Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay inanamıyorum sana yaptır sakinleştirici uyu uyan mutlu son hiç korkulacak gibi değil sonrasında dikkat et benim gibi iyiyim iyiyim deme bak şuan Meme ucumda minimal bir açılma oldu deliricem kimseye gösterme iyileş öyle nazar oluyor kesin yani
Ama İnan korkucak hiçbirşey yok nasıl mutlu olacaksın sana anlatamam keşke daha önce olsaydım diyeceksin yazık bu dev memelerle yaşanırmı ben 5 beden küçüldü seni çok iyi anlıyorum lütfen ol kurtul :))

Ennn cok ic camasiri ve dekolteli badilerrr alicam şifon elbiseler ayy yaaa insallah nasip olur bunlar düşüncesi bile bukadar guzelken gercegi nasildir cokkk sanslisiniz cokkk ..

Üzülme gecicek insan derisi yenileyici hep seversen paça corbasi ic zaman zaman iyi gelir ayyy annemin lafi geldi aklima ..hoyu biliyon keciyi biliyon , sürüye gitmiyon :)))) olucam olucam bu sefer başaricam .. insallah optum optum tesekkur ederim cansın..

Simran_ kulaklarini cinlattik nasilsin bebis nasil ... arada bi ses ver :)

Canım bebiş iyi çok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum bu aylar sıkıntılı geçiyor biraz mide bulantısı halsizlik falan onun dışında iyiyim :)
Göğüslerime gelicek olursak yara vs yok çok şükür dediğin gibi ben bu sürecimde çok sıkıntı yaşamıştım. Kapanmayan iltihaplı yaram vardı. Çok şükür onu atlattım. Sadece hamilelikten dolayı sıkıntı yaşıyorum. Yaklaşık 2 aydır noskar kullanamıyorum bebekten dolayı. Doktoruma kontrole de gidemedim çok uzak evim ameliyat olduğum hastaneye şu bulantılar geçmeden de gidemicem evden çıkamıyorum. Dikiş ve yara izlerim silinmek yerine hamilelikten dolayı rengi koyulaştı. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama bebeğe yoğunlaştığım için çok kafama takmamaya çalışıyorum. Burdaki arkadaşlara tavsiyem eğer ameliyattan sonra çocuk düşünüyorlarsa en az 1 yıl beklesinler. Dikiş izleri ne kadar silikleşirse o kadar iyi. Hamilelik malesef etkiliyor.

Masallahhh canim Allah iyilik versin hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ... dogumdan sonra onlarda duzelir canim hamilelik kolay bisey degil vucut bunye icin tabi herseye deger o ayri sen cok seker cok guzel memisli bi anne olucaksin bak bilmeden kuzun icin hazirlamissin megerse :) kivi yemeyi dene bulantiya iyi geliyo cok optum iyi geceler bizede haber et ara ara :)

Sağol kuzum amin inşallah ♡♡ aynen öyle herşey düzelir Allahın izniyle. Çok çok teşekkür ederim canım benim ♡♡
Darısı sana inşallah ol ameliyatını kurtul artık. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz :)

Insallahhh ... dualarinda benide unutma ...Allah a emanet olun ...

Olsun bu hali bile guzeldir eminim.. Bende onun icin sabırsızlanıyorum surekli sutyen bakiyorum..

Yok kesinlikle ertelemeyi dusunmuyordum carsambaydi ameliyatim ama babam rahatsizlandi hem anjio hemde gozden ameliyat olacak arka arkaya yaninda olmak zorundayim 13 subata ertelemek zorunda kaldim daha oncesinde doktorumun musaitligi yoktu. Cok uzuldum cok motive olmustum ama olsun vardir bunda da bir hayir

Masallah cok guzel gorunuyorlar bence iyilestikce cok daha iyi olacak eminim ama bu hali bile cok hoş..

Kizlar bende 85 kiloyum 159 boyum ameliyat olmayi dusunuyorum bi sakincasi varmi acaba kilolu olmanin yada ameliyat sonrasi kilo versem nolur ki bilgisi olan arakadaslar paylasabilirlermi

Bende kiloluyum 2 hafta sonra ameliyatim.. doktorum bir sakincasi olmadigini soyledi. Hatta burada da kiloluyken ameliyat olan arkadaslar var gayette rahat olmuslar anladigim kadariyla sonrasında da sporla kilo verirsen bir deformasyon olusacagini sanmam.. hoş olsada su halinden kotu olmaz herhalde..

Agzina saglik :))

Benide izlermisiniz ?

Hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…