Bende de var.Tıpkı seninki gibi.Önceleri 2-3 taneydi simdi yaklaşık 10 tane falan.Cımbızla alıyorum yoksa uzar hiç dayanamam.Ağda yapma derim,kısa ve sarı tüyleri de alır,çoğalır ve başına dert olur.Hormon testi yaptırdım ben ama her şey normal çıktı.Bana kalsaymis az kalsın erkek oluyormuşum
kıllı kadın istiyok dese erkekler ne güzel oluuurr
Hiç olmaz,ben alırım yine pambik pambik B-) Göğüs arası kılı da nesi,ben ucundan bahsetmiştim
kabul et temizken daha güzel oluyor:)Eziyeti olmasa bir tane kıl bitirmem ama ağda denen karın ağrısı derimi söküp alıyor.Katil,sahip olduğum,gözüm gibi baktığım en değerli varlığima ettiği işkenceye rağmen tekrar ona muhtaç olmak ne kötü:/ Bu arada göğüs arası kılını da duydum,kesin bende de çıkar kesingögsümü temiz tutarım lakin
kıl makbul bişey olursa eğer aşağı tarafı salarım gider
kabul et temizken daha güzel oluyor:)Eziyeti olmasa bir tane kıl bitirmem ama ağda denen karın ağrısı derimi söküp alıyor.Katil,sahip olduğum,gözüm gibi baktığım en değerli varlığima ettiği işkenceye rağmen tekrar ona muhtaç olmak ne kötü:/ Bu arada göğüs arası kılını da duydum,kesin bende de çıkar kesin
Ağdanin acısi mi sevilirmis,her yapista bir daha yapmayacağım diye tövbe ediyorum yine yapıyorumevet ya duyduğum şey hemen bende de olur
sen bence ağdanın sana acı vermesini seviosun
yok ben temizken sevmiyorum desem :)) bunda çok ciddiyim
şimdi siz ıyk mıyk diyeceksiniz
acaba bende hormonal bozukluk mu var
şimdi konu açıcam bunun için
Evet yani artık bi çözüm bulmalıyız bununla ilgili bir sürü konu açıldı hep yarım kaldı.. Bu tüyler sadece göğüstede yok göbekte var sırtta var belde var varda var yani her yerimiz tüylerle kaplı ama o taraflara pek takmıyorum sonuçta herkeste var ama göğüs önemli benim için göğüs arasındada var kenarlardada var nefret ediyorum bi kere makasla kestim ama yine uzadılar hem daha sert oldular of anam offf.. Tüy azaltma yöntemlerini araştırıorm şimdikızlar sizinde uyguladığınız ve sonuç alığınız bi yöntem varsa lütfen paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?