- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.481
Cokkkk uzun bi durum ama hallolmucak bişi degil insAllah Allah in izniyle ben neleri aştım kurtuldum bu durumda gecici gecicek bu sene dimi :)Bu kadar bilincliyken bu korkunun sebebi ne peki tam olarak hic konusmadiniz mi psikologunla ?? Belki cok eskilerde bahsetmissindir ben kacirdim sanirim.. ben yalnizca anestezi korkusu diye biliyorum..
Cokkkk uzun bi durum ama hallolmucak bişi degil insAllah Allah in izniyle ben neleri aştım kurtuldum bu durumda gecici gecicek bu sene dimi :)
bende anestesi değilde drenlerden korkuyorum biraz şimdiye kadar da oyuzden bekledim ama artık sırt ağrısından duramıyorum
Ben 2013 den beri psikologa gidiyorum kardesimin durumu cikinca bu surecte biraktim vakit hic bulamadim yakin zamanda bi seans yapicam bu konuyla ilgili bakiyim nedicek
gerçekten mi kaç gün kalıyo bu drenler çok korkmaya başladımben drenleri poseta saklayıp işe gittim:))
peki drenlerle hareket etmek zor olmuyo mu
Kızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
canım çok geçmiş olsunKızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
offf bir an önce olup kurtulmak istiyorumBende 1 gun kaldi kalkip yururken falanda cok zorlanmadim aslinda
Cok tesekkur ederim canim ...Tamam kendimi enerjik hissettigim ilk an yapicagim ilk sey gorusme yapmak olucak ..Kesinlikle.. bak bu özgüven bile cok guzel bir adım.. bu hafta ilk randevunu al ve git görüş bence .. sadece konusma ve eminimki senin en basarili oldugun şey.. istemezsen muayene bile olmazsin..
Hipnoz bana yetersiz olurmuşHipnoz denedinmi korkularını hipnozla yenen cok arkadasım var.
Kızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
Masallahhhh tamamdır :) dinlen canım iyi olunca herseyi yaz ama :)Kızlar ameliyattan çıktım dinleniyorum bilginiz olsun öptüm
Sakın vazgecersen cok pisman olursun bukadar gitmisken sonunu getir ve cokk mutlu ol..Insallah son anda vazgecmem.. gunler azaldikca korkum artiyor.. bir anonce olsamda kurtulsam:) insallah ameliyattan sonra memnuniyetimi paylasirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?