Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu kadar bilincliyken bu korkunun sebebi ne peki tam olarak hic konusmadiniz mi psikologunla ?? Belki cok eskilerde bahsetmissindir ben kacirdim sanirim.. ben yalnizca anestezi korkusu diye biliyorum..
Cokkkk uzun bi durum ama hallolmucak bişi degil insAllah Allah in izniyle ben neleri aştım kurtuldum bu durumda gecici gecicek bu sene dimi :)

bende anestesi değilde drenlerden korkuyorum biraz şimdiye kadar da oyuzden bekledim ama artık sırt ağrısından duramıyorum

Cokkkk uzun bi durum ama hallolmucak bişi degil insAllah Allah in izniyle ben neleri aştım kurtuldum bu durumda gecici gecicek bu sene dimi :)

Kesinlikle.. bak bu özgüven bile cok guzel bir adım.. bu hafta ilk randevunu al ve git görüş bence .. sadece konusma ve eminimki senin en basarili oldugun şey.. istemezsen muayene bile olmazsin..

bende anestesi değilde drenlerden korkuyorum biraz şimdiye kadar da oyuzden bekledim ama artık sırt ağrısından duramıyorum

Dren benide cok korkutmustu. Burnumdaki tamponlar cekilirken bile tansiyonum düşmüş baygınlık geçirmiştim bunda daha kötü olurum diyordum ama sag tarafimdaki dren cekilirken sifir his sol tarafimda sadece igneyi geri çekerler ya koldan oyle bi his oldu..

Insallah son anda vazgecmem.. gunler azaldikca korkum artiyor.. bir anonce olsamda kurtulsam:) insallah ameliyattan sonra memnuniyetimi paylasirim:)

Kesinlikle.. bak bu özgüven bile cok guzel bir adım.. bu hafta ilk randevunu al ve git görüş bence .. sadece konusma ve eminimki senin en basarili oldugun şey.. istemezsen muayene bile olmazsin..
Cok tesekkur ederim canim ...Tamam kendimi enerjik hissettigim ilk an yapicagim ilk sey gorusme yapmak olucak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…