- Konu Sahibi ---Lily---
-
merhaba lily bende göğüslerimi küçülteceğim.ben izmirdeyim ve dr atay atalay bu konuda çok iyiymiş ama şimdi emziriyorum 4 ay sonra falan olacağım.ama 20 gün önce istanbulda bir arkadaşım oldu doktoru hatırlamıyorum ama öğrenirim o mkadar güzel olmuşki inanamazsın.ameliyat olan arkadaş daha bekar ve 20 yaşındaydı dr biraz özenmiş ameliyat tam 7 saat sürmüş sonuç mükemmel gerçi daha sargıları açılmamıştı ama süper.hiç düşünme bile hemen yaptır sanırım 5500 liraya yaptırmış.ameliyat olursan lütfen bizimle paylaş canım
Ben 6 yıl kadar önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti kızlar. Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Ameliyat sonrası biraz zorluk yaşadım, 3 hafta kadar sırt üstü yattım, 6 ay kadar ağır kaldırmadım ...vs ama hepsine değdi.
canım ben bu ameliyatı oldum.Antalya da akdeniz üniversitesinde KORAY COŞKUN FIRAT gerçekleştirdi kesinlikle tavsiye ederim.olmak isteyen arkadaşlar da bence olsunlar.şu an bir ay oldu ve kendimi harika hissediyorum tabi ki regl dönemlerimde ve soğuk aldığımda ağrılarım oluyor ama kendimi sakınırsam sorun yok.arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?