- 7 Mart 2019
- 2.963
- 1.466
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Doğum öncesi takmaya başla dedi deliksiz olanı mı takmalıyım nemli kalması içinYumuşak silikonu memeye oturtuyorsunuz. Delikli parçayı meme hava alsın isterseniz takıyorsunuz. Hava alsın istemezseniz ya da kalkanda biriken süt eğilip kalkarken dökülmesin isterseniz deliksiz olanı takıyorsunuz.
Doğum öncesi niye takacaksın ki?Doğum öncesi takmaya başla dedi deliksiz olanı mı takmalıyım nemli kalması için
Çatlamaması yara olmaması için falan dedi bilmiyorum bir iki hafta önce takmaya başla dediDoğum öncesi niye takacaksın ki?
Çatlayıp yara olmaması için doğum öncesi Lansinoh krem sürülebilir düzenli olarak ama bunları takmak çok saçma geldi. Bende de vardı aynısı. Verimli de kullandım ilk doğumda. İkincide hiçbir işe yaramadı.Çatlamaması yara olmaması için falan dedi bilmiyorum bir iki hafta önce takmaya başla dedi
Deliksiz olan varmış onda onu takmış Nemli kalsın diye mi dedi acaba delikli olan da yara olunca hava alsın çabuk iyileşsin diyedir o zaman heraldeÇatlayıp yara olmaması için doğum öncesi Lansinoh krem sürülebilir düzenli olarak ama bunları takmak çok saçma geldi. Bende de vardı aynısı. Verimli de kullandım ilk doğumda. İkincide hiçbir işe yaramadı.
Nemli kalmaktan kasıt terleme mi? Bu tek başına bir işe yaramaz ki, yine yumuşatan bir şey sürülmesi lazım. Doğum öncesi, bu yaz sıcağında memeyi terletsin de ucu nemli kalsın diye o deliksiz zımbırtıyı takıp konforsuz gezeceğime şerefimle lansinoh sürer otururum.Deliksiz olan varmış onda onu takmış Nemli kalsın diye mi dedi acaba delikli olan da yara olunca hava alsın çabuk iyileşsin diyedir o zaman heralde
Bilmiyorm inan kiNemli kalmaktan kasıt terleme mi? Bu bir işe yaramaz ki, yine yumuşatan bir şey sürülmesi lazım. Doğum öncesi, bu yaz sıcağında memeyi terletsin de ucu nemli kalsın diye o deliksiz zımbırtıyı takıp konforsuz gezeceğime şerefimle lansinoh sürer otururum.
İnşallah hiç gerek kalmaz, boşuna almış olursun.Bilmiyorm inan kio da kışın doğum yaptı sıcakta takar mıydı emin değilim
Lansinohunuzu meme ucunuza sürün, delikli kalkanınızı takın ve hava alabilen ince yapılı bi emzirme sütyeni giyin. Çok rahat edersiniz. Asla çatlama ya da yara olmaz. Hava aldığı için de ekstra bi terleme olmuyor.Bilmiyorm inan kio da kışın doğum yaptı sıcakta takar mıydı emin değilim
Göğüs ucu kremi kullanmaya başla emin ol buna gerek kalmaz canımBilmiyorm inan kio da kışın doğum yaptı sıcakta takar mıydı emin değilim
Hayır gerçekten gerektiği durumlar oluyor. Bebek emmeyi öğrenene kadar meme ucunu yara yapabiliyor. Tahriş olan bölgeyi bu delikli kapaklar sayesinde hem hiç bi yere değmeden acısız iyileşmesini sağlıyor, hem de hava almasını sağlıyor. Tabii lansinohu yine sürüyorsunuz. Size gerekmemiş olabilir ama benim ilk aylar ve bebeğimim diş döneminde çok işime yaradı. Bence olmazsa olmaz, çok gerekli bir ürünGöğüs ucu kremi kullanmaya başla emin ol buna gerek kalmaz canım
Bence de gerekiyor da doğum öncesi tek başına takmasının bir anlamı yok.Hayır gerçekten gerektiği durumlar oluyor. Bebek emmeyi öğrenene kadar meme ucunu yara yapabiliyor. Tahriş olan bölgeyi bu delikli kapaklar sayesinde hem hiç bi yere değmeden acısız iyileşmesini sağlıyor, hem de hava almasını sağlıyor. Tabii lansinohu yine sürüyorsunuz. Size gerekmemiş olabilir ama benim ilk aylar ve bebeğimim diş döneminde çok işime yaradı. Bence olmazsa olmaz, çok gerekli bir ürün
Ben de doğum öncesi hiç ihtiyaç duymadım. Ama normal doğum yapan bazı kadınlarda bebek doğmaya yakın meme uçları acımaya başlıyormuş. 40. Haftalarda falan oksitosin artmasıyla falan meme belki süt için altifleşiyordur. Böyle durumlarda da bebek ilk kez emmeden çatlama yara olmasın diye kullanılabiliyor. Tedbir amaçlı kullananlar da var.Bence de gerekiyor da doğum öncesi tek başına takmasının bir anlamı yok.
Olabilir tabiki bende almıştım lazım olur diye duruyor öylece. Krem yeterli geldiği için gerek kalmadı kullanmaya. Arkadaşada umarım gerek kalmaz acısız sızısı olmaz inşallah.Hayır gerçekten gerektiği durumlar oluyor. Bebek emmeyi öğrenene kadar meme ucunu yara yapabiliyor. Tahriş olan bölgeyi bu delikli kapaklar sayesinde hem hiç bi yere değmeden acısız iyileşmesini sağlıyor, hem de hava almasını sağlıyor. Tabii lansinohu yine sürüyorsunuz. Size gerekmemiş olabilir ama benim ilk aylar ve bebeğimim diş döneminde çok işime yaradı. Bence olmazsa olmaz, çok gerekli bir ürün
Anladım teşekkür ederimHayır gerçekten gerektiği durumlar oluyor. Bebek emmeyi öğrenene kadar meme ucunu yara yapabiliyor. Tahriş olan bölgeyi bu delikli kapaklar sayesinde hem hiç bi yere değmeden acısız iyileşmesini sağlıyor, hem de hava almasını sağlıyor. Tabii lansinohu yine sürüyorsunuz. Size gerekmemiş olabilir ama benim ilk aylar ve bebeğimim diş döneminde çok işime yaradı. Bence olmazsa olmaz, çok gerekli bir ürün
Hayır bence onu hiç takmayın mantar enfeksiyonuna yol açtı bende defalarca. Doğal bir yağ sürün (kantaron, jojoba, tamanu, Hindistan cevizi yağı olabilir) ve delikli olanı takın her zaman. Doğumdan bir hafta önce kullanmaya başlasanız yeter. Ben aşırı yoğun süt ürettiğim için sağ sol ıslanıyor diye zorunluluktan taktım deliksiz olanı. 6 aydan sonra süt üretimi düzenleniyor, hiç gerek kalmıyor ona.Doğum öncesi takmaya başla dedi deliksiz olanı mı takmalıyım nemli kalması için