Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim araştıracağım :) Gercekten çok güzel görünüyorlar ve uyguna ameliyat olmuşsunuz darısı başıma artık

Kendini kötü hissetme Canm 500gr alınan memede küçülüyor,3kilo alinanda yeterki işin ehli bir dr nasip olsun ikiside halloluyor

Kızlar Adanada plastik cerrah bakıyorum. Ameliyat olmus memnun kalmıs birileri varsa sayet paylasırsa cok sevincem

Selam bende sayfayı takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum, büyük meme gerçekten başa bela kızlar hele çocuk doğurunca alıp başını gidiyor, ben şu an doğum yapalı 5 ay oluyor bir elimde bebe bir elimde meme inanın emzirene kadar kollarım kırılıyor ,çocuğu kucağında taşımak bile dert , sütten kesince bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama korkak biriyim sizlerden cesaret alıcam inşallah , ama çekincelerim de var ya 2. çocuk için süt olmazsa ameliat sonucunda

Evet evet ben doktor ismini ogerdikten sonra baktım doktor mustafa ünal asistan doktormus

Evet Mustafa bey asistan .. 4 ay sonra uzmanligini alicak.. ve hastaneden ayrilacak... kidemli asistanlardan oldugu icin ve tanidigim meme kucultme ameliyatini onda olup memnun kaldigi icin bende ameliyat olmaya karar verdim...

Ya kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 22 yaşındayım 3 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımla. Ve bu göğüslerle gelinlik giymek istemiyorum zaten kendime göre gelinlik de bulamam. Sizce şimdi küçülttürsem çocuk doğurduktan sonra emzirmekte sıkıntı yaşar mıyım? Ya da tekrar büyüyüp sarkar mı?

Süt bezlerini korumalı ameliyat yapıyor çoğu doktor canım özellikle anne olmamış kadınlarda göğüs ölçüsünü çok kucultmuyorlar bu sebepten. Ama risk her zaman var. Daha önce burada çok konusu geçti. Ne kadar istediğinle ve buyuk gogus sıkıntisina ne kadar katlanabilecegine göre degisir. Bebegini emziremezsen bunun psikolojik olarak kaldırabilir misin? Ya da ameliyat olmasan bile bebeğini emzirebilecegin muamma. Düşünmen gereken bir çok şey var.
Benim kişisel fikrim. 22 yaşında olsam ve ameliyat olucak maddi ve manevi gücüm olsa 1 dk dusunmezdim.
Karar senin canım
Yüksek kilolar alıp vermezsen çok sarkacagini sanmam.

Kafam çok karışık. Ablam 3 ay önce doğum yaptı ve onun göğüsleri küçücüktü. Şu an benimkilerden büyük ve sarkık. Belki de süt dolu olduğu içindir bilmiyorum. Ve bir de sezaryenden sonra 10 gün sütü gelmeyince ağlamaktan helak oldu. Şimdi ameliyat olacağımı söyleyince sakın emziremiceksen olma diyor. Keşke her yerim şiş ve sarkık olsaydı da o 10 günde çocuğumu emzirebilseydim diyor. Sütüm gelmezse naparım vicdan azabından ölürüm emziremezsem

Ablanla kendini kıyaslama o şuan emzirdiğini için öyle epey toparlanır bıraktıktan sonra ama illa etki ediyor özellikle uzun emzirenlerde. Şuan kendisi hala lohusa ve vicdan yapıyor çok normal ama gecicek. Ben normal doğurdum benim de sutum 1 hafta sonra geldi ama geldi önemli olan o. Bence biraz daha zaman ver kendine henüz hazır değilsin. Kafa da herşey netlesmeden olursan en ufacık olumsuzluk seni fazlasıyla üzer. Sihirli değnek değil sonuçta gerçekçi olmak lazim

Ben kendi adıma yazayım 36 yaşımda anne oldum o yaşa kadar büyük ve sarkık memelerle yaşadım hep (bunun psikolojik etkilerini yazmama gerek yok sanırım). Evet çocugumu çok rahat emzirebildim ama hep bunalımdaydım cünkü hamilelikte ve tabiki emzirme sürecinde dahada büyüdüler. Çocuk emdi evet ama ben hep kendi görüntümden nefret ettim. Emziremeyebilrdim bu birazda genetik bence. Büyük memeli olup emziremeyenlerde var. Bence şöyle yapabilrsin bir abla tavsiyesi, ameliyatını ol, bebişini emzirebilrsen 12 ayı geçirme. Ben 24 ay enzirdim ama 12 aydan sonrası çocugun ağız tiryakiliği, artık ısırmaya başlıyor falan ızdırap dahada büyüyor çünkü normal yemek yiyebilen bir çocuk oluyor. Düşün yemekte köfte yemiş sonra seni emiyor bu gereksiz bence. İki yıl emzirince daha çok sarkıyor bunu demek istiyorum. Çünkü şimdi olmazsan kafadan 6 6 yıl daha o memelerle yaşayacaksın

En buyuk pişmanlığım evlenmeden yaptirmamak bence.. dugun fotograflarim resmen memem ve kocam icin cekilmis gibi 3 yil gibi bir vaktin varsa 1 saniye düşünme derim.. bu arada benimde cocugum yok hos dogum yapsam gogsumumu tasiyacaktim cocugumu bilemem.. en guzel zamanlarimi salak sacma korkularim yuzunden harcamisim resmen o koca göğüsler ve agrilarla.. yok cocuk olsun yok kilo ver yok anesteziden korkuyorum diye diye 65 kiloyken olmadigim ameliyati 95 kilo oldum o ayri aptallik..
Bu laflarim ozellikle sana @srpsgr lutfen cesaretini topla ve 1 dk kaybetme artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…