Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hanımlar bende küçültme istiyorum ama, süt bezleri etkileniyor diye biliyorum. Acaba çocuktan sonra mı olmak daha uygun?

Canım şimdi sonuçlar geldi sorun yok oda ayarlamaları için bekliyoruz :) sabah konuştuğumda doktor 13 gibi alırım demişti bakalm birazdan onun odasına çıkarım çizimleri yaparlar
Bende beklyorum seni kardesimin yanindayim kemoterapide biraz kotu oldu cok panikkledik Allah im butun hastalara sifa ver

Selam kizlar araniza yeni katildim adanada bbalcali hastanesinde gogus kucuktme amlyti olan varmi carsamba gidcem bende acaba hemen amlyt alirmi gunmu verir cok heycanliyim boyun sirt agrilarimdan uyuyamaz oldum

Selam kizlar araniza yeni katildim adanada bbalcali hastanesinde gogus kucuktme amlyti olan varmi carsamba gidcem bende acaba hemen amlyt alirmi gunmu verir cok heycanliyim boyun sirt agrilarimdan uyuyamaz oldum
Merhaba. Önce doktorla görüsursunuz o size ameliyat hakkında bilgi verir. Eğer olmaya karar verirseniz ortak bir gün belirlersiniz o gün olur ameliyatıniz. Benim özel olmasına rağmen 3 hafta bekledim. Doktorun yoğunluğuna göre değişir. Uykusuz birakicam kadar sıkıntılıysaniz hiç düşünmeyin olun. Forumu geriye dönük okursaniz süreçten ve yaşananlardan aşağı yukarı fikriniz olur.

Siz ne kadara oldunuz

Amelyt oldm saat 11:30, da girdim 14:40 da ciktim iyiyim suan.dikis yerlerim aciyor uyuyamadim sirtim agriyor bulantim var biraz..anrstrziden uyanmak sandigim gibi zor o olmadi bu kez bilincim acik geldim üşuyordum.. birinde 200 gr. Digerinden 450 grm cimarilmis boyle orantisizdi benimki..kollarimi hareket ettirebiliyorum..masallah deyin..suan iyiyim agri var elbette ama ölmedim yani ölurum diye cok korkmustum..Doktorum cok iyi son derece nazik ilgili sabirli..insallah sonuc guzel olur bunu hem kendim hem doktorum icin istiyorum..simdilik bu kadar

Ayyy bugunun en guzel haberiii masallahhhhh canim cokkkk gecmis olsun sorunsuz gecsin insallahhhh
Demmekki neymis ,, korkular yersizmis ayy valla cok sevindim bunlari duydugumaaa masallahhh tekrardan

Selam kızlar bugün 2 ay kontrolum vardı. Koltuk altlarına doğru olan dikislerin orda kabarıklık vardı kulakçık deniyormus. Dikişi çok uzatmayinca oluyor bazen dedi ve iki tarafa da iğne yaptı. İgnedeki sıvı etkisini 1 aya gösterir orası dagilicak dedi. Eğer iatedigimiz gibi olmazsa ufak bir müdahale yaparız dedi. Varmı böyle bir şey yaşayan?

Gecmis olsun evet MedusaDejavu kulakcik icin kucuk bi operasyon gecirmisti ...

Çok sevindimm oh kurtuldun en zoru başardın geçmişler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…