- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.421
Doktorun kızdımı içiyorsun diye:) içmesen keşkeAmeliyattan sonra tek tük başladım ama bu durumdan sonra 1/2içiyorum ondan da oluyor sanırım((
Ondan da oluyo değil tamamen ondan oluyo. İnce kan damarlarını tamamen tıkıyo sigara. Bırakmazsanız meme ucu kaybına kadar gidebilir ve çok izli yaralara.Ameliyattan sonra tek tük başladım ama bu durumdan sonra 1/2içiyorum ondan da oluyor sanırım((
Öncesinde sütyenMerhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
Sizden ne kadar doku çıkarıldıMerhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
80 dd sudyen takıyordum olctum sımdı b kap gibiÖncesinde sütyen
Sizden ne kadar doku çıkarıldı
80 dd idi simdi ölçtüm b cup gibi 1 bucuk kilo doku alınmışÖncesinde sütyen
Sizden ne kadar doku çıkarıldı
Süper, geçmiş olsun80 dd idi simdi ölçtüm b cup gibi 1 bucuk kilo doku alınmış
Tesekkur ederim hepimizeSüper, geçmiş olsun
Aldım izlemeyeBenide izlermisin ??
Benide izlermisinizAldım izlemeye
TamamdırBenide izlermisiniz
Kaç kilo doku çıktı sizden? Resimlere baktım ama çok büyük gibi gelmedi önceki halinde göğüslerinizFoto koydum
Gecmis olsun sureci ameliyat oncesi ve sonrasini anlatirmisin nekadar doku cikti anestezi rahatmi gecti..Merhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
Benide izlermisin lutfenTamamdır ekledim
Aldım izlemeyeBenide izlermisin lutfen
Benide izlermisinMerhaba 23 ocakta oldum İzmir ata saglıkta doktorum gorkem calıskan 9500 TL ödedim bugun bantları cıkardı. Fito ve madecasol verdi krem bende lr box set le dönüşümlü kullanacagım
Tesekkurler bende pazartesi gorusmeye gidicem .. heyecanliyim yine :)Aldım izlemeye
O evlenirkenki foto ondan ustune 3 bebe ekledim 1 bucuk kilo cıktıKaç kilo doku çıktı sizden? Resimlere baktım ama çok büyük gibi gelmedi önceki halinde göğüsleriniz
İzledimBenide izlermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?