Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gecmis olsun artik iyisinizdir umarim bende 5 gun once oldum iyi bir operasyon ama kotu bi psikoloji sizde oldumu bilmiyorum cok kucuk oldu diye surekli soyleniyorum bi bemdemi oluyor cok merak ediyorum
Evet gayet iyiyim. Benim normal oldu canim ya. Evr 38 in de dedigi gibi bu grupta hep buyuklukten sikayet ediyorlar bence fazla kuculmemistir. Belli bir olcuye kadar yapiyor drlar fazlasini istesede yapamiyorlar endiselenme. Dr kim nerede ne kadar doku alindi merak ettim

I ilos305 Nasılsın dikişlerin ne durumda ağrı sızı varmı
Dikislerim cok iyi suan ama tek bi tarafimda sorun oldu alttan deli açıldı ameliyat dikisi alerjisi dediler simdi onun gecmesini bekliyorum surekli pansuman kram birde antibiyotik bu sorun da olmasaydi sifir sorunla atlaticaktim

Canim ilk barlas hocaya olacaktimnbende teyzem en cok barlas hocayi istedi ama benim gittigim donemde yoktu oyuzden tulay hocaya oldum benim niyetim biran once kurtulayim oldu ama

Canim ilk barlas hocaya olacaktimnbende teyzem en cok barlas hocayi istedi ama benim gittigim donemde yoktu oyuzden tulay hocaya oldum benim niyetim biran once kurtulayim oldu ama
Ay içim rahatladı.İşin gücün rast gitsin.Tereddutte kalmıştım.Barlas hocayı çok övuyor herkes.Banada Barlas hoca denk geldi.Benim ultrason işi kaldı.Çok ileri tarihlere gün veriyorlardı.Ama 6 Mayıs Pts ne aldım şükür

Dikislerim cok iyi suan ama tek bi tarafimda sorun oldu alttan deli açıldı ameliyat dikisi alerjisi dediler simdi onun gecmesini bekliyorum surekli pansuman kram birde antibiyotik bu sorun da olmasaydi sifir sorunla atlaticaktim
İnşallah kısa zamanda onunda atlatirsin

Merhaba, ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama ağrıdan çok korkuyorum. Tabii sonucun güzel olması da önemli. İstanbuldayım. Bu konuda iyi olan hangi dr.u tavsiye edersiniz? Fiyatlar nasıl?

Merhaba, ben de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama ağrıdan çok korkuyorum. Tabii sonucun güzel olması da önemli. İstanbuldayım. Bu konuda iyi olan hangi dr.u tavsiye edersiniz? Fiyatlar nasıl?
Ben Aralık ayında 3-4 doktor gezdim fiyatlar 9000-30000 arasıydı. Şimdi biraz daha artmış olabilir ama henüz tam olarak içime sinen bir doktor bulamadım. İnşallah yaptıran arkadaşlar yazar

Forumun yeni hali yüzünden böyle oldu sanırım, albümlerimizde görünmüyor mesela ben yeni ameliyat olan arkadaşların fotolarını görmek isterdim ya da olacak olan arkadaşlar bizim fotoğraflarımızı görüp fikir edinmeliydi.

Evet haklısınız.Önceden çok renkliydi.Bu şekilde çok durgun bı forum oldu.

Benim anlamadigim lokal anesteziyle deriyi ferdini küçültme olmazki sadece srakmis memeyi toparlama olur küçültme ol.asi için içerden doku fazlalığını almasi lazim kimdi bu doktor özelmi devletmi adını da yazında olacak arkadaşlara tecrübe olsun valla ilk defa böyle bir açıklama duydum ve çok saçma geldi

İşine gelmeyen tüm doktorlar bir şekilde bahane uyduruyor ne kozmetiği allasen tüm intrnette meme küçültme aslında bir estetik değil rekonstrüktif yani düzeltme ameliyatı olduğu yazıyor tabi bizler çok detay bilmediğimizden hakkimizida arayamiyiruz sarkma 38 cm de ise ve her memeden 300gr min üstünde doku cikacaksa devlet heyet ile karsiloyormus araştırın SGKniz varsa heyet raporu çıkarın o doktor o zaman elinizde rapor ile giderseniz mecburdur yapmaya bende SGK olmadığından uğraşmadim rapor çıkartmayla yoksa beni muayene eden her doktor seninki heyetlik diyirdu

İz kaybedici olarak ne kullanıyorsunuz ne verdi doktorunuz

Gecmis olsun artik iyisinizdir umarim bende 5 gun once oldum iyi bir operasyon ama kotu bi psikoloji sizde oldumu bilmiyorum cok kucuk oldu diye surekli soyleniyorum bi bemdemi oluyor cok merak ediyorum
Ay yok bende tam tersi o kadar mutlu olmuştum ki sırtüstü yatarken artık etfrfimi panoramik olarak görüyorum diye espri bile yapmıştım çok mutluyum birde tam iyileşme benden keyiflisi olamaz herhalde ben bazen buyukmu oldu bile dediğim oluyor

Bende aynı durumdayım sağ tarafta epeydir pansuman yapıyorum bu iki gündür biraz azaldı gibi akıntı birde deri toprlarsa kendini bende rahat edeceğim

Ben Aralık ayında 3-4 doktor gezdim fiyatlar 9000-30000 arasıydı. Şimdi biraz daha artmış olabilir ama henüz tam olarak içime sinen bir doktor bulamadım. İnşallah yaptıran arkadaşlar yazar
Arkadaşlar ben yeni oldum bezmialem vakıf üniversitesinde oldum fiyat 4000tl Dr Mustafa Ünal asistan doktordur ama çok memnun aynı fiyata aynı hastanede uzman doktorlarda olabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…