Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cokkk geçmiş olsun canım kurtuldun cokk şükür :) darısı bizlere inşallah Fotolarını bekliyorum. Tez zamanda saglıgı na kavusman dileğiyle

Çok çok geçmiş olsun mutlu günler seni bekliyor canm ilk 3,5 gün sık dişini çabuk iyilesirsin inşallah

Ya bence olacaksın sende icime öyle doğuyor ama sen bile nasıl olduğunu anlamayacaksin olacak ve bitecek gibi geliyor bana kendin bile kentinde sasiracaksin ve bu kadar ertelemis olduğun uzuleceksin ve biz o haberi buradan alacagiz havalara ucacagiz

peki drenlerle hareket etmek zor olmuyo mu
Bende drenlerden çok korkuyordum bi yerde okudum cikarilirken gidiklandim yazmıştı biri harbi öyle ben sol tarafımdakini sinek ısırığı kadar hissettim,sağ tarafım gerçekten gıdıklama gibi oldu hiç korkma o işin en basit kısmı hareket okadar da zor olmuyor bi poşete koyup koridorda kısa yürüyüş yapıosun ve hiç acımıyor

Ameliyat olan arkadaşlar kıyafetlerde daha küçük beden giymeye nekadar sonra başladınız. Xl beden giyenler ameliyat sonrasında hangi bedene düştü

Gecenin bu saatinde benim ameliyatimin haberiyle havaya ucacak kadar sevinecek beni daha tanimadan derdime ortak olacak kadar sevip icine boyle guzel seyler dogmasi nasil guzel bi kalbe yurege sahip bi insansin sen .. Allah binlerce kez razi olsun mubarek cuma gunu hurmetine hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun ,sende en kisa surede kurtul istediginden daha kolay ve guzel olsun hersey canimmm..cok mutlu oldum inanki cok tesekkur ederim insallahhh o gün sende burda olursun cokkkk optum cokkk ❤

Son düzenleme:
Olmamın tabiki olacağım ameliyat olsam gök burada olacağım bilgi almak.isteyenleri bilgilendirecegim ve sen plana kadarda yakandan düşmeyeceğiz ki memeden çok biz yük olacağız ve sende tamam yhaee deyip olup kurtulacaksin

Hadi kızlar ben kaçar uyumadan lazım sabah erken kalkacağım taaa samandiradan taksime gidecegim benim icin dua edin olumlu haberlerle ve uygun fiyat ile döneyim insallah
Insallahhh istediginden daha kolay olsun hhersey canim iyigeceler ... Allah yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…