Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaslar bende 15 gün önce meme küçültme oldum izmitte. Doktorum ilgi dinçok tu. Gayet memnun kaldım.Süreci kolay atlattım aslında..anesteziyi zor attım onun dısında su 15 gün rahat geçti diyebilirim. Kgamda buyuttuğum seyler olmadı.kendimi toparlayınca coğunuZa teşekkür edmem gerek.sizi tanımıyorum ancak birbirinize verdiğiniz cesaretin ucundan bende faydalandım..sizin yorumlarınız olmasa daha endişeli olabilirdim..3000 küsur sayfada kitap olcak tecrubeler yayıyor bence..bu arada sitedeki ilk mesajım hatalarım olursa maruz görün..
Sizlere birşey sormak istiyorum benim memeler F cup tan B cup a geçti..şeklinden şemalinden gayet memnunun fakat iyileşme aşamasından zannediyorumki çok kaşınıyorum iki gündür.. doktorum hala teramisin sürüp gazlı bezle kapatmamız söylüyor. Ama açık yara kalmadıgı ve kalındıgı için bende açık bırakmak hava almasını saglamak istiyorım..sizlerde de oldu mu bu kaşıntı..

Geçmiş olsun ne güzel 15 gün bitmiş bile. Kaşıntı normal dikişler kabuk bağlıyor ve dökülüyor. Krem için bişey diyemem benim doktorum hiçbir şey sürdürmedi ve kapattirmadi. Günde bir kaç saat acik bırakın isterseniz hava alır kremi sonra surersiniz

Gecmis olsun sorunsuz iyilesmeler narkozu neden nasil zor attinki ? Bide resim gorebilirmiyiz varmi ?

Ameliyat olan arkadaşlar kıyafetlerde daha küçük beden giymeye nekadar sonra başladınız. Xl beden giyenler ameliyat sonrasında hangi bedene düştü

Yillarca goguslerim yuzunden 3xl yada 2 xl giydim 46 bedenden asagi alamazdim uzerime 27 beden kot giyerken bile..ameliyattan sonraki ilk gun l beden giydim pijamalarımı:)) hatta ameliyattan once aldigim beyaz 40 beden tisortumu bile denedim cok guzel durdu :))

Hadi hayırlı olsun darısı bize inşallah, beni de izler misin resimleri merak ediyorum ,

Geçmiş olsun. Sorunsuz iyileşmeler dilerim.. bende 3. Gun basladi kasintilar suan bile yirtmak istiyorum resmen kaşıyarak.

Bunları duyduğuma çok sevindim bende m-l giyiyorum ama 2 doğumdan önce xs-s giyerdim umarım o bedene geri dönerim

cokk gecmıs olsun umarım senın gıbı hayallerimize kavusuruz günün birinde İzler mısın benı fotolarını görebilir mmiyim

Mehablar kizlar ben bugün bilgehan a gittim ama yine bu hüsran yine elim bos döndüm randevu saatim geldi içeri girme muayenemi oldum öncelikle hoca hiç yapma niyetinde değildi zaten başından olumsuz konuşmaya başladı dedikinkesinlikle olmalısın ancak estetik ve yuvarlak göğüslerin olmaz sadece küçülür dedi beş kilo gogsun var dedi bende dedim ki artık estetik.kaygısından geçtim olmak istyoim küçük.olsun ama olsun dedim bana dedi ki 60 yaşındaki bir kadin değilsin gencsim öyle bir göğüs istemezsin gibilerinden konuştu bana memen cok yagli 20 kilo ver oyle gel dedi bende hocam denedim olmuyor ikk ileri bir geri troid gastasiy dedim o da bu bir bahane degil bende troid bile yok dedi bak zayifim dedi bende dedimki valla ameliyat olup oyle kilo vercem dedim oda gobegin daha cok ortya colcak dedi bende ciksin iste rahatsiz olurum motive olurum dedim fiyat sordum net bir fiyat diyemedi daha önceki yaptığı ameliyatlara istinaden 4000 5000 tahmini dedi sigortam olmadığından dolayı dedi ki bundan yüksek de olabilir anestezzisi ultrason patoljisi sen ödeyeceksin bu sebeple net fiyat bilmiyorum vezneden öğren ama onlarda sadece ameliyat fıyati verirler tam net fiyat diyemezler toplam olarak dedi neyse hocam heyet için napabilirm dedim seninkini heyet kesin karşılar 5 kilo memen var dedi peki bunu yolu nedir hangi hastaneye başvuracam dedim arastiram hastnaleri dedi e dedim burasında taksim araştırma dedim burada klinklesme değil el buna dedi bağcılar sisli etfal filan dedi bende anadoluyaksindan öneri istedim göztepe olmaz mi dedim yok dedi haydarpasa yok dedi ya kartal eğitim araştırma yada marmara üniversitesi dedi ama kartalin ekibi iyi dedi son olarak kartal bana yakın birde orayı degerleniricem olmadı ya ozan bey ayda mustafa ünal karar vereceğim artık bisekilde eğer kartal heyet verirse hiç düşmeden diyerek estetik kaygisiini da gectim hemen olacağım valla yani sonuç itibariyle ben bugünden bir sonuç alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…