- 19 Şubat 2019
- 110
- 83
- 13
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.541
benide izlermisinİzledim :)
Geçmiş olsun ne güzel 15 gün bitmiş bile. Kaşıntı normal dikişler kabuk bağlıyor ve dökülüyor. Krem için bişey diyemem benim doktorum hiçbir şey sürdürmedi ve kapattirmadi. Günde bir kaç saat acik bırakın isterseniz hava alır kremi sonra surersinizMerhaba arkadaslar bende 15 gün önce meme küçültme oldum izmitte. Doktorum ilgi dinçok tu. Gayet memnun kaldım.Süreci kolay atlattım aslında..anesteziyi zor attım onun dısında su 15 gün rahat geçti diyebilirim. Kgamda buyuttuğum seyler olmadı.kendimi toparlayınca coğunuZa teşekkür edmem gerek.sizi tanımıyorum ancak birbirinize verdiğiniz cesaretin ucundan bende faydalandım..sizin yorumlarınız olmasa daha endişeli olabilirdim..3000 küsur sayfada kitap olcak tecrubeler yayıyor bence..bu arada sitedeki ilk mesajım hatalarım olursa maruz görün..
Sizlere birşey sormak istiyorum benim memeler F cup tan B cup a geçti..şeklinden şemalinden gayet memnunun fakat iyileşme aşamasından zannediyorumki çok kaşınıyorum iki gündür.. doktorum hala teramisin sürüp gazlı bezle kapatmamız söylüyor. Ama açık yara kalmadıgı ve kalındıgı için bende açık bırakmak hava almasını saglamak istiyorım..sizlerde de oldu mu bu kaşıntı..
Geçmiş olsun ne güzel 15 gün bitmiş bile. Kaşıntı normal dikişler kabuk bağlıyor ve dökülüyor. Krem için bişey diyemem benim doktorum hiçbir şey sürdürmedi ve kapattirmadi. Günde bir kaç saat acik bırakın isterseniz hava alır kremi sonra surersiniz
Gecmis olsun sorunsuz iyilesmeler narkozu neden nasil zor attinki ? Bide resim gorebilirmiyiz varmi ?Merhaba arkadaslar bende 15 gün önce meme küçültme oldum izmitte. Doktorum ilgi dinçok tu. Gayet memnun kaldım.Süreci kolay atlattım aslında..anesteziyi zor attım onun dısında su 15 gün rahat geçti diyebilirim. Kgamda buyuttuğum seyler olmadı.kendimi toparlayınca coğunuZa teşekkür edmem gerek.sizi tanımıyorum ancak birbirinize verdiğiniz cesaretin ucundan bende faydalandım..sizin yorumlarınız olmasa daha endişeli olabilirdim..3000 küsur sayfada kitap olcak tecrubeler yayıyor bence..bu arada sitedeki ilk mesajım hatalarım olursa maruz görün..
Sizlere birşey sormak istiyorum benim memeler F cup tan B cup a geçti..şeklinden şemalinden gayet memnunun fakat iyileşme aşamasından zannediyorumki çok kaşınıyorum iki gündür.. doktorum hala teramisin sürüp gazlı bezle kapatmamız söylüyor. Ama açık yara kalmadıgı ve kalındıgı için bende açık bırakmak hava almasını saglamak istiyorım..sizlerde de oldu mu bu kaşıntı..
Ameliyat olan arkadaşlar kıyafetlerde daha küçük beden giymeye nekadar sonra başladınız. Xl beden giyenler ameliyat sonrasında hangi bedene düştü
Hadi hayırlı olsun darısı bize inşallah, beni de izler misin resimleri merak ediyorum ,Ben bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
Merhaba arkadaslar bende 15 gün önce meme küçültme oldum izmitte. Doktorum ilgi dinçok tu. Gayet memnun kaldım.Süreci kolay atlattım aslında..anesteziyi zor attım onun dısında su 15 gün rahat geçti diyebilirim. Kgamda buyuttuğum seyler olmadı.kendimi toparlayınca coğunuZa teşekkür edmem gerek.sizi tanımıyorum ancak birbirinize verdiğiniz cesaretin ucundan bende faydalandım..sizin yorumlarınız olmasa daha endişeli olabilirdim..3000 küsur sayfada kitap olcak tecrubeler yayıyor bence..bu arada sitedeki ilk mesajım hatalarım olursa maruz görün..
Bunları duyduğuma çok sevindim bende m-l giyiyorum ama 2 doğumdan önce xs-s giyerdim umarım o bedene geri dönerimYillarca goguslerim yuzunden 3xl yada 2 xl giydim 46 bedenden asagi alamazdim uzerime 27 beden kot giyerken bile..ameliyattan sonraki ilk gun l beden giydim pijamalarımı:)) hatta ameliyattan once aldigim beyaz 40 beden tisortumu bile denedim cok guzel durdu :))
Bezmi alemin sitesinden aldim bu hafta sadece p tesi muayene acmışlarnasıl aldınız randevuyu bezmialemin sitesinden mi yoksa görüştüğünüz numara varmı mustafa beyle bende alıyım randevu
nasıl aldınız randevuyu bezmialemin sitesinden mi yoksa görüştüğünüz numara varmı mustafa beyle bende alıyım randevu
Sağol canimhayirlisi olsun canim... haberlerini bekliyorum
cokk gecmıs olsun umarım senın gıbı hayallerimize kavusuruz günün birinde İzler mısın benı fotolarını görebilir mmiyimMerhaba arkadaslar bende 15 gün önce meme küçültme oldum izmitte. Doktorum ilgi dinçok tu. Gayet memnun kaldım.Süreci kolay atlattım aslında..anesteziyi zor attım onun dısında su 15 gün rahat geçti diyebilirim. Kgamda buyuttuğum seyler olmadı.kendimi toparlayınca coğunuZa teşekkür edmem gerek.sizi tanımıyorum ancak birbirinize verdiğiniz cesaretin ucundan bende faydalandım..sizin yorumlarınız olmasa daha endişeli olabilirdim..3000 küsur sayfada kitap olcak tecrubeler yayıyor bence..bu arada sitedeki ilk mesajım hatalarım olursa maruz görün..
Aaa kac gibi yakana kırmızı karanfil tak tanıyım senıPazartesi sabah bende orada olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?