- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.861
Korkmayın bı bakicaksiniz geçmiş. Hiç pişman olmayacaksinizInsallah hayirlisi ile olabilirsin.Ben de ozellikle bu tarihi sectim cocuklar evdeyken yıllik izin aldim ani gelisti hersey.birden aklima dustu nasip bu zamanaymis.Cocuklar buyudu artik kendimle ilgili hayallerimi gerceklestirmeye basladim 40 imdan sonra :) Bunu atlatirsam kendime verdigim en buyuk ödül olacak ve bunu gercekten hakettim :) Yillar sonra anladim.ki eger gencken vucudunzda hosnut olmadiginiz bisey varsa evlenseniz yaslansaniz bile hep sizi rahatsiz etmeye devam ediyor..Asla kabullenip alisamiyosunuz..hele buyuk.memeler ilerki yaslarda daha cekilmez hale geliyor bu bakimdan estetik ameliyat olmak isteyen hangi yasta olursa olsun mutlaka olmali.kalan yillarini daha mutlu ve konforlu gecirir :) Boyle yaziyorum ama hala deli gibi korkuyorum :)
keske daha önce yaptırsaymısım diyorum en cok,sende kurtul bir an önce rahatlıyacaksın .Ben bu yüklerden bi kurtuluyum dikişmiş hismiş şekilmiş gercekten umrumda degil cok zor cokkk simdi ne rahatsindir ...
Bende çok rahattım sezryn oldum hiç sorun yaşamadım bundada yaşamam diyordum. Bugün hastane ve doktorun azizliğine uğradım şimdide olabilecekmiyim endişesi yaşıorum pzrtesi sabah erkenden gidip kan vericem ona göre şekillenecek dururmum.[/QUO2 sezeryan oldu sezeryana göre serum takmak gibi bir ameliyat bu hiç kormayın
Gunaydin..Insallah canim cok tesekkur ederimkeske daha önce yaptırsaymısım diyorum en cok,sende kurtul bir an önce rahatlıyacaksın .
Ben Adıyaman eğitim ve araştırma hastanesinde perşembe günü oldum. Dr.um Dicle Yaşar Aksöyler. Ameliyat 4.5 saat sürdü. Çok ağrım olmadı. Bugün 4. Günüm drenler hala takılı ve hastanedeyim, drenler 30 cc nin altına düşerse taburcu olacağım inşallah. Doktorum çok çok iyi , ilgili. Çok hafifledim boyun ağrılarım omuz ağrılarım gitti. Rahat hareket ediyorum. Sezeryandan daha rahat geçti diyebilirim. Bir aksilik olmazsa kendinizi zorlamazsanız. İnşallah güzel sonuçlar alınır.Gecmis olsun sende benim gibiymissin demekki 3_3.5 cikar dediler hep banada ..nasil hafiflemissindir oncesi sonrasi ni merak ediyotum cok ..bide nasil gecti kac saat surdu nerde oldun ameliyati kendini iyi hissedip musait oldugunda paylasirmisin ..sorunsuz surecin olsun insallah
Dr.um Dicle Yaşar Aksöyler. Yanılmıyorsam Kendisi Hacettepe den mezun. Doğu hizmeti için,şuan Adıyamanda görevli. Çok memnunum çok iyi bir dr.Allah razı olsun...Geçmiş olsun. Gözünüz aydın ilk aşamayı atlatmışsınız. Doktorunuz kim?
Bende çok rahattım sezryn oldum hiç sorun yaşamadım bundada yaşamam diyordum. Bugün hastane ve doktorun azizliğine uğradım şimdide olabilecekmiyim endişesi yaşıorum pzrtesi sabah erkenden gidip kan vericem ona göre şekillenecek dururmum.
Cok gecmis olsun zoru atlattin hafifledin cok guzel darisida bana insallahhh cok tesekkurler paylastigin icin insallahhh sonucunda sürecinde guzel olsun.. sevgilerBen Adıyaman eğitim ve araştırma hastanesinde perşembe günü oldum. Dr.um Dicle Yaşar Aksöyler. Ameliyat 4.5 saat sürdü. Çok ağrım olmadı. Bugün 4. Günüm drenler hala takılı ve hastanedeyim, drenler 30 cc nin altına düşerse taburcu olacağım inşallah. Doktorum çok çok iyi , ilgili. Çok hafifledim boyun ağrılarım omuz ağrılarım gitti. Rahat hareket ediyorum. Sezeryandan daha rahat geçti diyebilirim. Bir aksilik olmazsa kendinizi zorlamazsanız. İnşallah güzel sonuçlar alınır.
direnler kalabildigi kadar kalsın benim 3 günümde çektiler oyüzden tekrar akıntı olmaya başladı meme altında ve iyileşme süresi geçikiyor memede kan toplanmis vücud yapmış felan diyorlar ama Hayır benim direnim erken çekildi bol su iç içindeki hersey çıksın 2 günde 5 litre içtimBen Adıyaman eğitim ve araştırma hastanesinde perşembe günü oldum. Dr.um Dicle Yaşar Aksöyler. Ameliyat 4.5 saat sürdü. Çok ağrım olmadı. Bugün 4. Günüm drenler hala takılı ve hastanedeyim, drenler 30 cc nin altına düşerse taburcu olacağım inşallah. Doktorum çok çok iyi , ilgili. Çok hafifledim boyun ağrılarım omuz ağrılarım gitti. Rahat hareket ediyorum. Sezeryandan daha rahat geçti diyebilirim. Bir aksilik olmazsa kendinizi zorlamazsanız. İnşallah güzel sonuçlar alınır.
Teşekkürler tavsiyeniz için. Su içiyorum sürekli ve yürüyorum. Yürümek de çok etkili.direnler kalabildigi kadar kalsın benim 3 günümde çektiler oyüzden tekrar akıntı olmaya başladı meme altında ve iyileşme süresi geçikiyor memede kan toplanmis vücud yapmış felan diyorlar ama Hayır benim direnim erken çekildi bol su iç içindeki hersey çıksın 2 günde 5 litre içtim
Evr38 insallah olursun benim ameliyat ertelendi geç olsun güç olmasin dedim yine de kendimi hazırlamıştım uzuldum yapsaydi simdiye ayaga kalkardim diyorum insallah sen olursun bir sıkıntı çıkmazda yine de hayırlısı olsun hakkında tabi bana da sadece mart ayı için verdi yaza ne olacağı belli değilmiş com düşündüm 15 gün rapor alicam olur inşallah senin ki de şu tatilde de kurtulursunKızlar bende bugün şöyle birşey yaşadım: anestezi işlemleri için bugün 11.45 randevu vardı bi gittim kronik bir rahatsıxlığınz varmı dediler evet troid ilacı kulkanıyprum dedim. O zaman kan vermeniz lazım ama bu saatte olmaz aç karnına gelmeniz lazımdı demezlermi kafayı yedim. Pazartesi ameliyatım var bunu bugün mü soruyorsunuz dedim. Yani tsh ım 5 in üstünde falan çıkarsa ameliyatım ertelenir zaten yaza kadarda olamam çalışıyprum çocugun okulu vs. Şaka gibiler koskoca hastane
Canım valla gece uyuyamadım stresten bu gece de uyumam aEvr38 insallah olursun benim ameliyat ertelendi geç olsun güç olmasin dedim yine de kendimi hazırlamıştım uzuldum yapsaydi simdiye ayaga kalkardim diyorum insallah sen olursun bir sıkıntı çıkmazda yine de hayırlısı olsun hakkında tabi bana da sadece mart ayı için verdi yaza ne olacağı belli değilmiş com düşündüm 15 gün rapor alicam olur inşallah senin ki de şu tatilde de kurtulursun
Evr38 insallah olursun benim ameliyat ertelendi geç olsun güç olmasin dedim yine de kendimi hazırlamıştım uzuldum yapsaydi simdiye ayaga kalkardim diyorum insallah sen olursun bir sıkıntı çıkmazda yine de hayırlısı olsun hakkında tabi bana da sadece mart ayı için verdi yaza ne olacağı belli değilmiş com düşündüm 15 gün rapor alicam olur inşallah senin ki de şu tatilde de kurtulursun
Evr38 insallah olursun benim ameliyat ertelendi geç olsun güç olmasin dedim yine de kendimi hazırlamıştım uzuldum yapsaydi simdiye ayaga kalkardim diyorum insallah sen olursun bir sıkıntı çıkmazda yine de hayırlısı olsun hakkında tabi bana da sadece mart ayı için verdi yaza ne olacağı belli değilmiş com düşündüm 15 gün rapor alicam olur inşallah senin ki de şu tatilde de kurtulursun
Valla bizimki birbirine yakındı ya benimki ertelenince seni dört gözle bekliyorum o yuzdenCanım valla gece uyuyamadım stresten bu gece de uyumam a
Canım valla gece uyuyamadım stresten bu gece de uyumam artık o kesin :) belirsizlk zor gerçekten bir de ciddiyetsizlk var umarım ameliyatı iyi yapar doktorum :) hiçbirşeye ve hiçkimseye gğvenemeyecek miyiz bu nasıl iş yapma anlamıyorum. Hep de aklımdaydı bunlar niye sormadı acaba gidip kan versemmi sağlk ocağında diye, sonra hep dedim bi bildikleri vardır
Bendeeeee...Valla bizimki birbirine yakındı ya benimki ertelenince seni dört gözle bekliyorum o yuzden
Meme uçları serbest taşıma ike mi yapıldı ameliyatınız?Çok teşekkürler evet baya bi yük gitti
Beni de izler mısınız ltfen?Beni de izlermisiniz acaba
Aminnnn Rabbim bu yazilari bizede yazmayi moral cesaret vermeyi nasipetsin... sizede gecmis olsun gec olsun guc olmasin tabi ...iyigeceler bizdende sevgiler :)Merhaba bende 2 sene önce çok ama çok istedim doktorumuda tavsiye işe bulmuştum hem karın hem Meme olacaktım bir vefat yaşadım ve olamadım şimdi diyeceksinizki eee !
Sonra olacağım doktorun iki Meme küçültmesini gördüm toparlanmış ama Meme büyük hiç hoş değil(
Bu sene tekrar niyet ettim ve her işim su gibi oldu ve şuan tam 6 gün oldu inanılmaz bir rahatlık ve incelik yaşıyorum şükürler olsun hem dik hemde minnacıklar tabi ki vücuduma göre..
Demek istediğim eğer bir engel çıkıyorsa lütfen zorlamayın ve kesinlikle doktorunuzu çok iyi araştırın bu ameliyatta önce sizin bünyeniz ama en önemlisi doktor seçimi o kadar zahmet çekipde istenildiği gibi olmaması çok büyük hüsran sizden tek ricam bu kadar ilgisiz son ana bırakılan çok önemli test yada benzeri şeyler biraz düşündürdü beni illa olucam diye mutsuz olmayın iyice araştırın amaliyat servisine çıkın olan hastalarını sorun görüşün bu çok önemli
Son olarak İnan’ın bu ameliyat sonrası inanılmaz bir mutluluk sizi bekliyor
Benim 6 saat sürdü ve dondum çıkınca koltuk altı bezende alındı o çok ağrıdı yine yine olsa yine olurdum o derece güzel bir süreç cnm dilerim sağlıklı bir şekilde olup çıkmayı rabbim nasip etsin sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?