Göğüs kıllarıyla başım dertte :(

Spiral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
38
0
46
İstanbul
ya kızlar lütfen yardımcı olun ben göğüslerimdeki tüylerden şikayetçiydim 1-2 tane de değildi yaklaşık 15 tane vardı sinir oluyodum iki gün önce ağdayı sürdüm çektim az öncede çıkmışlar mı diye bakim dedim şok oldum resmen ya bildiğin kıl ya kıl sert simsiyah ay deliricem off lütfen yardım edin bana iğneli lazer falan demeyin evde kendi imkanlarımla ne yapabilirim ağdaya devam mı ediyim zamanla azalır mı napayım şimdi??

aynı sorun bendede var o kadar çok değil ama 3-4 tane çıkıyo sinir oluyorum cımbızla alıyorum ben ayda bir falan..ama bu yaptığım doğru değil sanırım..

Hormonel bir bozukluğun göstergesi bu. Bir doktordan yardım almak lazım. Bence ağdaya devam etme. Hormon testi falan yaptırır. Bir arkadaşımda da aynı sıkıntı vardı. Hormonlarında sıkıntı vardı. İlaç kullandıktan sonra epey azalmıştı.

Bende de var.Tıpkı seninki gibi.Önceleri 2-3 taneydi simdi yaklaşık 10 tane falan.Cımbızla alıyorum yoksa uzar hiç dayanamam.Ağda yapma derim,kısa ve sarı tüyleri de alır,çoğalır ve başına dert olur.Hormon testi yaptırdım ben ama her şey normal çıktı.Bana kalsaymis az kalsın erkek oluyormuşum

gögüs arası kılları değil mi ((

ben bayağ doğum kontrol hapı kullandım hiç fayda etmedi hala varlar
ben cımbızla yoluyorum napiim erkek gibi mi gezeyim

kıllı kadın istiyok dese erkekler ne güzel oluuurr

ben de bu dertten muzdaribim göğüs ucu çevremde 4 5 tane var siyah siyah bi de uzuyolar ki Allahlık yani :S

gögsümü temiz tutarım lakin
kıl makbul bişey olursa eğer aşağı tarafı salarım gider
kabul et temizken daha güzel oluyor:)Eziyeti olmasa bir tane kıl bitirmem ama ağda denen karın ağrısı derimi söküp alıyor.Katil,sahip olduğum,gözüm gibi baktığım en değerli varlığima ettiği işkenceye rağmen tekrar ona muhtaç olmak ne kötü:/ Bu arada göğüs arası kılını da duydum,kesin bende de çıkar kesin

evet ya duyduğum şey hemen bende de olur
sen bence ağdanın sana acı vermesini seviosun

yok ben temizken sevmiyorum desem :)) bunda çok ciddiyim
şimdi siz ıyk mıyk diyeceksiniz
acaba bende hormonal bozukluk mu var
şimdi konu açıcam bunun için

Ağdanin acısi mi sevilirmis,her yapista bir daha yapmayacağım diye tövbe ediyorum yine yapıyorum Tamamen temizlemek istemiyorsan kısaltabilirsin.

hormon testi yaptırmıştım bi hafta önce temiz çıkmıştı böle inceydiler ama siyahtı yani uzaktan bakınca bile belli oluyodu epilatör sivilce yapar die düşündüm bende ağdayı sürdüm çektim valla acı falan problem değil ben alışığım ama dün gece baktığımda şok oldum yani daha beter olmuş simsiyah kalın kalın niye öyle oldu anlamadım ama şimdi almam şart böle bırakamam artık şu dolunay tarihlerinde alırım limon+tuz yaparım üç gece bi de nane yerim bakalım düzelecekler mi sizde faydasını gördüğünüz şeyleri yazarsanız sevinirim kızzlar

aahh ahh bnm de başım dertte bunlarla..üstelik lazer de denedim, bana mısın demedi..en çok bacaklarımda işe yaradı lazer.. göğüs arası, göbek, göğüs ucu her yerde var..yüzümde de... hatta bugün yüzümdekiler için doktora gittim.. vaniqa diye bir krem varmış, onu yazdıracaktım (ingilteredeyim şuan, burada yazdırmadan alamıyoruz) kadın onu yazmadı, bana doğum kontrol hapı verdi gönderdi resmen, bunu kullan gecmezse kreme başlarız dedi.. bir de açık açık da söyledi bu hap doğum kontrol hapları arasında en risklisi kan pıhtılaşması yapabiliyor diye...ama tüyleri azaltmada en etkilisi de buymuş filan.. hormonlarımda hiçbir sorun yok, durduk yere neden hap kullanayım ki?
takipteyim, göğüs arasına bir çaren bulan olur inşallah..

Evet yani artık bi çözüm bulmalıyız bununla ilgili bir sürü konu açıldı hep yarım kaldı.. Bu tüyler sadece göğüstede yok göbekte var sırtta var belde var varda var yani her yerimiz tüylerle kaplı ama o taraflara pek takmıyorum sonuçta herkeste var ama göğüs önemli benim için göğüs arasındada var kenarlardada var nefret ediyorum bi kere makasla kestim ama yine uzadılar hem daha sert oldular of anam offf.. Tüy azaltma yöntemlerini araştırıorm şimdi kızlar sizinde uyguladığınız ve sonuç alığınız bi yöntem varsa lütfen paylaşın

omru boyunca kadınların kabusu almaktan baska care yok sanırım birseyler denemek bende istiyorum ama kimisinde daha cok cıkartıyormus mesela limon tuz dediler ama bazılarında daha fazla cıkartmıs o yuzden agdaya devam:26:

İğneli falan yaptırmak istemiyorum çünkü ben başkasına açamam onun için ağdayla devam edicem yanında azaltıcı yöntemlerde kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…