arkadaşlar 25 günlük bebeğim var. göğüs uçlarım hiç olmadığı için hastanede göğüs koruyucusuyla emzirmeye başladık.daha sonra çok hassas olduğu için yara oldu, kanlar akıyodu. bende her türlü kremi kullandım. şimdi biraz daha iyi ama tamamen geçmedi, yine acıyor. hala bu göğüs koruyucusuyla emziriyorum mecburen. birara onsuz emzirmeye çalıştım bebeğim ağladı yine alamadı göğsümü. ne yapıcam ben şimdi aylar boyunca bu koruyucuylamı emziricem. göğüslerim ilerde iyileşince bebeğimi kendi göğsüme nasıl alıştırabilirim? çok üzgünüm bu konuda
merhaba canım benim bebeğimde 3.5 aylık benimde göğüs uçlarım yoktu koruyucu takmaya başlamıştım çok ta rahat ettim açıkçası yara olduğunda en azından yanmayı önlüyorduzamanla bebeğimde alıştı şuanda da silikon olmadan ememiyor ucunu tam tutamıyor doktoruna danıştım bi zararı olmaz hatta daha bile hijyenik demişti her emmeden sonra kaynatıyorum çünkü vallahi emsinde nasıl emerse emsin diyorum napalım
benımde hıc ucu yoktu bebegım de kucuk dogdugu ıcın hıc tutamadı 20 gun kadar sagıp verdım bu arada denemedıgım bı sey kalmadı nerdeyse. en sn gogsumun kenarından agzına sut verdık sırınga ıle onu gogusten gelıyor sandı ve emmeye başladı. ılk gun her emmesınde sut verdım 2. gun kendı tuttu cok sukur.
ucu cıkarmak ıcın de sırınganın ucunu tamamen kesıp gogus ucumu ıcıne cektım. bu bı ebe arkadasımın tavsıyesı.
ayni sorun bizde de var
19 gunluk kizim, gogsumun ucu yeterince cikmadi, kavrayamiyor
aldigindada cok sikistiriyor,cok aciyor.Ilk seferler yeter ki emsin diye dusundum ama acidan duramayinca dun esime aldirdim bende.Onunla kolay emiyor.Fazla sikistirmasina da gerek olmuyor,aci hissini epey azaltti,ben cok memnunum
Kullanan arkadaslar temizligini nasil yapiyorsunuz?
ayni sorun bizde de var
19 gunluk kizim, gogsumun ucu yeterince cikmadi, kavrayamiyor
aldigindada cok sikistiriyor,cok aciyor.Ilk seferler yeter ki emsin diye dusundum ama acidan duramayinca dun esime aldirdim bende.Onunla kolay emiyor.Fazla sikistirmasina da gerek olmuyor,aci hissini epey azaltti,ben cok memnunum
Kullanan arkadaslar temizligini nasil yapiyorsunuz?
canım dediğim gibi bende kullanıyorum normalde 1 tanesini en fazla 1 hafta kullanıyorum,2 emzirmenin birinde içme suyuyla iyice yıkayıp kuruluyorum birinde cezveye koyup içme suyuyla kaynatıyorum