- 17 Şubat 2019
- 13
- 14
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.521
Cokkk geçmiş olsun canım kurtuldun cokk şükür :) darısı bizlere inşallah Fotolarını bekliyorum. Tez zamanda saglıgı na kavusman dileğiyleBen bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
4 gun maksimum ben acleciydim sadece:) korkulacak bir sey yokgerçekten mi kaç gün kalıyo bu drenler çok korkmaya başladım
Acıya direnc bireysel kesinlikle dikişlerim alındıgında bir kac tane kalmıs ertesi gün cımbızla aldım mesela ,Yok canimmm kardesimin burun ameliyatindan sonra tamponlar cikinca hic tepki bile vermedi yani birazda kisiye gore direnc korku dayanma,bunlara gore ..
Çok çok geçmiş olsun mutlu günler seni bekliyor canm ilk 3,5 gün sık dişini çabuk iyilesirsin inşallahBen bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
Ya bence olacaksın sende icime öyle doğuyor ama sen bile nasıl olduğunu anlamayacaksin olacak ve bitecek gibi geliyor bana kendin bile kentinde sasiracaksin ve bu kadar ertelemis olduğun uzuleceksin ve biz o haberi buradan alacagiz havalara ucacagizTesekkur ederim hemde cokkk beni yaninda istedigin yardimci olmak istedigin samimi gordugun icin ama cokkk herseyden cok istememe ragmen gitmiyo ayaklarim cokkk gittim sonunu getiremedim son saniyede bile kactimbelkide ondan ..o an şuan degil galiba ..
Bende drenlerden çok korkuyordum bi yerde okudum cikarilirken gidiklandim yazmıştı biri harbi öyle ben sol tarafımdakini sinek ısırığı kadar hissettim,sağ tarafım gerçekten gıdıklama gibi oldu hiç korkma o işin en basit kısmı hareket okadar da zor olmuyor bi poşete koyup koridorda kısa yürüyüş yapıosun ve hiç acımıyorpeki drenlerle hareket etmek zor olmuyo mu
Yok zaten kimse size bişey söylemedi serapin yanlış anlamasindan dolayı biz ona açıklama yaptikarkadaşlar ben doktor kötülemedim tabiki her doktor kendine göre iyidir sadece rakalmlardan bahsettim iki doktor arasında bile dağlar kadar fark bunu ifade ettim
Bende bendebende senin olmana beklıyorum inşallah iyi haberlerinle mustafa beyle görüşücem
AY HADI HAYIRLISI GÖZÜN AYDIN COK SEVINDIK SENIN ADINA AH BIRAN ONCE DARISI BIZEEEKızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
Eeedr Ekrem keskinle ilgili kimse bişey demıyor ameliyat olan yokmu Ekrem beye
Gecenin bu saatinde benim ameliyatimin haberiyle havaya ucacak kadar sevinecek beni daha tanimadan derdime ortak olacak kadar sevip icine boyle guzel seyler dogmasi nasil guzel bi kalbe yurege sahip bi insansin sen .. Allah binlerce kez razi olsun mubarek cuma gunu hurmetine hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun ,sende en kisa surede kurtul istediginden daha kolay ve guzel olsun hersey canimmm..cok mutlu oldum inanki cok tesekkur ederim insallahhh o gün sende burda olursun cokkkk optum cokkk ❤Ya bence olacaksın sende icime öyle doğuyor ama sen bile nasıl olduğunu anlamayacaksin olacak ve bitecek gibi geliyor bana kendin bile kentinde sasiracaksin ve bu kadar ertelemis olduğun uzuleceksin ve biz o haberi buradan alacagiz havalara ucacagiz
Yerim seni ben :)Yok zaten kimse size bişey söylemedi serapin yanlış anlamasindan dolayı biz ona açıklama yaptik
Bende 3 beden küçüldü kalçam zaten yoktu bir anda evrim gecirdim resmen üst beden 44-46 iken su anda 40 oluyorAmeliyat olan arkadaşlar kıyafetlerde daha küçük beden giymeye nekadar sonra başladınız. Xl beden giyenler ameliyat sonrasında hangi bedene düştü
Olmamın tabiki olacağım ameliyat olsam gök burada olacağım bilgi almak.isteyenleri bilgilendirecegim ve sen plana kadarda yakandan düşmeyeceğiz ki memeden çok biz yük olacağız ve sende tamam yhaee deyip olup kurtulacaksinGecenin bu saatinde benim ameliyatimin haberiyle havaya ucacak kadar sevinecek beni daha tanimadan derdime ortak olacak kadar sevip icine boyle guzel seyler dogmasi nasil guzel bi kalbe yurege sahip bi insansin sen .. Allah binlerce kez razi olsun mubarek cuma gunu hurmetine hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun ,sende en kisa surede kurtul istediginden daha kolay ve guzel olsun hersey canimmm..cok mutlu oldum inanki cok tesekkur ederim insallahhh o gün sende burda olursun cokkkk optum cokkk ❤
:)insallahhhh canim sabah gidiyosun dimi ..Olmamın tabiki olacağım ameliyat olsam gök burada olacağım bilgi almak.isteyenleri bilgilendirecegim ve sen plana kadarda yakandan düşmeyeceğiz ki memeden çok biz yük olacağız ve sende tamam yhaee deyip olup kurtulacaksin
Insallahhh istediginden daha kolay olsun hhersey canim iyigeceler ... Allah yar ve yardimcin olsunHadi kızlar ben kaçar uyumadan lazım sabah erken kalkacağım taaa samandiradan taksime gidecegim benim icin dua edin olumlu haberlerle ve uygun fiyat ile döneyim insallah
günaydın kızlar geri dönüp okudum yazılanları ama tekrar bakıyım ozaman teşekkür ederimEeemalefiz87 ona oldu ya ve yazdı burada detaylarii
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleHadi kızlar ben kaçar uyumadan lazım sabah erken kalkacağım taaa samandiradan taksime gidecegim benim icin dua edin olumlu haberlerle ve uygun fiyat ile döneyim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?