- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.181
Ay inanamıyorum sana yaptır sakinleştirici uyu uyan mutlu son hiç korkulacak gibi değil sonrasında dikkat et benim gibi iyiyim iyiyim deme bak şuan Meme ucumda minimal bir açılma oldu deliricem kimseye gösterme iyileş öyle nazar oluyor kesin yaniTesekkur ederim cokk ..kararsizlik degil aslinda narkoz korkusu ve 4 kez cizim yapildi sedye geldi onluk giyildi korkudan hep vazgectim son saniyee onca ikna etmeler tum hastane seferber yok ben agla agla sinirden olmak istiyorum panik atak agir basiyo igneye sakinlestiriciyede musade etmiyorum yaaa daha neler bilseniz ne firsatlatlar gittisirf bu kahrolasi panik durumu
Ennn cok ic camasiri ve dekolteli badilerrr alicam şifon elbiseler ayy yaaa insallah nasip olur bunlar düşüncesi bile bukadar guzelken gercegi nasildir cokkk sanslisiniz cokkk ..benimde oyleydi toparlayıcı cıkınca zincirlerinden kurtulmus gibi büyüyordu şimdi gördün fotografları minicik:) ergenliğimde bile böyle minik değillerdi bir sürü elbise aldım her gun baska birini giyiyorum:)
Üzülme gecicek insan derisi yenileyici hep seversen paça corbasi ic zaman zaman iyi gelir ayyy annemin lafi geldi aklima ..hoyu biliyon keciyi biliyon , sürüye gitmiyon :)))) olucam olucam bu sefer başaricam .. insallah optum optum tesekkur ederim cansın..Ay inanamıyorum sana yaptır sakinleştirici uyu uyan mutlu son hiç korkulacak gibi değil sonrasında dikkat et benim gibi iyiyim iyiyim deme bak şuan Meme ucumda minimal bir açılma oldu deliricem kimseye gösterme iyileş öyle nazar oluyor kesin yani
Ama İnan korkucak hiçbirşey yok nasıl mutlu olacaksın sana anlatamam keşke daha önce olsaydım diyeceksin yazık bu dev memelerle yaşanırmı ben 5 beden küçüldü seni çok iyi anlıyorum lütfen ol kurtul :))
sende bu keyfi yasıyacaksın yapana kadar dürtücez seni:)Ennn cok ic camasiri ve dekolteli badilerrr alicam şifon elbiseler ayy yaaa insallah nasip olur bunlar düşüncesi bile bukadar guzelken gercegi nasildir cokkk sanslisiniz cokkk ..
Insallah canim ... tamam sen hep boyle dürt beni :) optumsende bu keyfi yasıyacaksın yapana kadar dürtücez seni:)
Simran_ kulaklarini cinlattik nasilsin bebis nasil ... arada bi ses ver :)
Masallahhh canim Allah iyilik versin hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ... dogumdan sonra onlarda duzelir canim hamilelik kolay bisey degil vucut bunye icin tabi herseye deger o ayri sen cok seker cok guzel memisli bi anne olucaksin bak bilmeden kuzun icin hazirlamissin megerse :) kivi yemeyi dene bulantiya iyi geliyo cok optum iyi geceler bizede haber et ara ara :)Canım bebiş iyi çok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum bu aylar sıkıntılı geçiyor biraz mide bulantısı halsizlik falan onun dışında iyiyim :)
Göğüslerime gelicek olursak yara vs yok çok şükür dediğin gibi ben bu sürecimde çok sıkıntı yaşamıştım. Kapanmayan iltihaplı yaram vardı. Çok şükür onu atlattım. Sadece hamilelikten dolayı sıkıntı yaşıyorum. Yaklaşık 2 aydır noskar kullanamıyorum bebekten dolayı. Doktoruma kontrole de gidemedim çok uzak evim ameliyat olduğum hastaneye şu bulantılar geçmeden de gidemicem evden çıkamıyorum. Dikiş ve yara izlerim silinmek yerine hamilelikten dolayı rengi koyulaştı. Bu durum biraz canımı sıkıyor ama bebeğe yoğunlaştığım için çok kafama takmamaya çalışıyorum. Burdaki arkadaşlara tavsiyem eğer ameliyattan sonra çocuk düşünüyorlarsa en az 1 yıl beklesinler. Dikiş izleri ne kadar silikleşirse o kadar iyi. Hamilelik malesef etkiliyor.
Sağol kuzum amin inşallah ♡♡ aynen öyle herşey düzelir Allahın izniyle. Çok çok teşekkür ederim canım benim ♡♡Masallahhh canim Allah iyilik versin hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ... dogumdan sonra onlarda duzelir canim hamilelik kolay bisey degil vucut bunye icin tabi herseye deger o ayri sen cok seker cok guzel memisli bi anne olucaksin bak bilmeden kuzun icin hazirlamissin megerse :) kivi yemeyi dene bulantiya iyi geliyo cok optum iyi geceler bizede haber et ara ara :)
Insallahhh ... dualarinda benide unutma ...Allah a emanet olun ...Sağol kuzum amin inşallah ♡♡ aynen öyle herşey düzelir Allahın izniyle. Çok çok teşekkür ederim canım benim ♡♡
Darısı sana inşallah ol ameliyatını kurtul artık. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz :)
Dualarım seninle canım.. sende Rabbime emanetsin, öpüyorum çok.Insallahhh ... dualarinda benide unutma ...Allah a emanet olun ...
Teşekkürler. Lipo yapılmadı. Dr.um göğsünde hiç yağ dokusu yoktu dedi. Tamamı meme dokusu 3200 gr. Ve emzirmede de sıkıntı yaşamazsın dedi.yalnız benim dikişler koltuk altına kadar uzanıyor. Yanlardan da çoktu. Ben 100 Dd den tam ölçmedim ama 95 b gibi oldu. hatta bazen beden bulamayıp 110 taktığım oluyordu şu kalın askılı bez parçalarından. Çok şükür iyileşince istediğim ren ve deseni alacağım için çok mutluyum. Şuan biraz şişler. Tabi göğüsler g içdikçe göbek ortaya çıktı inş. Biraz spor ve diyetle onu da halledeceğim.
Hiç sıkıntı yapmayın inşallah güzel olur
riseros
Ertelemeyin daha motive kilo verirsiniz sonrasında istiyorsanız. Spor yaparken taktiğim bir sporcu sutyenim vardı resmen içine tikistirirdim bulunduğu kabın şeklini alırdı benim göğüsler :) sarkmisti çok. Şimdi takıyorum biraz büyük ama vay be demek boyle durmaliymis diyorum.
Cok sukur hersey iyiye gidiyo surec cok zor olsada ama ben hep yanindayim .. cok tesekkur ederiz optukkk ... slm soyluyo kardesimde
Foto ekledim
Kizlar bende 85 kiloyum 159 boyum ameliyat olmayi dusunuyorum bi sakincasi varmi acaba kilolu olmanin yada ameliyat sonrasi kilo versem nolur ki bilgisi olan arakadaslar paylasabilirlermi
Ameliyat olmak isteyip te korkan hanimlar bakin benden toplam 650 gr cikarildi sarkikligim 25 cm.di yani cok buyuk degildi buna rağmen kendimi acayip rahatlamis hafif hissediyorum ki şuan cok sisler ve ameliyatimin 5. Gunu...650 gr fazlalik bile yasam komforumu olumsuz etkiliyorken siz neyi bekliyorsunuz..Ameliyat oncesi ben de korkular yasadim ama biraz keyfi bir ameliyat oldugu icin yaşadim eger benimkinxen buyukse lutfen bu gun gidip ameliyat icin girisimlere baslayin 1 dk. durmayin ya.bu platformda zaten olabilecek her riski görduk insan beyni hep en kötüsüne odaklaniyor ama her zaman en kötüsü basimiza gelmez..ve bu ic organlarimizi ilgilendiren bir ameliyat degil vucudun disinda fazlalik dokularin alinmasi yani ne gibi bir riski olcak her gün binlerce insan anestezi aliyor ben boyle teskin ettim.kendimi..bu mutlulugu kendinizde esirgemeyin bukadar insan korkacak bisey yok diyor ben de diyorum.Bu yazim birilerine ihtiyac duydugu cesareti verir umarim..Beklemeyin hayat kısa haylerinizi ertelemeyin hayatta en degerli varlik kendinizsiniz.. siz mutlu saglikli olursaniz cevrenizdekilere de mutluluk verirsiniz..Sevdikleriniz icin olun bu ameliyatı mutlu bir anneye eşe sahip olmak onlarin da hakki ..Daha ne diyim.bilmiyorum :) aklima gseldikce yazarim yine :)
Aminnnn ...optukAleyküm selam.. Sende cok selam soyle.. cok sevindim daha da iyi olacak insallah.. acil sifalar diliyorum.
Çok güzel yazmışsın cnm ben resmen gülerek girdim olumlu düşünmek tabii en başta doktorunuz çok önemli kesinlikle :) Bodrum’da oldum doktorum mükemmelll Ceyhun cesur allah ondan razı olsun memelerimin uçları karın deliğime geliyordu 110 kullanırken 85 oldum ve ödemli hali 80 olucak dedi doktorum 1540 gr çıkarıldı göğüslerimden sevinçten İnan’ın yerimde duramıyorum şükürler olsun yeniden doğdum
İnan’ın hiç korkmayın korkulacak hiçbirşey yok yeterki olumlu güzel düşünün kesinlikle pişman olmayacaksınız
Hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasinOlsun bu hali bile guzeldir eminim.. Bende onun icin sabırsızlanıyorum surekli sutyen bakiyorum..
Yok kesinlikle ertelemeyi dusunmuyordum carsambaydi ameliyatim ama babam rahatsizlandi hem anjio hemde gozden ameliyat olacak arka arkaya yaninda olmak zorundayim 13 subata ertelemek zorunda kaldim daha oncesinde doktorumun musaitligi yoktu. Cok uzuldum cok motive olmustum ama olsun vardir bunda da bir hayir
Babanizada Allah acil sifalar versin ..Hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin
Hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin
Babanizada Allah acil sifalar versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?