• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi göğüs koruyucuları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

interglasyal

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
14
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 21 günlük anneyim ve emzirmeden dolayı göğüslerim yara oldu bugün chicco nun göğüs koruyucusunu aldık ama kullanıp kullanmamakta teredütlüyüm sorum şu : bu koruyucu ile bi süre emzirsem daha sonra yaralar iyleşince kendi göğsümü tekrar versem bebeğim benim göğsümü bırakır mı ??????

Lansinoh'un kremini alıp göğüslerinize sürün ve o şekilde emzirin göğüsleriniz yumusadıgı için canınız yanmayacak ve kanamayacak, ve korkmayın bebeğinize krem bişey yapmaz lansinoh doğal içerikli :)

o günlere geri döndüm okuyunca..hiç merak etme geçiyor, benimkinden kan damlıyordu canım.. kelebek uçla emzir, lansinoh her emmeden sonra sür ama en önemlisi açık bırak. düzelten tek şey bu. evde afrikalı yerliler gibi dolaştım ben bu sayede kurtuldum. nemli ve kapalı kaldıkça iyileşme zorlaşıyor. geçmiş olsun, bu arada birkaç gün sonra geçecek ve emzirmenin zevkini yaşayacaksın

Back