- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.441
Teşekkür ederim inşallah yok değil ebru akel ..yayın tarihi belirlenene kadar açıklamak yasaköncelikle kardeşinize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, bizim küçültme ameliyatı da bana göre bir sağlık problemi ve size de bir şans doğmuş ... inşallah sizin için de her şey istediğiniz gibi olur, Ebru Akel ' in programı mı ? izliyorum onu... hadi hayırlısı inşallah
Tebrikler, programı merakla bekliyor olacağım ben de . Meme küçültme konusunda daha fazla kişiyi yureklendirmis olursun hem bu vesileyle. Kardeşine de acil şifalar diliyorum.Teşekkür ederim inşallah yok değil ebru akel ..yayın tarihi belirlenene kadar açıklamak yasakama haberdar edicem sizleri çokkk heyecanlıyım zaten :) bugün ev çekimi var :)
Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi
öyle ciddi bir dekolte isteğiniz varsa protez de koydurabilirsiniz ama güzel bi küçültme ameliyatından sonra da sütyen taktığınızda dekolteniz oluyo onu da söylemiş olayım, ben bu konuda da çok memnun kaldım operasyonumdan. İzler evet kalıyo iyileşme çoğunlukla size ve cildinize bağlı ama öyle memelerle olmaktansa izleri her türlü tercih edicenizi düşünüyorum. 1-1,5 yıl içinde soluyolar normalde de zaten. Yani tercih size kalmış.selam arkadaşlar meme küçültme ameliyatından sonra izleriniz ne durumda. bende olmak istiyorum ama izlerden korktuğum için tereddüt ediyorum. Birde hangi doktora gitsem karar veremedim. gerçekten parası önemli değil bir şekilde kredi çekip öderim. Benim için görsellikte çok önemli çünkü. meme büyütme ameliyatındaki gibi dik dursun istiyorum ve dekolteli tabi. sanırım çok şey istiyorum. Yardımcı olun lütfen.
4 yada 5.gün yapmıştım ben,Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi
Merhaba, geçmiş olsun. Beni de takip eder misin?Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi
10. Gün yapmıştım ben ama 4-5. günden sonra yapılıyo genelde.Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi
Aynen çok haklısın oyle memelerle gezmekdense ...bugün sabah bi çekimecgirtikleri için yetişmez dedilwr yarın sabah 10 da bendeler ev çekimi ve süreç başlıyo çokkkk sevinçliyim yakında bende resim atıcam inşşş bu arada kardeşimde yumuşadı bugün annem konuştu galiba :) herşey yolunda yani çokkkk mutluyum ..öyle ciddi bir dekolte isteğiniz varsa protez de koydurabilirsiniz ama güzel bi küçültme ameliyatından sonra da sütyen taktığınızda dekolteniz oluyo onu da söylemiş olayım, ben bu konuda da çok memnun kaldım operasyonumdan. İzler evet kalıyo iyileşme çoğunlukla size ve cildinize bağlı ama öyle memelerle olmaktansa izleri her türlü tercih edicenizi düşünüyorum. 1-1,5 yıl içinde soluyolar normalde de zaten. Yani tercih size kalmış.
Çokkkk teşekkür ederimmmTebrikler, programı merakla bekliyor olacağım ben de . Meme küçültme konusunda daha fazla kişiyi yureklendirmis olursun hem bu vesileyle. Kardeşine de acil şifalar diliyorum.
canım geçmiş olsun.benide izleyebilirmisin.bu arada benimde albümüm var bakabilirsin :)))Ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptınız kızlar ? Benim yarın 1 hafta olacak doktorum yapabilirsin dedi
ben 10 gün sonra başladım yan yatmaya.Kızlar siz ne zaman yan dönmeye başladınız sırt üstü yatmak çok zor ?
canım eskisine göre baya toparlanmış memişlerin.hayırlı olsun.valla benimde senin gibilerdi.bendeki mesafe 32 cmdi hatta.şuan 17 cm.çok şükür baya rahatladım.1800 kadarda bemden alındı.bu arada yaşın kaç canmKızlar siz ne zaman yan dönmeye başladınız sırt üstü yatmak çok zor ?
Tam olarak yan dönmek zaman alıyor ama 3. Hafta itibariyle yanlara yastık desteği alarak hafif dönmeye başlamıştım benKızlar siz ne zaman yan dönmeye başladınız sırt üstü yatmak çok zor ?
Teşekkür ederim 23 yaşındayım :)canım eskisine göre baya toparlanmış memişlerin.hayırlı olsun.valla benimde senin gibilerdi.bendeki mesafe 32 cmdi hatta.şuan 17 cm.çok şükür baya rahatladım.1800 kadarda bemden alındı.bu arada yaşın kaç canm
En az 2 ay sonra o da tam yan da değil. 3. Ayım bitti daha şimdi rahat rahat dönebiliyorum. Biraz çekicen onu maalesef. Ama belki daha erken olur seninki. Değişiyo kişiden kişiye.Kızlar siz ne zaman yan dönmeye başladınız sırt üstü yatmak çok zor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?