Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

gerçekten mi kaç gün kalıyo bu drenler çok korkmaya başladım
Kardesim biliyosunuzdur belki meme kol lenf sinirleri hep alindi direnler uzun sure kaldi tabi onunki baska bi durum ( kanser) ama hicbir hareketini kisitlamadi korkmayin hicbiseye engel degil tam tersi bian once iyilesmeniz icin onlar..

Yok canimmm kardesimin burun ameliyatindan sonra tamponlar cikinca hic tepki bile vermedi yani birazda kisiye gore direnc korku dayanma,bunlara gore ..

offf bir an önce olup kurtulmak istiyorum

Inşallah en kisa zamanda doktorunu bulur olup kurtulursun sende.. hakkinda hayirlisi olsun ..

Cok tesekkur ederim canim ...Tamam kendimi enerjik hissettigim ilk an yapicagim ilk sey gorusme yapmak olucak ..

Cok sevindim.. hersey çok güzel olacak bak görürsün..

Yok canimmm kardesimin burun ameliyatindan sonra tamponlar cikinca hic tepki bile vermedi yani birazda kisiye gore direnc korku dayanma,bunlara gore ..

Aynen oyle.. kisinin direncine ve doktor-hemsirenin elinin hafifligine bagli..drenin tampondan kötü olmasini bekliyordum aksine cok rahat oldu..

Ben bugün ameleiyat oldum hanımlar sabah 8 de geldim hastaneye çizimler falan derken 9:20 gibi girdim ameliyata 12 gibi çıktım.ilk uyanırken biraz ağrım oldu ama ağrı kesici iğne vurulunca toparlandım şükür.Doktor bir mememden 1700 birinden 680 gr civarı çıkarmış çokmuş asimetriği. En küçük ebata getirdik dedi.Şimdi direnlerim var bu gece ve yarin gece hastanede kalacağım Cumartesi taburcu inşallah.Şu an ağrım yok memeleri görünce foto yüklerim

Ben kurtuldum kızlar Darısı tüm isteyenlere hiç korkmayın İnan şimdi iyi hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canım kiskanıyorum artık olanları ben bi an once olmak istiyorum aslında ameliyattan pek korkmuyorum ama iki oğlum var yapisiklar resmen bana iyileşme sürecinde yapabilir miyim bi tek bundan korkuyorum

Canım sana ameliyata girerken dua ettim Allahım beni evladıma sağ salım kavuştur minikkkkkkk da hayırlısı ile ameliyata girmesini nasip eyle diye
Allahhhh razi olsun cokkkkkk tesekkur ederim o heyecanli aninda bile beni unutmaman cok degerli umarim ameliyat oldugum günde duan nasip olur bana Allah sanada sorunsuz iyilesme enn guzel memisi nasip etsin o melek evladinlada hic ayirmasin cokk icten dilegim ve duam canim cokk optum

Geçmiş olsun çabucak iyileşmeni dilerim

Cok gecmis olsun canim ...

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…