- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.501
Kardesim biliyosunuzdur belki meme kol lenf sinirleri hep alindi direnler uzun sure kaldi tabi onunki baska bi durum ( kanser) ama hicbir hareketini kisitlamadi korkmayin hicbiseye engel degil tam tersi bian once iyilesmeniz icin onlar..gerçekten mi kaç gün kalıyo bu drenler çok korkmaya başladım
Yok canimmm kardesimin burun ameliyatindan sonra tamponlar cikinca hic tepki bile vermedi yani birazda kisiye gore direnc korku dayanma,bunlara gore ..Dren benide cok korkutmustu. Burnumdaki tamponlar cekilirken bile tansiyonum düşmüş baygınlık geçirmiştim bunda daha kötü olurum diyordum ama sag tarafimdaki dren cekilirken sifir his sol tarafimda sadece igneyi geri çekerler ya koldan oyle bi his oldu..
offf bir an önce olup kurtulmak istiyorum
Cok tesekkur ederim canim ...Tamam kendimi enerjik hissettigim ilk an yapicagim ilk sey gorusme yapmak olucak ..
Yok canimmm kardesimin burun ameliyatindan sonra tamponlar cikinca hic tepki bile vermedi yani birazda kisiye gore direnc korku dayanma,bunlara gore ..
Inşallah en kisa zamanda doktorunu bulur olup kurtulursun sende.. hakkinda hayirlisi olsun ..
inşallah
Tabiki bitanem ben hic umudumu kesmedim ❤gec olsun güc olmasın :)Inşallah en kisa zamanda doktorunu bulur olup kurtulursun sende.. hakkinda hayirlisi olsun ..
Cok sevindim.. hersey çok güzel olacak bak görürsün..
insan yinede korkuyo. Gerçi bu memelerle yaşlanmaktansa drene razı gelmek lazımmrvyld Bizim ameliyatımizda diren acitmiyor canim. Çok ciddi ameliyat geçirenlerde bazen olumsuz hikayeler var.
Geçmiş olsun nasilsinKızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
Tabiki bitanem ben hic umudumu kesmedim ❤gec olsun güc olmasın :)
Çok geçmiş olsun canım kiskanıyorum artık olanları ben bi an once olmak istiyorum aslında ameliyattan pek korkmuyorum ama iki oğlum var yapisiklar resmen bana iyileşme sürecinde yapabilir miyim bi tek bundan korkuyorumBen kurtuldum kızlar Darısı tüm isteyenlere hiç korkmayın İnan şimdi iyi hissediyorum kendimi
Allahhhh razi olsun cokkkkkk tesekkur ederim o heyecanli aninda bile beni unutmaman cok degerli umarim ameliyat oldugum günde duan nasip olur bana Allah sanada sorunsuz iyilesme enn guzel memisi nasip etsin o melek evladinlada hic ayirmasin cokk icten dilegim ve duam canim cokk optumCanım sana ameliyata girerken dua ettim Allahım beni evladıma sağ salım kavuşturminikkkkkkk da hayırlısı ile ameliyata girmesini nasip eyle diye
AminnnnnBen kurtuldum kızlar Darısı tüm isteyenlere hiç korkmayın İnan şimdi iyi hissediyorum kendimi
Geçmiş olsun çabucak iyileşmeni dilerimBen bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
Ben bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
Süpersin canım çok geçmiş olsun, bundan sonrası çok hızlı ve güzel gelişecek, zaman hızla akıp geçecek emin olBen kurtuldum kızlar Darısı tüm isteyenlere hiç korkmayın İnan şimdi iyi hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun.Ben bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda sorunsuz iyileşirsin inş. Sarışında bizlerin başınaBen kurtuldum kızlar Darısı tüm isteyenlere hiç korkmayın İnan şimdi iyi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?