlerin icini temizleyip kapadilar nasil biticek onuda bilmiyorum iki tarafta acildi ama geri kalan heryer kapandi bitim noktalrindaki delikler hala duruyor uzun bir surede duracak gibi
Üzüldüm açıkçası.Açılan yer cokmu geniş bölge.Delik olan yer dediğin diren takılan kısım mı.Çok geçmiş olsun umarım çabucak düzelirMalesef duzelmedi suan bir yara bakim merkezinde tedavi goruyorum acilan yerlerin icini temizleyip kapadilar nasil biticek onuda bilmiyorum iki tarafta acildi ama geri kalan heryer kapandi bitim noktalrindaki delikler hala duruyor uzun bir surede duracak gibi
Özelden resim atarmisin.biliyorsun karar aşamasında yım.İnan karar vermemde çok yardımcı olacak.Malesef duzelmedi suan bir yara bakim merkezinde tedavi goruyorum acilan yerlerin icini temizleyip kapadilar nasil biticek onuda bilmiyorum iki tarafta acildi ama geri kalan heryer kapandi bitim noktalrindaki delikler hala duruyor uzun bir surede duracak gibi
23 mayıs için ameliyat günü aldım.Tum tahlilleri yaptırdım.Önceleri anestezi korkum vardı.Şimdide ameliyat sonrası dikiş açılması korkusu sardı.Kafamda sanki ameliyat oldum bitti bide ameliyat sonrası korkular başladı töbe yarabbim.Düğüm yerleri kolay düzelmiyor sabır gerekiyor bir ayda toparlandı benim, dert etmeyin kapanacak
İlk bir buçuk ay gayet iyiydi, bir buçuk ay sonra düğm yerlerinde açılma oldu o da bir ayda kapandı. Doktorum dikiş iplerine reaksiyon gösterdiğmi söyledi
Teşekkür ediyorum resim paylaştığımız için.Benim yazın sıcaktan oluşan çibanımsı yaralarımdan daha iyi görünüyor inanınEki Görüntüle 2266622 böyleydi benim. Kapanıyor illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?