- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.161
Ben burda ne acilan yaralar ne akan iltihaplar ne patliyan dikisler hersey geciyo hic uzun suren duymadim @SeymaBakan onunkini hic unutmuyorum fenaydi ama masallah kisa surede iyi oldu caninizi sikmayin gecicek ...optum Allah sifalarversinInşallah ciddi bir durum değildir ya
Bu doktorların yaptığı teknikle alakalı olmalı benim de özelde oldu 1 gece yattım senin gbi. 2 diren vardı. Hatta çoğu dikis aldırmaz benim başta ve sonlara misina gibi dikiş başlarım vardı onlar alındı.Kiyaslamayi çok doğru bulmuyorum özel ya da devlet diye.
Bir arkadaş dâha vardı ilk günlerinde sütyen aşırı sıkıyor diyenEvr38 hatırladın mı? Yakın zamandaydi
Toplamda bir yılda 20 kilo verdim ,göğüsler küçüldü gardrop yenilendi arkadaslarım takılıyor bu hızla kocayı değiştitrsin diye:))) keyifli bir sürec çok bekleme o yuzden sendeBen bu memelerle kendimi 80 lik nine gibi hissdiyorum bakmak dahi istemiyorum evet cokkkk haklisin insallahh verirsin tabi en zoru basarmissin ..bende basaricam zaten bukadar bakimliyken neden bu memelerle yasiyorum kendime cokkk kiziyorum cokkk ....
Beklemicem artik ... tesekkur ederim kesinlikle dogru soyluyosun yaa daha bugun pijama takimi aldim yikadim kuruttum utuledim aksama giyim diye hevesle cok begendimya ayyy bi giydim ust patlicak nerdeyse memelerden dur foto atiyim gor nasil canim sıkıldi ...Toplamda bir yılda 20 kilo verdim ,göğüsler küçüldü gardrop yenilendi arkadaslarım takılıyor bu hızla kocayı değiştitrsin diye:))) keyifli bir sürec çok bekleme o yuzden sende
Suna bakin Allah aşkina yaaa dev meme :)
Yapma yaa.cenemiz durmuyor ki soyle iyiyiz boyle iyiyiz diyoruz kendimize nazar ediyoruz.Hepimizin korktugu durum ama sanirim olagan seylerden pekcok kisinin basina geldi . Belki eriyen dikisler erimistir boylece birlesme yerlerinde bir gevseme olmustur kendisini toparlar..ne kadar bir aciklik mesela? boyle bir tecrube yasayan arkadaslar yanitlarsa hepimize moral olur...Hayirlisiyla bi iyilesseydik..
kızım taş gibi hatunsun kurtul şu yuklerden söyle bir salın millet endam görsün:)
cicili bicili seksi elbiseler alıcaksın bolca göğüsler büyük olunca elbise asla giyemiyorsun ölcümüz hemen hemen aynıymıs ordan biliyorum:) yeni bir gardrop seni bekliyorSuna bakin Allah aşkina yaaa dev meme :)
Tesekkur ederim cokk ..kararsizlik degil aslinda narkoz korkusu ve 4 kez cizim yapildi sedye geldi onluk giyildi korkudan hep vazgectim son saniyee onca ikna etmeler tum hastane seferber yok ben agla agla sinirden olmak istiyorum panik atak agir basiyo igneye sakinlestiriciyede musade etmiyorum yaaa daha neler bilseniz ne firsatlatlar gittiCnm ya vücudun maşallah ne güzel incecik yaptır kurtul ?
Neden kararsız kaldın ben orayı kaçırdım da ??
Cok tatlisin evet senelerce spor yaptim sukur baska bi sıkınti yok ama bu memeler bitirdi hayatimi ozguvenimi ozelimi herseyimi bitirdigercektenkızım taş gibi hatunsun kurtul şu yuklerden söyle bir salın millet endam görsün:)
Yaaa bide toparlayiciyla acinca 2 misli meme var :) muaynede bile doktor şok bukadar beklemiyodum demisti :) dev dev yaa :)kızım taş gibi hatunsun kurtul şu yuklerden söyle bir salın millet endam görsün:)
Ozellikle degil ben evde hep o moddayim hic oturamam hep uzanik :))) evet kilo yok benim yedigim ictigim memelere gidiyo hep :)))) ama olucam biticek nettt ... yeter vallaaaa:)) çok tatlışsın serap ya bir de uzanarak çekmiş fotoyu:)
Sana bir şey diyimmi bir kere çoğumuzdan şanslısın göbüşün, fazla kilon yok! Dikkat edersen bir çok arkadaşımız kilodan dolayı ameliyat olsammı olmasammı derdinde bir de onu halletmeye çalışıyorlar. Sen olucan bitecek
Görsün tabii :) bide ben hafifliyim en onemlisi ..kızım taş gibi hatunsun kurtul şu yuklerden söyle bir salın millet endam görsün:)
benimde oyleydi toparlayıcı cıkınca zincirlerinden kurtulmus gibi büyüyordu şimdi gördün fotografları minicik:) ergenliğimde bile böyle minik değillerdi bir sürü elbise aldım her gun baska birini giyiyorum:)Yaaa bide toparlayiciyla acinca 2 misli meme var :) muaynede bile doktor şok bukadar beklemiyodum demisti :) dev dev yaa :)
Seninkiler gibi minicik olsun insalllllah yaa ..cicili bicili seksi elbiseler alıcaksın bolca göğüsler büyük olunca elbise asla giyemiyorsun ölcümüz hemen hemen aynıymıs ordan biliyorum:) yeni bir gardrop seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?