- 10 Mart 2009
- 312
- 5
- 316
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.101
çok teşekkürler ilginiz için. ameliyatım olsunhayırlısıyla bir. tek tek ayrıntılarıyla yazarım size eyvahedigeldismile
Sevgili arkadaşlar ne diycem ya aklıma ne geldi herkes yıl sonu partisi v.s gibi partiler veriyo bizde aralık ayında Ankarada göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaşlarla biraraya gelelim diyorum hava atar dedikodu yaparız:)
bendeee ee e eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileSüper olur benceee opuyorumnanaktan
Ankarada olduğum için direk atlarım yaniii bendee varımm kaydirigubbakcemile5
kızlar yarın akşam 19:00 da nebil bozdoğan a göğüs küçültme/dikleştirme ameliyatına giriyorum. dualarınızı bekliyorum. çok korkuyorum
Sevgili arkadaşlar ne diycem ya aklıma ne geldi herkes yıl sonu partisi v.s gibi partiler veriyo bizde aralık ayında Ankarada göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaşlarla biraraya gelelim diyorum hava atar dedikodu yaparız:)
kızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
Allah yardimci olsunkızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
sagol smile beni cesaretlendiroyosunuz tesekkurlercanım korkma az kalmış hazırlıklarını tamamla 1 hafta sonra sende istediğin gögüslere kavusacaksın.
bende hemn olmak istiyorum ama bebeğim çok küçük...
Canımmmmm bebeğimmmm ayy inan heyecanlandımmmm hadi bakalım kolay gelsin şimdiden güzel haberlerini bekliyoruzz...
Allah yardımcın olsun bitanem öpüyorum... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Duqii selam Suhan bey sana hangi teknigi uyguladi?
kızlaaaar bugün hastaneden aradılar birisi ameliyatını iptal etmiş boşluk oluşmuş yarın ameliyata girmek istermisin dedi doktor bende tabiki dedim o zaman gel bugün üçe kadar yatışını yapalım hemen dedi gidiyorum bugün yatışım olacak çizimlerim olacak yarın sabah ameliyatta olurum ayyyy çok heyecanlıyım bana şans dileyin dua edin bende size dua edeceğim bir an önce olun diee çok öpüyorum sizi gidiyorum ben şimdik hazırladım bavulumuda hadi kısmetse görüşürüz ben iyi olunca yazarım size öpüyorum hepiniziiiii eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
delüler ama ben ocaktan sonra oluam banada b, guzellik yaparsınız gögüslerimizi tokuşturucaz:))sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?